35802
-
#13479 mint chrome-ban a rejtett böngészés: :D
Az inkognitó üzemmód nem befolyásolja a többi felhasználó, szerver vagy szoftver viselkedését. Ügyeljen a következőkre:
Olyan webhelyek, amelyek információt gyűjtenek vagy osztanak meg Önről
Olyan internetszolgáltatók vagy alkalmazottaik, akik nyomon követik az Ön által látogatott oldalakat
Olyan kártékony szoftverek, amelyek ingyenes hangulatjelekért cserébe nyomon követik billentyűbeviteleit
Titkos ügynökök megfigyelése
Az Ön mögött álló emberek -
#13478 Ezen felröhögtem:D :
GMail pass tippek:
"* Ne mondja el jelszavát senkinek (beleértve barátját, barátnőjét, szobatársát, papagáját, stb.)."
+1 track:) -
Pio #13477 Kis túlzással ez is igaz már, alig játszok pár játékkal azok pedig általában eredetiek.
De azért volt már rá példa, hogy futó steam mellett ment valami tört játék, nem lett baj belőle.
Azért alapvetően odafigyelek, hogy kilőjem a steamet ilyen helyzetekben, az ördög nem alszik. :)
Pontosabban eleve csak akkor indítok steamet, ha ott akarok valamivel játszani aztán ha végeztem lépek is kifelé. -
Pio #13476 OFF
Ez még akkor volt, amikor talán kizárólag valve játékok mentek a steamen.
Ma már nincs probléma ebből. Bár a pontos vonatkozó szabályzatot nem tudom, de nem különösebben foglalkoznak vele az biztos.
Azért a portal 2-t tessék megvenni! ;-) -
#13475 OFF
Szerintem elég általánosan fogalmazta meg, de lehet, hogy elírás.
"annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra"
Igazából csak azért kérdem, mert World in Conflict nevű játékkal befürödtem anno, nálunk nem adták ki a szovjet kampányt tartalmazó kiegészítőt, és még egyszer meg nem akarok fizetni az alapjátékért (Steames kiegészítővel természetesen inkompatibilis), ahogy kockáztatni sem szeretném az eddig megvásárolt steames játékaim. -
#13474 xD -
Pio #13473 ITT VAN még egy track. :) -
#13472 -
ldavid #13471 google translate beatbox megvolt? (gombot kell nyomi) -
#13470 Én is régi emlékből kezdtem megkeresni. Eredetileg az online.sector.sk oldalon volt asszem, csoda hogy még emlékeztem rá, az átalakult, ettől függetlenül külön kerestem meg -
#13469 Van fogalmad, hogy ezt hány éve keresem? 5 minimum. Köszi! -
#13468 az volt az utolsó, csak megfelelően kell tenni :) -
#13467 A szobor fej utan eleg volt belole :P -
#13466 azt mondja, hogy most már nem warezol (legalábbis a Steam szerint nem), így kapott egy megbocsátást az előző, zárolt accountra. -
#13465 OFF
Azt mondod, manapság már nem bannolnak accountokat warez miatt? -
#13464 ez meglepett :OO -
#13463 ???????????????
-
#13462 have fun                                megoldás -
#13461 nem, az csak mottó :) a guild, amibe beléptem az nem helyi. -
Cat 02 #13460 Dzsini van valami sg-s izébenn -
#13459 Én már mondtam, h kell sg guild :D -
#13458 csinálni kellene guildet :D -
#13457 hogyne lenne :) meg van 3D mód is -
#13456 eddig is szerelmes voltam a Szelepbe, de most rátettél még egy lapáttal -
#13455 nice. nekem is visszatérítettek egy játékbeli dolgot -
#13454 fut a progress bar :D egyszerre több is -
Bala10 #13453 és csak úgy fut a háttérbe, oszt csókolom? vagy van valami akció is benne?:D -
Pio #13452 OFF
Ilyen sztorim nekem is van.
Volt az első TF2 ingyenhétvége, ami egy nagyon korrekt húzás volt. Utána bazi nagy leárazás, meg is vettem a játékot.
Gondoltam mivel úgyis annyian fikázzák a valve-t legyen egy jó napjuk, írtam egy levelet arról, hogy rendes dolognak tartom ezt az ingyenhétvége dolgot, meg is vettem a játékot, köszönöm, hogy adtak kipróbálási lehetőséget.
Erre visszaírt a support, hogy nagyon köszöni, nagyon jól esik, amit írok és hogy szeretett volna segíteni nekem cserébe, ezért ránézett a mailcímemre az adatbázisukban és megtalálta egy régi accountomat, amin zárolva volt pár játék (annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra :) ) és most ezt a zárolást feloldotta és tényleg, visszakaptam a rég bannolt accountomat.
Aztán ezzel nem volt vége a történetnek. Bár benne van az EULA-ban, hogy soha nem pakolásznak játékot acc-ról acc-ra és nem térítenek vissza én mégis írtam egy levet, hogy nagyon köszönöm a segítségüket és megoldható lenne-e, hogy - bár tudom szabályellenes - áttegyük az új accountomra vásárolt TF2-t a visszakapott régire, erre a legnagyobb meglepetésemre jött a válasz, hogy teljesen jogos a kérésem, hisz most kaptam vissza az accomat, nem vásárolhattam volna arra, viszont arra nincs lehetősége, hogy áttegye a játékot, de visszatéríti az árát és vegyem meg újra a régi accra.
Remélem követhető volt, ha nem, akkor a lényeg: VALVE 4 PRESIDENT! -
#13451 a toplista mellett ez a lényege a multiplayernek :)
(meg ctrl+b-vel feltölti a legfrissebb adatokat a szerverre, egyébként küldetések végén, szintlépéskor frissít csak) -
#13450 ilyet is tud? xD -
#13449 őszintén szólva semmire :) 3-4 megát eszik a memóriában, úgyhogy miért ne menjen. -
#13448 -
Bala10 #13447 ez mire jó? :) -
#13446 -
#13445 ctrl+g - "Ladder's Ladderians of Ladders"
ctrl+m - ízlés szerint :) -
#13444 -
#13443 beszélő póni :D -
#13442 hálókártya drivert frissítsd, az borítja meg a tdx.sys-t.
tudom, hogy trollkodsz -
#13441 Hát az a helyzet, hogy én az egyik este kipróbáltam azaz bent hagytam az este, de reggel sajnos
erre keltem. -
#13440 próbáld ki, vannak cifrább kasztok is :D