PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Úgy látom igény van a jelenlétedre, zárd már rövidre a témát! 😊)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
De segítek, megértettem hol akadtál el. A rendõr haverjairól én sem tudtam, hogy jönnek. Akik amúgy, ilyen futkosó terepruhában voltak, nem volt még pisztolyuk se, csak hogy könnyebb legyen elképzelned. És nem is lövöldöztek.
Az meg hogy ki hiszi el, azt leszarom, mi jól elvoltunk.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Lehet, nem fogalmazok olyan szuperül mint te, és vidéki suttyó módjára használok nagybetût és mondatvégi írásjeleket, de azért csak kíváncsi vagyok rá.
"azért nekem is kellett 2 perc, mire helyreállt a szívritmusom"
jó máskor kicsit több ideig találd ki a történetedet, ne maradjanak hibák benne
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Állásinterjún volt nagykendõben, öltönybe öltözve, neki mondtam, hogy amint bejön, hangosan kiáltsa el magát, BSA, mindenki húzódjon hátra a gépektõl. 😊
Annyira jól sikerült, hogy a srácot egy másik haverja hozta el, akinek le kellett másolni egy játékot ott akkor, mellesleg ez a srác rendõr volt, és akkor már egy kollégája is elkísérte, ne üljön az autóban.
Szóval beállít 2 rendõr, meg 1 öltönyös fószer....... <#zavart1>#zavart1> azért nekem is kellett 2 perc, mire helyreállt a szívritmusom 😄
És mivel ilyen jól megszerveztem a beugratást, bazi kellemes volt a hátralévõ idõben, hogy mindenki engem akart kinyírni 😄 (Duke Nukem, Quake)
sy: ugye volt bme nyílt nap
sy: mentem mobil alkalmazásfejlesztés laborba
sy: megy a bemutató
sy: csávó kérdi: ki hallott már a bittorrentrõl?
sy: mindenki keze a levegõben
sy: csávó: "hát én az ASVA-tól jöttem"
sy: bazdmeg. azt a csöndet geci 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Akkor már 2 módon is el van rontva XD
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Azt viszont nem vágtam, hogy a left shift betû, a right shift viszont nem. 😄

http://gaborszantai.co.uk/