PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pepsi Twist
sztem zura a hangulat a testvér tápigba 😄 így közel 7kor XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

w77d
így vélem én is...

Linux alatt is megy :%

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Legalábbis remélem. Ha mégse, akkor megérett az emberiség A Nagy Világégésre... O_O
Ne legyetek butuskák, trollkodás zajlik, semmi több. 😄
w77d
óóóbazd a nép meg van gyõzõdve arról, hogy 0-val lehet osztani, mert az semlegesíti az osztó jelet XXXXXXXD

morcosqtya
Humiari, téma: 0-val osztás axiómája.
Úgy látom igény van a jelenlétedre, zárd már rövidre a témát! 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

kifli
de megy:

vezérlõpult-programok-win szolgáltatások be és kikapcsolása-telnethez pipa 😊
Dzsini
megy az máshol is, csak újabb windowsokra alapból már nem kerül fel a telnet kliens (utólag feltelepíthetõ a vezérlõpultból)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pepsi Twist
CMD-be írd be "telnet towel.blinkenlights.nl" idézõjelek nélkül 😄 (csak XPn megy)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

LasDen
lego facebook...bazmeg...😄😄😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Doomista
monopoly kártyával?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rage47
lehet
Visa Electronnal lehet fizetni ? :%

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Grr1234

LasDen
a steampunkos jól néz ki 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
ízlések és pofonok, mégis ezeket állították ki 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Doomista
<#szomoru2><#szomoru2>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pointer4
Vagy inkább primitív vagy felfogni.

De segítek, megértettem hol akadtál el. A rendõr haverjairól én sem tudtam, hogy jönnek. Akik amúgy, ilyen futkosó terepruhában voltak, nem volt még pisztolyuk se, csak hogy könnyebb legyen elképzelned. És nem is lövöldöztek.

Az meg hogy ki hiszi el, azt leszarom, mi jól elvoltunk.

Lyukasbogrács
mert amirõl nincs kép, vagy videó, azt interneten nem hiszik el

Büdös Bohóc
nem a helyesírás, hanem az illogika a történetedben de annyira nem veszed észre... na mind1

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pointer4
Konkrétan, mi a bánat bajod van ?
Lehet, nem fogalmazok olyan szuperül mint te, és vidéki suttyó módjára használok nagybetût és mondatvégi írásjeleket, de azért csak kíváncsi vagyok rá.
ates84
nyakkendõ

Doomista
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Büdös Bohóc
"...neki mondtam, hogy..."

"azért nekem is kellett 2 perc, mire helyreállt a szívritmusom"

jó máskor kicsit több ideig találd ki a történetedet, ne maradjanak hibák benne

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pointer4
Hasonló volt 10-12 éve, haveréknál lanparty, 8-10 ember. Egy ismerõsöm jött hozzám, hogy megnézze mit mûvelünk, azóta is játékfüggõt faragtam belõle.
Állásinterjún volt nagykendõben, öltönybe öltözve, neki mondtam, hogy amint bejön, hangosan kiáltsa el magát, BSA, mindenki húzódjon hátra a gépektõl. 😊
Annyira jól sikerült, hogy a srácot egy másik haverja hozta el, akinek le kellett másolni egy játékot ott akkor, mellesleg ez a srác rendõr volt, és akkor már egy kollégája is elkísérte, ne üljön az autóban.
Szóval beállít 2 rendõr, meg 1 öltönyös fószer....... <#zavart1> azért nekem is kellett 2 perc, mire helyreállt a szívritmusom 😄
És mivel ilyen jól megszerveztem a beugratást, bazi kellemes volt a hátralévõ idõben, hogy mindenki engem akart kinyírni 😄 (Duke Nukem, Quake)
LasDen
ezt látni kellett volna...😄

sy: tegnap bazze ezt el kell meséljem
sy: ugye volt bme nyílt nap
sy: mentem mobil alkalmazásfejlesztés laborba
sy: megy a bemutató
sy: csávó kérdi: ki hallott már a bittorrentrõl?
sy: mindenki keze a levegõben
sy: csávó: "hát én az ASVA-tól jöttem"
sy: bazdmeg. azt a csöndet geci 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

a vége vajon véres? xD
gergely1991
ez állatXD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

MR ME
ez nagyon buta 😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

😄DDDDDDDDDDDDD
pointer4
A legrosszabb az egészben, hogy valszeg hipohonder a tulaj, aki kifõzi a gombokat a bacik ellen 😄
betû tészta... nem leves. 😊 ám de ennék paradicsomlevest<#finom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

morcosqtya
escape gombot, mert azt szeretem.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

gergely1991
bááár....,jobban elnézve még a delete insert, funkcióbillentyûk, num lock, stb billentyû is benne van.(ami nem is alfanumerikusak)😄
Akkor már 2 módon is el van rontva XD

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
mert az nem alfanumerikus😄

Aquir

kifli
delete, page up /down stb?
Kedvenc betûm a tab és a caps lock! 😄
Azt viszont nem vágtam, hogy a left shift betû, a right shift viszont nem. 😄
w77d
me az nem finom

HöfEE
Az enter a space és a többi sincs benne mert BETÛleves.

LasDen
az ESC-t mé nem rakta bele??? 😄

GTA SA vilagahoz kozelebb allnak drogos, szilikon celebek es Stohl, mint a Muzeumok Ejszakajahoz...

http://gaborszantai.co.uk/