PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már az elején gyanus volt az a töltési idö 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
jó volt a mai adag 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://gaborszantai.co.uk/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#nevetes1>#nevetes1>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Ja, van winem is, úgyhogy mégse! 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
Két kolléganõ beszélget, hogy elmennek majd valahová és akkor majd a részleteke hétvégén lelevelezik.
- Mi a mélcímed Jolán?
- Jolan86@
Mire félbeszakítja Bözske elképedve, hogy 86@????
Ismerõs munkahelyén hallottam a szomszéd irodából, 45 körüli nõ szájából:
- Jajj Zsuzsi, képzeld a Laci olyan ügyes volt, megcsinálta a gépet! Tudod mi volt a baja? Törlõdött a videókártya, akkora por volt már a gépben, de a Laci megcsinálta!
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.