PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ilyen sztorim nekem is van.
Volt az elsõ TF2 ingyenhétvége, ami egy nagyon korrekt húzás volt. Utána bazi nagy leárazás, meg is vettem a játékot.
Gondoltam mivel úgyis annyian fikázzák a valve-t legyen egy jó napjuk, írtam egy levelet arról, hogy rendes dolognak tartom ezt az ingyenhétvége dolgot, meg is vettem a játékot, köszönöm, hogy adtak kipróbálási lehetõséget.
Erre visszaírt a support, hogy nagyon köszöni, nagyon jól esik, amit írok és hogy szeretett volna segíteni nekem cserébe, ezért ránézett a mailcímemre az adatbázisukban és megtalálta egy régi accountomat, amin zárolva volt pár játék (annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra 😊 ) és most ezt a zárolást feloldotta és tényleg, visszakaptam a rég bannolt accountomat.
Aztán ezzel nem volt vége a történetnek. Bár benne van az EULA-ban, hogy soha nem pakolásznak játékot acc-ról acc-ra és nem térítenek vissza én mégis írtam egy levet, hogy nagyon köszönöm a segítségüket és megoldható lenne-e, hogy - bár tudom szabályellenes - áttegyük az új accountomra vásárolt TF2-t a visszakapott régire, erre a legnagyobb meglepetésemre jött a válasz, hogy teljesen jogos a kérésem, hisz most kaptam vissza az accomat, nem vásárolhattam volna arra, viszont arra nincs lehetõsége, hogy áttegye a játékot, de visszatéríti az árát és vegyem meg újra a régi accra.
Remélem követhetõ volt, ha nem, akkor a lényeg: VALVE 4 PRESIDENT!
(meg ctrl+b-vel feltölti a legfrissebb adatokat a szerverre, egyébként küldetések végén, szintlépéskor frissít csak)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ctrl+m - ízlés szerint 😊
All hail the double x!
<#bohoc>#bohoc>
tudom, hogy trollkodsz
erre keltem. <#oooo>#oooo><#oooo>#oooo><#merges3>#merges3><#merges3>#merges3><#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kösz a fordítást, lv80 paladin.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Steamék pedig törölték a két vásárlását, visszaadták a pénzt neki.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ti meg gyönyörûen asszisztáltatok, próbáltatok magyarázni, értelmezni a hülyeségeket - pedig szóltak többször is, és ott volt a teliarcú vigyor a hozzászólások végén. Remélem tanultok belõle 😊
Arra azert jo az SG, hogy lekoti es a gepuk elott tartja a Lipotmezo bezarasa utan utcara kerult betegeket.
http://gaborszantai.co.uk/
ideillik 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Tényleg be kellene zárni 24 órára mert ennek értelme nincs... 😞
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem tartom magam okosnak, de azért matekból simán alázom az illetõt és én például utolsó kommentet írtam, innentõl rá van hagyva, szóval én engedek õ meg majd tovább terjeszti a tanait, amik jó sok bukáshoz fognak vezetni. 😊
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Na jóéjt!