PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Maradok a Shakes & Fidgets-nél, ott is progress bar van, de legalább látom a fejemet is meg a fegyvereket.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Úgy tudom max 1 tagja lehet és hall of fame-ben két tagtól listáz 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Dzsini
én egyelõre annyit látok, hogy nagyobb STR-el több cuccot tud összeszedni -> ritkábban jár eladni -> több XP és pénz jön -> jobb felszerelést tud venni 😊

azért annyira nem merülök bele, hogy buildekkel szórakozzak 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ez nem is rossz ötlet, nekem csak neten van, meg sima single, de így lehet arcoskodni is, hogy mekkora a kari. Amúgy fórumon vannak tanácsok, pl melyik a legjobb build, mire érdemes gyúrni, etc ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

morcosqtya
Letöltve kéééék a csík?
<#merges2><#wow2>
KELL!!!!

Zomil
mert be akarja venni a frissen alakult guild-be 😄
sztem csináljunk sg guild-et 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
miért ne? megfelelõen idióta program a magamfajta egyszerû lelkeknek, akik a defragnál is szomorkodtak, amikor kivették belõle a csíkokat 😄
legalább 1 napig futni fog nálam is, aztán úgyis elfeljtem, ha egyszer kilépek belõle valami miatt...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
mért akarod ennyire rátukmálni??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
elfut a háttérben is 😊
letöltve amúgy kék a csík (normál oprendszer-progress bart használ, szerencsére nem a fénycsíkost, az terhelné a processzort 😄 )

morcosqtya
minden nap 10-12 órát dolgozom, 4-4,5 órát alszom, a maradék idõmben nyilván egy jobbra növekvõ zöld csíkot fogok figyelni..
esélyes. 😊

Dzsini
igazából meglepõen frappáns paródiája az ilyen diablo-féle hack and slash játékoknak, amiket RPG-nek csúfolnak... a tárgynevek, a küldetések... és most lett harmadik szintû a bátor Robot Monkom 😄

(ezzel nem bántva a Diablot, mert a maga nemében egy kiváló játék)

morcosqtya
annyira hasznos is legalább...
😊

Dzsini
majdnem 4 mega memóriát használ, és 1% alatti prociteljesítményt egy 5 éves laptopon - elfér 😊

morcosqtya
ha legközelebb nem kutyának hanem macskának születek 9 élettel akkor fogok ilyennel foglalkozni. 😊

Dzsini
töltsd le, akkor lehet MMO-zni is vele - vannak szerverek, amire beléphetsz, és még Guildtag is lehetsz 😄
és ott bezáráskor természetesen menti az állást.

Aquir
ez jobb :p
új vég-sûrûségi értéket értem el 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
az fasza.
menteni tudok? Mert holnap folytatni akarom mindenképpen!!

pxxl
aham, adhatsz nevet a karakternek, meg kiválaszthatod milyen faj stb legyen aztán egyelõre ennyi 😄 nézheted hogy rohan a csík

All hail the double x!

morcosqtya
Kell/lehet itt VALAMIT is csinálni???? 😊

pxxl
s ez miért jó? 😄 nézem ahogy megy a csík...megy a csík, jah még 5 órán át megy a csík 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
attól mert nem képkiterjesztés van a link végén még simán beilleszthetõ lehet :-| ez pont nem

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
egy-az-egyben hozza a régi pen-and-paper játékalkalmakat, mikor semmi ereje nem volt a mesélõknek, és nekiálltunk ABC-mesét játszani 😊

Doomista
elõnye az biztos van...automata.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grr1234
Mit lehet ebben a játékban élvezni? <#wow3>

Nekem megy asztalin is meg böngészõben is ;D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Grr1234
Jó kifogás. 😄

nonicks
memória frissítés, meg ha valaki nem látta volna a másikat...<#idiota><#idiota><#idiota>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Hegi90
Igen, én beszélek, aki berakta kb 40 hsz-el ezelõtt, most meg újra postolták. Mi ezzel a probléma?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
5 óra az elsõ fejezet? .... még szerencse, hogy megy a háttérben is 😊)

Doomista
úristen, a norton antivírus legõsibb verziója befigyel...😄 mekkora szar volt az istenem most egy rossz emléket hozott elõ bennem...😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

LOL

Hatalmas játék
Aki nem szereti a böngészõs játékokat az is mindenképpen próbálja ki!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Doomista
pont az beszél aki berakta 😄

Hegi90
végülis csak két oldalnyit kellett volna legörgetned.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Doomista
az már kõ-profi és egy pofátlan geci.

nonicks
IN SOVIET RUSSIA THE KINECT PLAY YOU!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

gergely1991
vagy elég ha például a firefox-nál a képnél elõhívja a helyi menüt majd kép megjelenítése(vagy kép címének másolása)>majd linket kimásolja és úgy teszi be a makróba....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pxxl
<#nevetes1><#nevetes2>

All hail the double x!

Doomista
ffffffffffFFFFFFFffffffff.......

skymannn
és szted, szarom én az idõt ilyenekre?! <#beka3><#lama><#levele>

Doomista
Istenem te mit szerencsétlenkedsz már itten e...ész hová mész? Nézd már meg a linket...látsz kiterjesztésre (pl kép kiterjesztésre) végzõdõ linket? nem...id van. persze hogy nem fog képet berakni ide SE...Megmondom hogy csinálják a profik...link megnyit, letöltöd, feltöltöd máshová, és tádámm:

skymannn
Feladom...<#falbav><#nemtudom>

skymannn
bocsi elcsesztem, akk megint:

skymannn

Fec papa
White house, Washington, Seattle <#banplz>

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Grr1234
Ez de jó... 😄

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Hát már õk is? O_O
GregSB