PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
ezek ugyanolyan hasznosak, mint a kockák, ha meg lefordítva látom, abból legalább információt nyerek

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
sztam valaki naon be volt baszcsizva mikor ezt az írást "kitalálta" :D

All hail the double x!

Dzsini
persze, de legalább nem kockákat látsz, hanem karaktereket :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
win beállítás, ok. mondjuk úgyse tudok kínait olvasni, a Chrome meg lefordítja :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini

ezt, meg az alatta levõt (nyelvi és területi beállítások vagy mi a neve magyarban)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Aquir
vagy most látom az automatic encodingot

Aquir
már mindent primitívebbnek tekintek.. de külön-külön miden egyes nyelvre?

Dzsini
nem, nyelvi beállításoknál kell bekapcsolni a keleti és különleges írásmódok kezelését, akkor húzza be a plusz készleteket :)

Aquir
a word ad hozzá készletet?

pxxl
egyszer biztos kellett, ilyenek miatt nem szoktam :D

All hail the double x!

Aquir
tudtam, akkor telepítettél még hozzá nyelvi fájlokat? Mert a sima chrome itt így mûködik :p

pxxl
én is xp-n nyomom most <#nevetes1><#nevetes2>

All hail the double x!

Aquir
én winXP-n játszottam, az ilyen :p

pxxl
én is chrome-ban jáccottam :D szval...

All hail the double x!

Aquir
chromeban ilyen :p

pxxl
jah én is lenyomtam már 2x :D

All hail the double x!

Zomil
kész :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

pxxl

All hail the double x!

Aquir
gondolom humorost is nézitek

régebben elétették, hogy iwiw meghívóért... :D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Különben is, a forever alone-ra már van megoldás!

Büdös Bohóc
Az okostojás dolgot mondjuk én úgy értelmeztem itt (elõször), hogy nem szimplán egy mindenki által leszart háttérbe szoruló forever alone emberrõl van szó, hanem aki "mellékesen" tényleg intelligens is. Nem tom ez mennyire volt igaz rájuk, csak a bevezetõt láttam, azonban:
ha kiemelkedõen okos az átlaghoz képest, akkor (talán) van normális munkája, ergo mi a rákot keres egy ilyen mûsorban? Kajak kirúgnám azon nyomban, ha a fõnöke lennék egy ilyennek, mert most vágjátok, ezzel majd' 1 évet kiesik onnan, ahol volt.
Ok de gondolom munkanélküli mind a három.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

szerintem senki sem várt mást.. :D
Eddig sem néztem, most sem fogom...
Egyébként a mûsorvezetõ gárda mindent elmond a mûsorról.

TommyC
én mondjuk nem élek apámmal, de a többi mind találna rám <#eplus2>

dixitque deus fiat lux

A minap hallottam, hogy az elsõ való világban geekek/okostojások/stréberek fognak versenyezni, hát kíváncsiságból megnéztem azt a 15 percet, amíg bemutatták õket, hogy megnézzem, milyen szerepeket talál ki a retekklub ilyen témában.

1. egy rendmániás idegrángásos
2. egy szociopata, érzelemhiányos sznob
3. egy tantrikus szexelõ, meditáló lúzer, aki az az apjával él

Gratulálok...
ez se rossz, most kaptam:

Lucky Azonosító
Te csak nyert $500.000.00
Az az állítás, a díjat forduljon ügynök.

Elérhetõség: Sir Tim Howard
sovatalevi
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

pxxl
Hofi poén :)

All hail the double x!

Büdös Bohóc
legalább a képét rakd be :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

loál :D feltört reg valszeg :D

Nem semmi spam. Minden tele van automataval :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

nem röhögök :D tény, hogy addiktív, én is nyomom ezerrel, de csodálkoztam hogy ilyen elõkelõ helyen van egy ilyen listán.
kifli
ja :(

mindegy aki látta látta :D

amúgymeg EZT a képet dobta ki keresési eredményként :D
Aquir
már változtak a képek

Hegi90
Future of gaming.

http://www.youtube.com/v/KWbLOFGSEDo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

morcosqtya
Miért a Football Manageren röhög mindenki? A GH mivel rosszabb? :)
A srác aki úgy akarta a barátnõjét orális szex-re rávenni, hogy közben Õ Guitar Hero-zik, az nem beteg? :))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

<#banplz>
kifli
18+ XD
efem :D
BEAST
Amikor megjelenéskor megvettem ez nem szerepelt a leírásban. :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Calver
Ah, yes, Velvet...

"The trees move. Do you not see it?"

gergely1991
úgy látom neked speciel nem lesz:D

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
ha jól emlékszem egyik volt osztálytársam is nyomta/nyomja(természetesen jó nõ) <#crazya>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

BEAST
<#ijedt>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

kifli
wowal csak olyan emberek játszanak nagyrészt, akiknek amúgy sem lesz barátnõjük :D
morcosqtya
Hát én egyet se.
Kocka nõm nem volt még sajnos, csak bölcsész, virágkötõ, õrült, mérnök, stb. de úgy vonzódom(nék) az infós csajokhoz.. <#crazya>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen
vasárnapi ebéd helyett vasárnapi hent a családdal....:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

esgerus
Ne felejtsd el ,hogy a WoW még használhat is, elég sok csaj nyomja, sõt, családokat is ismerek, ahol anya,apa,gyerekek kenik-vágják a játékot. :D