PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
8. PC HUMOR 1.1
mióta kijött a patch, pörög a topik 😄
Általában 10-20%-kal több RAM van a gépemben, mint amennyit használni szeretnék, hogy legyen helye a windowsnak a random "eszébe jutó" hülyeségeit csinálni. Nincs annál idegesítõbb, amikor a windows hülyeségei miatt kezd el szarul menni egy játék.
Volt olyan helyzet is, amikor épp nem voltam túl jól eleresztve, és a BF2-t játszottam fél giga rammal úgy, hogy nem swappelt a gép. De akkor még a windows asztalt is kilõttem feladatkezelõbõl, mert minden kilobájtra szükség volt.
Na, azóta vagyok úgy, hogy nem szeretem koppra kihasználni a ramot. Kell egy kis szabad puffer.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De az jó, hogy van választék, eltérõ igényekhez más-más böngészõt lehet választani.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Rendszeresen hagyom ott a háttérben, pl, amikor multis játékban ellenfélre várunk vagy ilyesmi, akkor arra a öt-tíz percre alttab ki böngészõbe... Egyen minden annyi memóriát, amennyi neki kell, de ha lehet, azért törekedjen arra, hogy ne kelljen neki sok!
Nekem meg ez a "filozófiám" 😊
Lehet, hogy DOSból jön, amikor még kellett azzal foglalkozni, hogy a 640k alapmemóriából maradjon legalább 590... Nagyon büszke voltam magamra, amikor összeraktam olyan config.sys-t, hogy egér és CD driverekkel együtt is maradt 620k... 😛
Kivancsi vagyok mikor jon ki a 168H for programmers😄

http://gaborszantai.co.uk/
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
All hail the double x!
púúúúú
újház: lebuktam ;D
All hail the double x!
púúúúú
"The trees move. Do you not see it?"
szerk.: nah igen 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Saor Alba
Ajánlhatok pár bõvítményt?
- Turn off the lights: videók nézésénél hasznos, ha bekapcsolod, akkor a videón kívüli területet elsötétíti.
- AdBlock (bár ezt gondolom már felraktad)
- Google Mail checker plus: jelzi ha új leveld jött a gmailben, ezen kívül egy fasza lenyíló felületet ad, ahol egybõl el tudod olvasni a levelet a Gmail megnyitása nélkül.
- Facebook disconnect: nem engedi a facebooknak, hogy megnézze milyen oldalakon jársz/jártál.
- Facebook blocker: letiltja ezeket a mini Facebook apikat (amik kb minden oldalon ott vannak és mutatják, hogy kik lájkolták ezt az oldalt...), ezáltal sokkal gyorsabb lesz az ilyen oldalak betöltése.
- Ghostery: megmutatja, hogy milyen alkalmazások, oldalak követnek éppen téged, plusz le lehet õket tiltani.
Mindegyik kurva hasznos, és egyáltalán nem lassítják a böngészést (sõt, az adblock és a fb blockertõl még gyorsabb is lesz)...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár