PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vannak néha komoly pillanataim 😊
Oké, bocsáss meg, hogy ezzel terheltelek. ;-)
LasDen
érten én, hogy humor...de attól még szar...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szerintem félreértetted a dolgot.
Tipp:
a topik neve pc (ebbõl a szempontból most ez OFF volt) HUMOR
LasDen
- ez elég messze van a komoly zenétõl 😄
/szubjektív vélemény következik
- elég messze van attól, hogy zenének hívjam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Itt a beszt komolyzene 😊

LasDen
miket nem hallgatsz te...😄

Szerintem inkább az a baja, hogy 2 és fél perces helyett fél perces kellett volna, hogy legyen, úgy hatásosabb lett volna.
[HUN]FaTaL
Hogy ezt az idióta fordítást miért nem tudják már kijavítani 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

gergely1991
😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

persze nem egy :ASDASDASD de azért megmosolyogtató az áthallás 😄

gergely1991
az a kolbász nagyon illik a görgõhöz😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Doomista
most már ja 😄 kellet egy kis idõ 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
<#eljen>
Aquir
aztán most meg röhögsz rajta... 😄 inkább humoros és elgondolkodtató

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Doomista
inkább szánalmas 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir
ez inkább elgondolkodtató

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
eléggé kamunak tûnik 😄

Doomista

Aquir

humorosból 😄

Hegi90
mini konzerveket lehet bele rakni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

<#finom><#nyes>
morcosqtya
Súlyozható egér legalább?? 😊)
(lehet bele nyomni kenõmájast?)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

pxxl

All hail the double x!

kifli
az étel nem játék 😄
😄

Régi "helyemen" valamivel több, mint egy évig ment egy gép (XPvel) folyamatosan, még altatva sem volt soha. Aztán megdöglött a házi készítésû vízhûtés. 😄

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

megsugom neked milyen gép volt az amelyiken hónapokon át ment:
2,8ghz intel cpu
512 ddr ram
80GB hdd ata
320-as táp
valami gagyi asus deszka

ennyibõl állt az a gép szóval tök mind1, és azon weblap frissítés ment folyamatosan, de nem vitatkozom :-)

amúgy kulturált megszólalás "leszarom"

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

pxxl
asszem a win95 volt olyan h megfagyott pár nap alatt, mert megtelt a számlálója vagy mi <#fejvakaras>

All hail the double x!

pxxl
lszarom mert nem az én gépem volt 😄 munkahelyi trágya, 8-10 órán át meló (adobe cuccok), éjjel letöltések stb. valami P4-es cerka volt.

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Nekem a win2k ment 3 hónapig 128mb rammal, semmi baja nem volt utána se 😊

nem akarok kötekedni, de akkor szar volt a rendszered, nekem is volt olyan hogy 3 hónapig nonstop ment, persze be volt lassulva a rendszer de nem kellett hogy percek teljenek el hogy felnyíljon egy start menü....

Örömmel elengedem a haragot, a sérelmeket, mert ez szabaddá, könnyűvé és gondtalanná tesz.

pxxl
kamu, én egyszer 2, majdnem 3 hónapig hagytam bekapcsolva a gépet (xp-t) és már a start menüt felnyitni is percekbe tellett <#idiota>

All hail the double x!

celza8807
Az LBA tényleg zseniális játék, habár csak kevés emlékem van róla, mert a játék hibás verzió volt, és mindig kidobott, amikor valami sárkányhoz kellett futni (?). Nagyon homály.. 😄
Valakinek véletlenül nincs egy mûködõképest verziója? <#help><#rolleyes>

A#1

deszar... 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

morcosqtya
UFO jó volt, sajna az X-COM már telis-tele volt idegesítõ bugokkal.
Akkoriban meg patch-elés nem nagyon volt. (falun legalábbis nem.. <#idiota>)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
csatlakozás után át lett állítva az óra... hurrá

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
bug, találkoztam már vele 😊

LSL
UFO: Enemy Unknown
Imádtam, csak anno sem ngolul nem tudtam, se nem bírtam el ennyire összetett játékokkal. De most egy féléve végigjátszottam az elsõ és második részt. Élmény volt 😊

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Doomista
fake....😄

LasDen
1970 óta be van kapcsolva??? az igen...😄

Aquir
gyerekkorom?

CharrDen
fake

azigen 😄

Carlos
Há' bazze! Itt a gyerekkorom...

Þór vígi þessi rúnar

Na, kössz az infót, ez nagyon jó hír, az eredeti, E3-as bejelentéskor még nem volt róla szó ezért nem is követtem a fejleményeket.
Sajnos az ilyen "lesz valami valamikor pcre is" történeteknek sokszor rossz vége van, de reméljük, hogy most nem így lesz. 😊
Zomil
Meg is van, gamescon interju:
"We’re working on a PC version as well. As for the PS3 and X360 versions, the targeted release date is 2011 and the distribution will be digital-only."

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zsolek123
régen mennyit nyomtam a populous3-at 😮O
emlékszem éjszakákat játszottunk haverommal egymás ellen.
küldte a vulkánt, a tornádót, voltak kemény szidalmazások :d

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu