PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solten
<#wow2> <#vigyor0>

Saor Alba

nálam simán betölti

MR ME
vagy szabi a nõvére <#idiota>
am EA csak hozza a formáját...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
lehet, hogy szabi a nõvérednél lõtte a képet. 😄

Þór vígi þessi rúnar

Jim Morrison
noveremnek is ez a firefox temaja...
am erdekes 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ehh.. grat ea.. xD

Jim Morrison
😄 A google egyik alapitoja asszem kb 10 eves koraban csinaltalt legobol nyomtatot 😄 nagyon komoly.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
yay!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Programozási nyelv: Lego.NET 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#wilting>

Calver
segítek: egy játék trailere során indult a poén - maga a játék vizuálisan olyan, mintha leöntötték volna szürkésbarna trutyival, a fõszereplõ is remek választás, egy olyan nép gyermeke, akiket senki sem szeret, kellemesen ütnivaló pofikával és akcentussal felvértezve, valamint az egész játék bemutatja azt, amikor a "realitásra" rágyúrás megöli a szórakozási faktort. <#hawaii>

na vajon mire gondolok? segítség itt

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de h enyhítsem a repkedõ kõáradatot - a TBOGT már egész jó volt <#rolleyes>

"The trees move. Do you not see it?"

qetuol
rofl

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Carlos
<#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
<#szomoru1>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

- Mekkora az excel nadrágja???
- Hát xls!

Nem is láttam még soha, mi ez, mit jelent?

#8187: és honnan származik? 😄

Dzsini
megvan, persze - de nem közismert, és nem szükséges az eredet ismerete a használathoz (pl. a rickrollt is többen ismerik, mint ahányan tudják honnan származik)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Azért a "mémek" nagy részének megvan az eredete, ld knowyourmeme videók.

Dzsini
a netes szállóigék (szaknevükön mémek) eredetét ugyanúgy nem ismerik, ahogy a valódi szólások/közmondások eredetét se szokás ismerni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CharrDen
😄😄😄😄 Ez a ??? profit manapság már szállóige lett, nemhiszem hogy túl sokan ismerik az eredetét 😄

1. valaki nyit egy idióta topikot
2. a topikot egyértelmûen zárni/törölni fogják
3. gyorsan postolsz bele egyet, mielõtt a 2-es végbemegy
4. ???
5. profit

Vannak erre a jelenségre amúgy külön képek, gifek és egyebek is:

CharrDen
Hegi, mi ez a "voltam" amiért kapjátok a büntetõpontokat?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

MR ME
én az autóst is beperelném, h hogy mert arra közlekedni és elütni a nejét mikor a google gyalogos útvonaltervezõje arra mondta az irányt, hát ember az ilyen bazmeg?!! :S
/me köp egyet

Doomista
xD

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir
lool

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

"A másik Perelõ Ügyfél a Gooogle-ra szállt rá, és azért követel kárpótlást a cégtõl, mert a Google Maps tanácsa alapján indult gyalogos útra a Utah-i Park Cityben, ahol a Sundance filmfesztivált rendezik, de a program egy fõút egy szakaszát is javasolta neki, ahol az asszonyt a várható módon el is ütötte egy autó. A Mohó Ügyfél annak ellenére bízik a 100 ezer dollárban, hogy a keresõben a javasolt útvonal fölött, sárga alapszínnel kiemelve a követketõ felirat látható: "A gyalogos útvonaltervezõ jelenleg béta verzióban van.
Legyen óvatos – Lehetséges, hogy az útvonal egyes szakaszain nincs járda." - tékozló homár

Aquir
😊

GregSB
Kicsit OFF, nem egészen humoros, de azért zsír. 4 nap alatt rakták össze egy filmfesztiválra:

morcosqtya
bmeg, nálunk is ilyen... 😊))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

MR ME
😄DD

LasDen
wadda??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
melyik az informatikus?

GregSB
Nem tudom ezen mi a különös, amikor én voltam ennyi idõs akkor a lányok ugyan ezt csinálták, csak twitter meg internet nélkül. Teli volt aggaszta a szobájuk beksztrítbojszos meg enszinkes poszterekkel, és kupacokban álltak a Bravo magazinok is a polcokon. És teljesen egészgésen felnõtt emberek lettek belõlük. Ez csak a korral jár, majd "kinövik" 😄

és ezek egyszer felnõnek

shaved bieber
Doddy a düdő
biztos rá vannak szorulva az ingyen reklámra :p

Én azért elfogadnám. Adják ingyé', úgyis ingyen reklám nekik 😄

LasDen
de hogy kiröhögnek az biztos 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
nem leszel tõle gyorsabb <#vigyor>

n3whous3
bohóc cipõ 😄

púúúúú

kell! 😄
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

n3whous3
Jó ez most nem vicces annyira, a Starcraft annyira felkapott és már szinte kultúráig hatoló jelenség volt Koreában, hogy ez nem annyira meglepõ. A kultúra alatt persze nem azt értem, ami a szó nemes értelmében kultúra, hanem pl gondolj arra, hogy itthon hányan tudják, hogy mi az, hogy Barátok közt 😄DD

púúúúú

Rage47
MR ME
😄DDDD

LasDen
az iggen...😄