PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
azt mondja, hogy most már nem warezol (legalábbis a Steam szerint nem), így kapott egy megbocsátást az elõzõ, zárolt accountra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

asysoft
OFF

Azt mondod, manapság már nem bannolnak accountokat warez miatt?

/*WTF?!*/

Rage47
ez meglepett 😮O
Büdös Bohóc
???????????????

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Aquir
have fun                                megoldás

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
nem, az csak mottó 😊 a guild, amibe beléptem az nem helyi.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini van valami sg-s izébenn

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zomil
Én már mondtam, h kell sg guild 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pxxl
csinálni kellene guildet 😄

All hail the double x!

Dzsini
hogyne lenne 😊 meg van 3D mód is

Gurren
eddig is szerelmes voltam a Szelepbe, de most rátettél még egy lapáttal <#szeret>

Aquir
nice. nekem is visszatérítettek egy játékbeli dolgot

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pxxl
fut a progress bar 😄 egyszerre több is <#ijedt><#hehe>

All hail the double x!

és csak úgy fut a háttérbe, oszt csókolom? vagy van valami akció is benne?😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

OFF

Ilyen sztorim nekem is van.
Volt az elsõ TF2 ingyenhétvége, ami egy nagyon korrekt húzás volt. Utána bazi nagy leárazás, meg is vettem a játékot.
Gondoltam mivel úgyis annyian fikázzák a valve-t legyen egy jó napjuk, írtam egy levelet arról, hogy rendes dolognak tartom ezt az ingyenhétvége dolgot, meg is vettem a játékot, köszönöm, hogy adtak kipróbálási lehetõséget.
Erre visszaírt a support, hogy nagyon köszöni, nagyon jól esik, amit írok és hogy szeretett volna segíteni nekem cserébe, ezért ránézett a mailcímemre az adatbázisukban és megtalálta egy régi accountomat, amin zárolva volt pár játék (annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra 😊 ) és most ezt a zárolást feloldotta és tényleg, visszakaptam a rég bannolt accountomat.
Aztán ezzel nem volt vége a történetnek. Bár benne van az EULA-ban, hogy soha nem pakolásznak játékot acc-ról acc-ra és nem térítenek vissza én mégis írtam egy levet, hogy nagyon köszönöm a segítségüket és megoldható lenne-e, hogy - bár tudom szabályellenes - áttegyük az új accountomra vásárolt TF2-t a visszakapott régire, erre a legnagyobb meglepetésemre jött a válasz, hogy teljesen jogos a kérésem, hisz most kaptam vissza az accomat, nem vásárolhattam volna arra, viszont arra nincs lehetõsége, hogy áttegye a játékot, de visszatéríti az árát és vegyem meg újra a régi accra.
Remélem követhetõ volt, ha nem, akkor a lényeg: VALVE 4 PRESIDENT!
Dzsini
a toplista mellett ez a lényege a multiplayernek 😊

(meg ctrl+b-vel feltölti a legfrissebb adatokat a szerverre, egyébként küldetések végén, szintlépéskor frissít csak)

pxxl
ilyet is tud? xD

All hail the double x!

Dzsini
õszintén szólva semmire 😊 3-4 megát eszik a memóriában, úgyhogy miért ne menjen.

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ez mire jó? 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Dzsini

Dzsini
ctrl+g - "Ladder's Ladderians of Ladders"
ctrl+m - ízlés szerint 😊

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

pxxl

All hail the double x!

Dzsini
hálókártya drivert frissítsd, az borítja meg a tdx.sys-t.
<#bohoc>

tudom, hogy trollkodsz

Doomista
Hát az a helyzet, hogy én az egyik este kipróbáltam azaz bent hagytam az este, de reggel sajnos
erre keltem. <#oooo><#oooo><#merges3><#merges3><#ijedt><#ijedt>

Dzsini
próbáld ki, vannak cifrább kasztok is 😄

Doomista

Dzsini
neked olyanod van? nekem 48-as robot monkom <#zavart1>

Doomista
<#eljen><#eljen>
Kösz a fordítást, lv80 paladin.

Ebben van is valami poén, vagy csak úgy érdekességképp?

Dzsini
Megvette nemrég külön külön a TF2-t és a Portalt, aztán látta, hogy a kiárusításon megjelent a teljes Orange Box (amiben benne van a két felsõ program) olcsóbban. Rákérdezett, hogy megoldható-e a fenti két program visszaváltása, hiszen akkor több pénze marad más játékokra.
Steamék pedig törölték a két vásárlását, visszaadták a pénzt neki.

HöfEE
Úgynézki a steamnél azért jó arcok vannak

Doomista
magyarul?

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Dzsini
Olyan szépen meg lettetek vezetve - nem szeretem az ilyesmit, és kicsit el is lett túlozva a végére (amit ma reggel láttam), de iskolapélda-szerûen bemutatott trollkodás volt 😊

Ti meg gyönyörûen asszisztáltatok, próbáltatok magyarázni, értelmezni a hülyeségeket - pedig szóltak többször is, és ott volt a teliarcú vigyor a hozzászólások végén. Remélem tanultok belõle 😊

Megneztem, tenyleg nem olvastak el.

Arra azert jo az SG, hogy lekoti es a gepuk elott tartja a Lipotmezo bezarasa utan utcara kerult betegeket.

http://gaborszantai.co.uk/

Zomil
Troll Science:

ideillik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

morcosqtya
Én már azon gondolkozom, valójában csak provokál, és nagyon is jól tudja az alaptételt, csak élvezi a +1000 hsz generálását.

Tényleg be kellene zárni 24 órára mert ennek értelme nincs... 😞

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir
succesful troll is...

LasDen
én elfogadom meg értem, hogy 0-val nem lehet osztani, mer egy hülye fasz vagyok...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én ráhagyom hogy gyökér 😄😄😄 de csak mert ilyen kedves vagyok

Én továbbra is arról gyõzködöm magam, hogy troll, láttam már embert, aki büszke a tudatlanságára, de ez minden ilyennek a csimborasszója... 😊
de nem az a durva, hogy írja a faszságot, hanem hogy komolyan is gondolja >.< én is írtam faszságot, de (bár úgyse hiszi el senki 😄) tudom nagyon jól, hogy miért nincs értelmezve a 0val való osztás...

w77d
én is feladtam.. egyszerûen zárt kapukat döngetünk... nem akarja felfogni a lényeget, örül annak hogy neki van véleménye, szarni rá ha rossz, akkor is emg kell védeni

Van benne valami.. 😊
Nem tartom magam okosnak, de azért matekból simán alázom az illetõt és én például utolsó kommentet írtam, innentõl rá van hagyva, szóval én engedek õ meg majd tovább terjeszti a tanait, amik jó sok bukáshoz fognak vezetni. 😊
"Mivel az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak!"

w77d
és sajnos az ilyen egyszerû emberek vannak manapság többségben 😞

Van 3 bölcsész diplomája, mit vársz ? 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Na, leírtam #234845-ban a dolog algebrai hátterét. Az egy dolog, hogy 100-ból 99-en azt se tudják, hogy mirõl beszélek, ami nem baj, nem is kell. Csak sajnos 100-ból 99 el se fogja olvasni, mert nem érdekli, mondja a maga hülyeségét azt kész, utánanézni a témának pedig pláne nem fog, megmarad a saját rózsaszín "számok helyett használjunk valami-t meg semmi-t" világában. 😊

Na jóéjt!