PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Hasonló lesz hangulatában a Populous-hoz, de a játékmenet más lesz, amolyan istenfélék leszünk és meg kell védenünk a népünket a természeti csapásoktól.
Bár mostanában jön ki a project sand(azota már nevet is kapott a játék, de már elfelekjtettem mi a végleges neve) és nagyon emlékeztet a populous-ra.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ka!
Ta-ka!
Szo-ka!
Hunyama!
http://gaborszantai.co.uk/
Populous:The Beginning
Little Big Adventure 2
Több LBA-szerû játék kellene manapság is...Mind szimpla,egyszerû sztorival van megáldva..LBa-ban az volt a legjobb,h kurva sok minden volt benne..Elraboltak,börtönbe csuktak,távoli világokba szöktem ûrhajóval,méhek között voltam, ketrecharc,kutatás,kérdezõsködés,rengeteg küldetés(de télleg kurvasok),változatos helyszinek,kurva jó volt...😮
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Naná hogy emlékszek. :d
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Azt sosem birtam megunni, haverral olyan mapokat csináltunk, h áááá 😄
Jah és még mindig megvan a mortal kombat 3 floppy-n...kb. 20lemez 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Arsenal: Taste the power
De szerettem 486on. 😊
Multiban jó..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Ment az egér után vagy mi.. de le is lehetett b..szni a picsába.. akkor nyávogott ha jól rémlik..
Egy floppyn hoztam haza a suliból. 😄
És még egy amit soha nem felejtek el, szerintem a nevét sem kell leírnom. Sosem felejtem el, az utolsó pályát úgy vittem végig hogy aprópénzt raktam az enterre hogy folyamatosan tegye a bombákat 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
hangot levettük persze... pedig a robbanások faszák voltak benne... 😊)

Imádtam ezt is. 😊

Én még az Oroszlánkirállyal játszottam anno.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A templomos kígyós résznél beizzadtunk a feszültségtõl..

A harcosnak volt az a sárkánylángja (felülrõl beokádott egy vörös sárkány), vagy nem tudom.. Szétjátszottuk öcsémmel azt is.. 😊)
Sõt, volt expresszóban is ilyen játékgépen (érmebedobálós).. ott basztuk el a zsebpénzünk felét.. 😄DD
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az elsõ PC-m egy 286-os AT volt, zöld monocrome moncsival, amit gyakorlatilag a Civilization miatt vettem meg! 😄 Emlékszem, hogy éjszakába nyúlóan nyomtuk haverral pár Aranyászok kíséretében, miközben a Beatrice duruzsolt! 😄D
Raptor hatalmas volt sokat toltam vele 😊
Ez volt a Skifree
El tudod kerülni a yetit, ha megnyomod az F gombot (felfedeztem régen, egyik topikban meg sorban mondták hogy "nyád, ezt nem is tudtam") <#buck>#buck>
nyilván F mint Fast
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Raptor bazijó játék volt!!
Abban a kategóriában és stílusban verhetetlen volt a Tyrian!! 2 playerben.. hatalmas!!
(tudom, grafika ma már gagyinak tûnik, de anno fel se tünt ez..)

Nekem is sárga kazis gépem volt, volt hozzá egy csomo játékom 😄
Aztán pc elsö gépem 386-os volt, volt egy ösemberes játék neve nem jut eszembe, talán prehistoric?, aztán ott volt, valami 2d-s repülövel lövöldözös raptor volt talán a neve, legalábbis most az ugrik be, meg volt indiana jones játékom is 😄 volt egy rakat ilyen nagy flobby-ra 😄
volt ahol egy sielövel kellett lemenni és egy idö után megevett a yeti 😄 meg ugh taxi
Jah meg a legjobb: Battle Chess amikor a figurák mozogtak és kinyirták egymást az mekkora volt 😄
Több játékra nem emlékezek a 386-os korszakombol 😞
Aztán a 486-nál kezdödött a durvulás: GTA, doom1-2, mortal kombat, need for speed osztott képernyön haverral 😄
Pio: LOOOL nekem is a knight and merchants volt az elsö eredeti játékom, juuuj az nagyon komoly játék volt iszonyat sokat nyuztam, faterom is még akkor többet kockult és ö sem birta letenni, meg a másik eredeti játék amit ezzel kaptam az a Vészhelyzet volt, ilyen vészhelyzetekhez riasztottak és meg kellett menteni az embereket, az elsö pályán pl. egy taktor elütött egy motorost 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
(ez a fajta)
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

.jpg)