PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
azér vicc, hogy ilyet nem törölnek ...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

ezzel mondjuk nem sokat érnek, ha látszana is IE-ben az már lenne valami 😄

#7751: csak 113k-ja van
True Story

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

celza8807
Jessz!!!

<#mf2>

A#1

CoolX

Azért nem hallom a discoban a mobilomat, mert ott mindenki egyszerre csörög!

úgy megcsinálnám 😄 csak az a baj, hogy ennyi legó árából egy hiper-szuper házat is vehetek 😄

Pepsi Twist
betudjátok linkelni azt a képet amin valami wowos csávó van és mellette van 1 kép amin valami wow kari van fekete szalaggal 😄

betudjátok ezt linkelni?

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LasDen
amúgy szerintem ez inkább a rendszer hibája mint az embereké....látták, hogy könnyen pénzhez juthatnak így....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MR ME
lol

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

NEeee már itt is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

n3whous3
elolvastad a végét? ötletes, hogy így rámutatott szerintem, ennek normális oka volt és nem azért, mert hülye volt a politikus.........

púúúúú

bertino
😄D

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

<#idiota>
Jim Morrison
jofej 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

:ASDASDASD
Nem feltétlen PC humor de vicces 😄 Tag-eket is érdemes nézni

morcosqtya
van Jedi ügyvéd?

mert ugye egyház már van

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen
van mormon ügyvéd??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
gondolod, hogy egyetlen ügyvéd is felkeveredett valahogy a Mennyországba?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Rowlend
Én azért vigyáznék. Ki tudja istennek milyen Ügyvédje van.

GET OVER HERE!

Doddy a düdő
a lényeg felett átsiklottatok

"A politikus az amerikai jogrend abszurd vonására akarja felhívni a figyelmet, miszerint akárki akárkit akármiért perelhet."

Hegi90
Ráadásul egy politikus...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MR ME
ezek után meg eygszerûen csak annyit kérdezek h
Miért nem lehet Amerikát letörölni a térképrõl? mi szükség van az ilyen elmebetegre?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
ezek annyira durva dolgok vazzz
sose tudtam megérteni h az ilyeneknek milyen életük lehet h ennyire elveszi a fejét egy szaros jéáték
valszeg semmijen
szomorú, dehát ez amerika

<#hehe><#hehe><#hehe>
Calver
minek a sokkoló? elég lett volna odadobni neki egy kis dinnyét, esetleg KFC-t, mindjárt lenyugszik... <#vigyor1>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen

idióta <#wilting>
amerikaiakból bármit kinéz az ember, lásd a különféle õrült pereket, amit a poén kedvéért meg is szoktak nyerni ezek az idióták.
Persze az is megér egy külön misét, aki egy ilyen hírt mindenféle kritikus gondolkodást mellõzve hitelesnek tekint... 😊
Újabb példa arra, hogy mennyire megbízható hírforrás a Bors, ezt a hírt nemrég láttam a bits and pieces-en és ott írták is, hogy ez egy Onion news-hoz hasonló kamuhírportálra íródott eredetileg.
Persze a Bors ezt az apró részletet már kihagyta... 😊
na igen, az feltette a koronát az egészre... :ASDASDA
Inkább örüljünk, hogy túléltük az Avatart

MR ME
demég felelõsségre akarja vonni a film készítõit, beszarok komolyan mondom 😄DD
amcsiba lehet még pert is nyer 😄DD

MR ME
😄DDDDDD
aztán majd látjuk pár hét mulva amikora férj hazatér, h brutálisan kivégezte feleségét az az irakban szolgált férfi akinek szolgálati ideje alatt színes bõrû gyereke született <#idiota>

nem pc humor, de talán belefér

én egyszerûen majd a falnak mentem, hogy ilyen idióták is léteznek... <#wilting>
Solten
<#eljen>

Saor Alba

Solten
<#nevetes2>

Saor Alba

Kerem szepen felfogni, hogy ezeket poenbol csinaljak, ezt valoszinuleg egy Opera-user keszitette, igy szamara erdektelen, hogy Te mit szerettel volna...

http://gaborszantai.co.uk/

morcosqtya
jófej!! <#eljen>
Több ilyen tanárt!!!

MR ME
😄DD
ez egy jófej tanár lehet 😄

ez elég szar, fox jobb lett volna, abban van sárga és kék is (elterjedtségrõl nem is beszélve)
alcotb

Minden ugyanaz másképpen.

morcosqtya

morcosqtya
+ utolsó szöveg... 😄DDdd

Aquir
utolsó fej 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n