PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox Live gamertag: kilencnad
ezé mindig inkább NFS vagy Colin Mcrea-t játszottam...:D azok nagyon mentek :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azt olvastam hogy a vállalat csak kíséretibõl gyártattak sárga kazettákat.Nekem is volt nintendom sok játékot kedveltem.
Aszem a Nes meg a Snes lassan már csak emulátorokban léteznek:(
Pc-n meg ezeket játszottam elõször:Quake,Worms,stb.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Ha ezt anno megmutattad volna c64-eseknek, összefossák magukat.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Xbox Live gamertag: kilencnad
És az autós játék, amivel a legtöbbet játszottam (sztem töbször végigvittem mint az összes NFS-t eggyüttvéve :) - ez már PC, de nem Windows, hanem DOS alól indult:
PoP-on izgultunk mint a fene..
Wolfeinstein 3D megvan? :DDDd
hatalmas volt!!!! El lehetett tévedni mint a büdösszar..

http://gaborszantai.co.uk/
Saor Alba
amúgy a Suliba hogy a faszba lehetett bejutni a dirihez....?? sose tuttam...a titkárnõ mindig lelõtt :D
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Nekem ZX Spectrumon vmi sarkannyal kellett szallni egy 2D-s barlangrendszerben, aztan vmi Barbarians talan:)
Amugy en akkor kezdtem raerezni, mikor jott a Retailator nevu szimulator, elso eredeti jatekom a magyar urstrategia volt, az Imperium Galactica volt.
http://gaborszantai.co.uk/
a PoP-pal is sokat játszottam, de egy ponton elakadtam és nem bírtam tovább menni...:D
Saor Alba