PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

púúúúú
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A mesterséges inteligencia nem ellenfele a természetes hülyeségnek.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

http://gaborszantai.co.uk/

http://gaborszantai.co.uk/

Õ egy FF7 karakter és ez vmi nagyon elbaszott cgi kép róla 😄
Mondjuk azt se értem az a tekken vagy milyen karakter hogy kerül a 2. helyre :S
Ugy érzem a többség ferdeszemü volt akit megkérdeztek, de legalább Lara dobogos 😄D
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
olyan combja van mint egy tehénnek
7861: aki azt hiszi, hogy nincs szerepe a sznob hatásnak az apple árak ilyen magason tartásában az vagy naiv vagy elvakult. Fele ennyiért is bõven megérné forgalmazni, de kábé darabra többet adnak el ennyiért nyugaton, ahol nem nézik le a jómódúakat (aka. Magyarország), nemhogy haszonra. Ez persze nem mond ellent annak, hogy nagyon jó... 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n