PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
ezzel mi a probléma?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
- Havertól kérdeztem régen, hogy milyen gépe van. Azt mondja: XP! az már jó nem?
Mondom és a gép milyen színû? Fehér? Mert akkor az jó! -.-
-Mobilnál ugyan ez: Milyen mobilod van? SonyEricsson...
- Unoka tesómnak vittem játékot a gépére amikor kicsi volt és kérdezte honnan van. Mondtam, hogy az internetrõl! Erre õ: Jó, akkor majd megkérem anyut, hogy vegyen a piacon internetet... :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Informatikus bejött a mellettünk lévõ irodába (3 csaj dolgozik bent):
- Ezek milyen gépek? Dell-ek vagy HP-k?
- Nem, ezek Windows-ok.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Aquir: annyit nem ér a dolog
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
mindegy helyettesítem hasonlóval
kula: jöhet az is, csak sok legyen :)
Nem lehet sehol ingyen letölteni :-(
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs valakinek egy Expansion N12 fontja? kéne
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
ez hatalmas....jót röhögtem :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
(Nem szeretem ezt a lejátszót :( VLC powaaa!)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
am EA csak hozza a formáját...