PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A házkutatások során a lefoglalt 50 szerveren 500 terrabájt tartalom volt megtalálható. Az elkövetés során okozott kár megállapítása még folyamatban van."
teRRa? Ha Vér István egységsugarú user nem tudja, hogy a prefixum neve tera, az még csak-csak, bár már annyira nem hihetetlen mennyiségrõl van szó ma már... de hogy egy kommunikációs osztályon sincs senki, akinek feltûnjön 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
látom neked is fent van 50en a proci.
3 fül volt megnyitva, egyik pdf, a többi sima web.
ezért kellett a kis notin áttérjek chrome-ra ...
dixitque deus fiat lux

Két PC beszélget.
-Te, tudtad, hogy mi kompatibilisek vagyunk egymással?
-Mi van? Nem értem, mit mondasz.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Meg volt olyan is, hogy hány Pentium-tervezõmérnök kell egy izzó kicseréléséhez?
- 1.99994274017, de ez elég pontos mindennapi használatra.
Viszont volt elõnye is, mert a Pentiumok végre kiszámolták a π (pi) pontos értékét: 3.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
a dologhoz hozzátartozik, hogy ez kivételesen tényleg Intellel volt eredetileg, és úgy van valós alapja is: az elsõ sorozatú Pentium processzorok matematikai részében (még 1994-ben, a 60 és 66 MHz-es változatokban) volt egy bug, amit nagyon könnyû volt reprodukálni, és látványos hibákat okozott matematikai mûveleteket végezve.
Milliónyi viccet szült a dolog, kezdve azzal, hogy miért is lett Pentium a neve: az elsõ processzorral kiszámoltatták mennyi 486+100, és az jött ki, hogy 585.999983605 - és hát ilyen nevet csak nem lehet adni.
a bugról részletesebben:http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium_FDIV_bug
</okoskodik>
Valami blogról linkelték nekem én meg becopyztam.
De boccs, hogy élek....
Az elnézéskérés a létezésemért természetesen takysoftnak is szól, bocsáss meg, hogy így "elbasztam" ezt a régi, régi viccet és teljesen élvezhetetlenül másoltam be...
De komolyan, az ember életkedve elmegy, bedob valamit, hogy ne halódjon a topik és lecseszik mert "elbassza", meg "takarodjon a szar processzorával" meg én nem tudom...
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
- Naposcsibe a root jelszóval.
Ember..... ilyen régi viccet elbaszni😄
a helyes válasz
- A root kiskacsa😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
<#wow3>#wow3>
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
- Egész változó...
- Integer???
- Hány csaj lakik a BME koleszban?
- 1024, kettõ a tizediken.
Két informatikus beszélget:
- Neked mi volt eddig a legkomolyabb kapcsolatod?
- Egy négy megás ADSL!
Két informatikus:
- Tudnál kölcsön adni 1000 Ft-ot?
- Adok 1024-et, hogy kerek legyen...
Az orvos a beteghez:
- A gerincérõl készült röntgenfelvételen súlyos elváltozásokat találtunk, de Photoshoppal kijavítottuk!
Két rendszergazda kajál a teremben. Az egyik Chio Chipset eszik, a másik NVIDIA Chipset.
- Miért teszi ki az informatikus a romlandó kaját az ablakok alá?
- Mert a Windows alatt minden lefagy.
- Hogyan lehet felismerni egy Internet kalózt?
- Webhely van az arcán.
A legújabb Windows verzió hivatalos neve: Windows Vista.
A kék halál új felirata: Astala Vista.
- Mit csinál a rendszergazda az új titkárnõnél?
- Egy új felhasználót...
- Honnan lehet tudni, hogy a szõke nõ fel akart menni a netre?
- A billentyûzeten van a lábnyoma...
- Hogy hívják a templomok közti hálózatot?
- PapLAN
- Mi az új 7 gombos számítógép-újraindítási billentyûkombináció?
- Ctrl+Alt+Del; Ctrl+Alt+Del; Reset
- Hogy hívják a katonai operációs renszer?
- CommanDos.
- Mire táncolnak a programozók a buliban?
- Algoritmusra.
Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.
A világon 10 féle ember van: aki ismeri a kettes számrendszert, és aki nem.
Két processzor megkérdeznek mennyi 2+2:
Intel: ... ... ... ... 4
AMD: ... 5
- AMD, ez nem helyes eredmény!
- Tudom, de gyors voltam...
- Mit mondott Bill Gates a feleségének a nászéjszaka után?
- Drágám, ez még csak a béta verzió volt!
- Mit keres egy részeg a számítógépben?
- A CD-RUM-ot.
- Melyik a legsivárabb hálózat?
- A LakatLan.
Ha valami nem jól sikerül, nevezd el 1.0-nak!
Ha már rossz, legyen nagy. (Microsoft filozófia)
- Honnan tudjuk, hogy a bitek nem nõnemûek?
- Nincs olyan állapotuk, hogy "talán"...
- Mit jelent az internet címek elõtt a www?
- Wárni, wárni, wárni...
- Mi ez: ReReReReReReReReReReReReReReRe... ?
- Két régi internetes barát levelezése.
- Hol alszanak az álmos bitek?
- A hálókártyán.
- Milyen az óvszer nélküli szeretkezés?
- Plug and Pray.
Reggel a szoba egyik lakója ébreszti a többi hármat:
- Gyerünk gyerekek, boot-oljatok!
- Milyen az ínycsiklandó hálózat?
- LANguszta!
Aki tudja, csinalja, aki nem tudja - rendszergazda.
- Miért nem csinál a Microsoft vírusokat ?
- Mert 40MB túl feltûnõ lenne...
- Mi az: kicsi, sárga és veszélyes?
- Naposcsibe a root jelszóval.
- Mit hall a vonaton utazó webmester?
- <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td> <td>.....</td>...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

látom kibövitették 😊
meg volt valami olyan is, h amikor a Duke Nukem Forever gold lesz, de ugy látom azt már kivették 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

-.-"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n