PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
öhm én ugy emlékszek, h lesz pc verzio is, de csak letölthetö formában 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

From Dust néven fut a játék, konzolra jön csak.
Hasonló lesz hangulatában a Populous-hoz, de a játékmenet más lesz, amolyan istenfélék leszünk és meg kell védenünk a népünket a természeti csapásoktól.
Zomil
jaja tényleg jó volt 😊
Bár mostanában jön ki a project sand(azota már nevet is kapott a játék, de már elfelekjtettem mi a végleges neve) és nagyon emlékeztet a populous-ra.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Populous 3 tényleg zseniális volt!
Ka!
Ta-ka!
Szo-ka!
Hunyama!

http://gaborszantai.co.uk/

berlinboy6329
Jeej nosztalgia...Nekem 2 favoritom volt régen,hányszor végvittem õket,lol..Fõleg az LBA2-t😛

Populous:The Beginning

Little Big Adventure 2

Több LBA-szerû játék kellene manapság is...Mind szimpla,egyszerû sztorival van megáldva..LBa-ban az volt a legjobb,h kurva sok minden volt benne..Elraboltak,börtönbe csuktak,távoli világokba szöktem ûrhajóval,méhek között voltam, ketrecharc,kutatás,kérdezõsködés,rengeteg küldetés(de télleg kurvasok),változatos helyszinek,kurva jó volt...😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Zsolek123
Stunts-ra gondolsz.
Naná hogy emlékszek. :d

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Zomil
Sunts-ra emlékszik valaki? 😄
Azt sosem birtam megunni, haverral olyan mapokat csináltunk, h áááá 😄

Jah és még mindig megvan a mortal kombat 3 floppy-n...kb. 20lemez 😄

LasDen
ez 10-11 éve volt és nyaraltunk...😄 de amúgy nem járok és nem is jártam rendszeresen...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolek123
te jársz játékterembe, dönci?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

LasDen
uh...én ezzel csak játékteremben játszottam...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LeWyTy
Én a Metal Slug-ot imádtam nagyon.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Pepsi Twist
fuuu mennyit toltuk 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Van amúgy belõle talán 3. rész is, 1-2 éve jött ki.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Jó akkor az elsõ CD-s játékom a boltból:
Arsenal: Taste the power

De szerettem 486on. 😊

morcosqtya
Dyna Blaster? 😄DD
Multiban jó..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Amikor a macska leesett azon mindig röhögtem.. 2 hónap alatt sem untatott.. 😊)
Ment az egér után vagy mi.. de le is lehetett b..szni a picsába.. akkor nyávogott ha jól rémlik..

[HUN]FaTaL
Jajj bazz nem ezt a képet akartam, ez nem az eredeti 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Na beelõztél. 😄

a TIM re ki emlékszik?

Egy floppyn hoztam haza a suliból. 😄

[HUN]FaTaL

És még egy amit soha nem felejtek el, szerintem a nevét sem kell leírnom. Sosem felejtem el, az utolsó pályát úgy vittem végig hogy aprópénzt raktam az enterre hogy folyamatosan tegye a bombákat 😄

LasDen
úúú....ezt nagyon bírtam 😄

[HUN]FaTaL
Ha már logikai 😊

The incredible machine

morcosqtya
ez a két kis állat kb olyan legenda lett (nemcsak japánban) mint a mario...

PJack
imádtam<#smile>
sonicot is

Pain is inevitable. Suffering is optional.

klasszikus! 😄
morcosqtya
Supaplex!!! Info órán tanár dumája közben: 😊)))
hangot levettük persze... pedig a robbanások faszák voltak benne... 😊)

morcosqtya
logikai (de idõre ment) dominódöntögetõs volt az "ANTS".
Imádtam ezt is. 😊

zeli
Ez hatalmas volt 😄
Én még az Oroszlánkirállyal játszottam anno.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

LasDen
én még ezzel játszottam sokat régen.....😄

morcosqtya
Ez megvan?? 😊)
A templomos kígyós résznél beizzadtunk a feszültségtõl..

morcosqtya
mindig a törpével mentem, annak gyenge volt a varázslata, de odabaszott nagyokat közelharcban.. 😊)
A harcosnak volt az a sárkánylángja (felülrõl beokádott egy vörös sárkány), vagy nem tudom.. Szétjátszottuk öcsémmel azt is.. 😊)
Sõt, volt expresszóban is ilyen játékgépen (érmebedobálós).. ott basztuk el a zsebpénzünk felét.. 😄DD

zeli
csávó arca 😄😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Törölt felhasználó
sztem ez ide elfér:
PJack
úristen ezt mennyi toltam 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Gurren
golden axe-ot imádtam. volt, hogy amigán egymás után többször végigvittük :p

Golden Axe megvan? 😄😄 Meg volt két olimpiai játékom is, summer meg winter, valami ilyesmi, azokkal is rengeteget toltam 😄

õsember olimpia is jó volt, pár joystick-ot tönkretettünk bátyámmal. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Titan
Nekem az elsõ játék amivel játszottam az a Barbarian volt és egy ZX Spectrum 48K-s erõmûven szakított!

Az elsõ PC-m egy 286-os AT volt, zöld monocrome moncsival, amit gyakorlatilag a Civilization miatt vettem meg! 😄 Emlékszem, hogy éjszakába nyúlóan nyomtuk haverral pár Aranyászok kíséretében, miközben a Beatrice duruzsolt! 😄D

Zomil
igen, igen ezaz 😊
Raptor hatalmas volt sokat toltam vele 😊

Zomil
meglehetett csinálni ugy emlékszem, h végig is vittem 😊

Aquir
"volt ahol egy sielövel kellett lemenni és egy idö után megevett a yeti "

Ez volt a Skifree
El tudod kerülni a yetit, ha megnyomod az F gombot (felfedeztem régen, egyik topikban meg sorban mondták hogy "nyád, ezt nem is tudtam") <#buck>
nyilván F mint Fast

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
nekem ez van meg...csak kazin 😄

És folyt a benzin nem ? És emiatt nem lehetett õket menteni 😄D Abból nekem demo volt csak, de megvan 576, amiben elemzik

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
Prehistoric volt, igen. Gyakni kellett a dínokat lefele.. 😊

Raptor bazijó játék volt!!
Abban a kategóriában és stílusban verhetetlen volt a Tyrian!! 2 playerben.. hatalmas!!
(tudom, grafika ma már gagyinak tûnik, de anno fel se tünt ez..)

Zomil
Huhh látom nosztalgiázás volt 😊
Nekem is sárga kazis gépem volt, volt hozzá egy csomo játékom 😄
Aztán pc elsö gépem 386-os volt, volt egy ösemberes játék neve nem jut eszembe, talán prehistoric?, aztán ott volt, valami 2d-s repülövel lövöldözös raptor volt talán a neve, legalábbis most az ugrik be, meg volt indiana jones játékom is 😄 volt egy rakat ilyen nagy flobby-ra 😄
volt ahol egy sielövel kellett lemenni és egy idö után megevett a yeti 😄 meg ugh taxi
Jah meg a legjobb: Battle Chess amikor a figurák mozogtak és kinyirták egymást az mekkora volt 😄
Több játékra nem emlékezek a 386-os korszakombol 😞
Aztán a 486-nál kezdödött a durvulás: GTA, doom1-2, mortal kombat, need for speed osztott képernyön haverral 😄

Pio: LOOOL nekem is a knight and merchants volt az elsö eredeti játékom, juuuj az nagyon komoly játék volt iszonyat sokat nyuztam, faterom is még akkor többet kockult és ö sem birta letenni, meg a másik eredeti játék amit ezzel kaptam az a Vészhelyzet volt, ilyen vészhelyzetekhez riasztottak és meg kellett menteni az embereket, az elsö pályán pl. egy taktor elütött egy motorost 😄

gergely1991
már találtam egy másik oldalt a wikin találtam rá😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Aquir
NES emulátor+játék ROM, vagy ez, Mario-t választva 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Pepsi Twist
srácok ha má ennyire nosztalgia megy nincs meg valakinek az eredeti super mario? 😄 amit még annak idején monochrome monitoron nyomtunk 😄

(ez a fajta)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Solten
Jaja 😄 Most nekiallok majd retrozni, fene se gondolta volna hogy a 64 bit-es Win7-en siman fut emulatorral... 😊)

Saor Alba