35802
-
#13919 Fúú, ilyet még használtam, technika órán :D
8" aszem, és valami 170 kbyte fért rá :D
Persze a használat, abból állt, hogy aki épp nem a c64en játszott, az a többiekkel frizbizett, ilyen lemezzel :D
Mer baromi jól repült :D -
Johny Killer #13918 én vettem 3 éve floppy meghajtót gépemhez, hogy jóóóó lesz az még valamire, de azóta se sikerült beépítenem, mert a házban amit vettem már nem volt helye szegénynek :C úgyhogy még mindig original >.< -
#13917 A jó öreg floppy :P még mindig vannak adataim floppyn, át kéne már másolni őket :D -
Cat 02 #13916 Öregebbek vagytok ti, mint a zországút :% -
#13915 azaz... ejj emlékszem még amikor a suliba ezeket cserélgettük, meg emlékszem az itthoni telepítgetésekre :D -
#13914 bezony... -
#13913 Igen, az Amiga már kislemezes volt. -
Bala10 #13912 ja,az már hájtek:) talán amigánál lehetett azt használni -
#13911 mikor hoztuk a játékot ~10 lemezen, és a 9. hibás volt -
#13910 Régi szép idők... -
#13909 az nem floppy (hajlékony) lemez, az egy kis vacak.
ez floppy:
esetleg még ez, C64 időkből:
-
#13908 tudom na, vettem még boltban is
win 3.11-et is installáltam róla, egyszer ajándékba két floppyn kaptuk a simcity 2k-t
ám jó képek :P -
#13907 tessék ifjú titán :D
és a robbantott kép :D
-
#13906 mi az a floppy? -
#13905 tegnap dobtam ki az uccsó 3.5" floppy-mat :( a fiam szétkapta jáccásból :( asszem még me, vagy xp bootlemez volt évek óta a gépben porosodott :D
-
#13904 A lázadó:
-
#13903 Lenyomom az APC-t, aztán kapcsoljon be ha tud.. -
#13902 Egyik havernak is ez volt, mindig hajnalban bekapcsolt a gépe.Digis netje van. Gondolom valaki szórakozott. De csak addig amíg le nem tiltottam a BIOSban a Wake on lan-t.:) -
#13901 :D
amúgy a netbookon is ugyanez a win+AV van, és az még soha sem indult el magától ...
na egyszer majd kikísérletezem, de elég idegesítő, az éjszaka közepén ilyen zúgásra ébredni, hiába vagyok tudatába h a gép indult el, félig még mindig álomban vagyok és ez eléggé hülye érzés -
#13900 úgy hogy a géped megint bebootolt és átírta a hsz-t
pl.:vírusirtó frissítésekor általában előfordulhat bár nem tapasztaltam ilyet:D
automatikus winupdate? -
#13899 nem állítottam be soha semmi ilyet :) de még megnézem
én vagy a hálózatra gyanakszom (valami wake-up jel), vagy a földelésre (nincs földelve), vagy valami b_zi szivatós vírusra :D -
#13898 Hm, akkor azt nem ártana ellenörizni :)
TommyC: nincs véletlenül vmi ütemezöben beállitva? Mondjuk virusirto/torrent? -
#13897 nem=nap, ezt vajon h írtam el? ... -
#13896 hát az én gépem pont a fordítottja, mindig az éjszaka közepén fogja magát és elindul ! (nem konyhába kajáért, hanem bekapcsol :D) És ez minden nem megtörténne, ha nem kapcsolnám ki a táptól (tegnap úgy felejtettem, éjjel 3kor arra ébredek h felbúg a ventilátor -.- :D) -
#13895 ram hiba is okozhat ilyet -
#13894 Oh köszi. :)
Akkor már csak a táp maradhat, mert a proci 40C fölé nem megy...
Csak a táp hömérsékletét meg nem tudom megnézni...
Más dolog ami miatt csak ugy ujraindulna a gép(kékhalál nélkül) nem hiszem, h szoba jöhet, mivel semmi nem változtott a gépen vasárnap és hétfö között és a probléma hétfön kezdödött el. -
#13893 60-80°C use google -
#13892 Billentyűzet tudjuk kiknek...
-
JagFater #13891 :-DD -
#13890 Kis off, de azért passzol ide:
Nvidia 8800gts-nek mennyi a normál hömérséklete windowsban?
Mert sztem behalt a ventillátor rajta, vasárnap ota naponta 1szer ujraindult a gép, most meg egymás után 3szor, 100%-ra huztam a ventillátort és igy van most 63fokon a vga. -
#13889 A humoros topikban linkelték de idepasszol :D hatalmas! :D
-
#13888 bázz ez kurvajóóó :D -
Pio #13887 :DDDD
-
#13886 jáccás idő -
#13885 hát nyilván egyszerűbb lehet átgrafikázni :) -
ldavid #13884 én azt mondom, kizárt dolog, hogy ezt végigrakosgatták -
#13883 türelem... -
#13882 NIncs ezzel semmi baj, kurva jó játék lett. Siggleje igényes, és a multija is remek, tökéletesen ki van egyensúlyozva, nincs "killer taktika", mindennek van ellenszere, épp ezért soha nem lehet megunni. Én már kb 1-1,5 éve lekattantam a PC-s játékokról (meg úgy általában a gépen-konzolon játszásról), de ezt megvettem a Battel.net miatt, 2-3 naponta szoktunk multizni haverokkal.
Mivel mással nem játszottam így nem tudom hogy megérdemelte -e az év játéka címet, de az tény hogy hosszú idő óta ez a játék tud csak lekötni. -
ldavid #13881 The Top 50 Gawker Media Passwords
LOL, a trustno1-t azért értékelem -