PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tessék, írtam neked egy programot: link

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Apple fan tüntet:

O_O

gergely1991
de továbbra is bug-ol😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
😄

All hail the double x!

Népszerû témák
8. PC HUMOR 1.1

mióta kijött a patch, pörög a topik 😄
dronkZero
Umm, nem, mert az azt is jelentené, hogy folyamatosan túlcsordul, virtuális memóriát használ, aminek következtében swappelne a vinyó.
Általában 10-20%-kal több RAM van a gépemben, mint amennyit használni szeretnék, hogy legyen helye a windowsnak a random "eszébe jutó" hülyeségeit csinálni. Nincs annál idegesítõbb, amikor a windows hülyeségei miatt kezd el szarul menni egy játék.

Volt olyan helyzet is, amikor épp nem voltam túl jól eleresztve, és a BF2-t játszottam fél giga rammal úgy, hogy nem swappelt a gép. De akkor még a windows asztalt is kilõttem feladatkezelõbõl, mert minden kilobájtra szükség volt.
Na, azóta vagyok úgy, hogy nem szeretem koppra kihasználni a ramot. Kell egy kis szabad puffer.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

gergely1991
Esetleg egy szünetmentes tápegység? <#idiota><#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Lyukasbogrács
létezik adapter is :]

Inkább nem, bár lehet akkor tényleg nem merülne annyira aksi 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lyukasbogrács
kapcsold ki a gépet, akkor nem eszik semmit

qetuol
õszintén, a memória nálad mindig 100%-osan ki van használva? mert ha nem, akkor tök fölösleges kihasználatlanul hagyni...

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

Grr1234
Nekem a Mozzila a laptopon 10 percenként lefagy. Chrome nem.

for gamers<#vigyor3> az jobban megizzaszt.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Én jobb szeretem, ha nem eszik semmit. Én pl kibírom azt, hogy cachebõl szedi az adatokat és nem memóriában, bár ez így elsõ ránézésére kb minimális memória.

dronkZero
Ja, meg a firefox ha jól tudom, a vinyóra cache-el, nem memóriába, a mûködése meg nem különbözik lényegesen: megnyomom a back-et, és egybõl ott van az oldal.

dronkZero
Hát... a modem is azért van, hogy mûködjön... 😛 Töltse csak le azokat az oldalakat szépen! 😊

De az jó, hogy van választék, eltérõ igényekhez más-más böngészõt lehet választani.

Dzsini
Én úgy vagyok vele, ahogy lent írtam 😊 amíg van, addig legyen használatban, ha ezen múlik az, hogy pörgõs, villámgyors legyen a mûködése. Az Opera (ha van lehetõsége rá) a memóriában tárolja a bezárt/elõzõ oldalakat, hogy azokat újranyitva, vagy a visszagombot megnyomva az rögtön elõttem legyen - ezzel idõt és sávszélességet spórol, hiszen nem kell újratöltenie az oldalt, és megvárni, hogy újra kiszámolja, hogy mi hol merre van. Ehhez pedig memória kell. Ki lehet pucolni a rég használt oldalakat (meg is teszi egy idõ után) de addig nem, amíg van szabad memória - ha érzékeli, hogy más is van, aminek kell a hely, akkor eltakarodik az útból. Szerintem ez az elvárható mûködés 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dronkZero
Na ez igaz, de ne egy szaros böngészõ terpeszkedjen má' benne! Én a 6 giga ramomból sajnálnék negyed gigát böngészõnek adni...
Rendszeresen hagyom ott a háttérben, pl, amikor multis játékban ellenfélre várunk vagy ilyesmi, akkor arra a öt-tíz percre alttab ki böngészõbe... Egyen minden annyi memóriát, amennyi neki kell, de ha lehet, azért törekedjen arra, hogy ne kelljen neki sok!
Nekem meg ez a "filozófiám" 😊

Lehet, hogy DOSból jön, amikor még kellett azzal foglalkozni, hogy a 640k alapmemóriából maradjon legalább 590... Nagyon büszke voltam magamra, amikor összeraktam olyan config.sys-t, hogy egér és CD driverekkel együtt is maradt 620k... 😛

Hohohooo, mit talaltam kockaknak, ez mar 2 napig jo! 😊))
Kivancsi vagyok mikor jon ki a 168H for programmers😄

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini
amennyit épp használok - de ha csak a böngészõ megy, akkor azé az egész. Ha más is foglal, akkor úgyis megosztoznak rajta, ennyire már értelmes az oprendszerek memóriakezelõje.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Gurren
de nem mindegy, hogy hány program eszi meg azt a memóriát.

Dzsini
szerintem meg a memória a gépben azért van, hogy használjuk, és ne üresen álljon...

Jim Morrison
ghosteryt en is kiprobalom 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Chrome most eszik 250-et 0 kiegészítõvel és 4 ablakkal. Firefox soha sem ment 200, de még 150 fölé sem... de ne offoljunk D

pxxl
majd az explorer.exe-re nyomja egy tulajdonságok - engedélyeket, és adj mindenhova teljes hozzáférést, mert különben nem fogja változtatni. nekem legalábbis csak így sikerült 😊

All hail the double x!

n3whous3
Nem eszik kevesebbet ff, sõt ha felraksz egy halom kieget még be is szarik :C

púúúúú

n3whous3
ó buttonra már van ötlet, ffffffuuuu topikban volt egy teljes rage fej lista, azokat majd random váltogatom 😄

púúúúú

Ha jól tudom, akkor Chrome-os AdBlock ugyanúgy letölti a hirdetést, csak utána elrejti, míg a Firefoxos le se tölti. Amúgy annyiból jobb talán az FF_ hogy kevesebbet eszik, de én is átszoktam :'

újház: lebuktam ;D

pxxl
start button cséndzserel, button meg van deviantart-on egy csomó 😊

All hail the double x!

n3whous3
Mivel csináltad a start menü ikont? 😊 (mindenki tudja, hogy azért raktad be ezt a képet XD)

púúúúú

Dzsini
lekapcsolod a külsõ forrásból érkezõ cookie-kat, és nem pakolsz fel fölösleges addonokat 😊 és máris nem "követ" senki.

Ilyen ghostery operára is van?

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Lyukasbogrács
ghostery tetszik <#eljen>

Lyukasbogrács
érdekelt, úgyhogy megkerestem 😄

Hegi90
Én nem érzek különbséget. Biztos, hogy ugyanaz a kieg? Elég sokféle van chrome-hoz.

szerk.: nah igen 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Solten
Gondolom nem kellett volna bejelolni az osszes listat... <#hehe> Ez a Ghostery viszont rohadt hasznos cucc! <#eljen>

Saor Alba

Solten
Ez az AdBlock rendesen belassitja a bongeszot...

Saor Alba

köszi <#worship>
Hegi90
<#eljen> Én is nem régen tértem át 😊
Ajánlhatok pár bõvítményt?
- Turn off the lights: videók nézésénél hasznos, ha bekapcsolod, akkor a videón kívüli területet elsötétíti.
- AdBlock (bár ezt gondolom már felraktad)
- Google Mail checker plus: jelzi ha új leveld jött a gmailben, ezen kívül egy fasza lenyíló felületet ad, ahol egybõl el tudod olvasni a levelet a Gmail megnyitása nélkül.
- Facebook disconnect: nem engedi a facebooknak, hogy megnézze milyen oldalakon jársz/jártál.
- Facebook blocker: letiltja ezeket a mini Facebook apikat (amik kb minden oldalon ott vannak és mutatják, hogy kik lájkolták ezt az oldalt...), ezáltal sokkal gyorsabb lesz az ilyen oldalak betöltése.
- Ghostery: megmutatja, hogy milyen alkalmazások, oldalak követnek éppen téged, plusz le lehet õket tiltani.

Mindegyik kurva hasznos, és egyáltalán nem lassítják a böngészést (sõt, az adblock és a fb blockertõl még gyorsabb is lesz)...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
bszd megXD

Solten
omfg

Saor Alba

kezdek rászokni a chrome-ra. SOKKAL gyorsabb, mint a ff.
régi, de jó 😄
LasDen
óó bazmeg 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

TommyC
-Tölthetek egy kis teát?
-Jóhogy, csak Seedeld vissza!

dixitque deus fiat lux

pxxl
+1 <#nevetes1>

All hail the double x!

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n