PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
szerintem meglehet ezt csinálni 4db webcamel is :D
Márha van írva hozzá progi...
Dzsini
két tükörrel egy kamera is elég :)
http://www.youtube.com/v/BleZaEQeqkU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
itt is a nagy dolog az, hogy a Kinectben levõ hardver piszok erõs, és jól felhasználható mélységinformációt is ad, nem csak egy egyszerû kamera.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LasDen
az egész lényege, hogy kapják be a köcsög koreaiak :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

de durva :D
Dzsini
3D-ben forgatható élõ kamerakép 2 Kinect kamerából származó jelekkel
http://www.youtube.com/v/5-w7UXCAUJE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
egy aranybánya ez az eszköz a geekeknek :)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Igaz. Ennyit az "értelmes" hozzászólásaimról. Am nem láttam a linket.

Dzsini
Nem nézted meg a képeket meg a cikket? Sehol nincs a népszerûsége semminek a dél-koreai Starcraft mániáhozhoz képest - láttál te olyan számítógépes bajnokságot Európában, ahol sokszázezren(!) a helyszínen drukkolnak és nézik kivetítõn a profi, milliós fizetésû játékosokat? Ahol több, dedikált milliós nézettségû tévéadó van, ami folyamatosan csak ezt adja? Még a world cyber games világbajnokai is csak álmodnak ilyen szintû elismertségrõl.

Jogos. Am a starcraft olyan lehet koreában, mint itt a csé

Dzsini
annyira foglalkoztat, hogy még eszedbe se jutott:
1) megnézni itt SG-n a topicját
2) megnézni wikipedián
3) beírni egyáltalán egy keresõbe

Dzsini
nem keresgéltem utána a témának, annyira nem érdekelt, de most hirtelen ezt találtam - ez alapján jókor (netkávézók és a gyors, közhasználatú net robbanása) volt jó helyen.

Am egy valami foglalkoztat régóta. A Brotherhood az most kieg a kettõhöz vagy önálló gém?

DMZ
Arról nem tudsz valamit hogyan vált ilyen nemzeti sporttá a Starcraft Koreában? :)

Dzsini
akkor, ha - ahogy a lenti képen látni - milliók nézik és szurkolnak a legprofibb FM "menedzsereknek", és több külön TV adó van, ami 24 órában ilyesmit közvetít. :)

LasDen
én ilyet a fociban várok....mikor nyilatkozza majd Benítez, hogy "Ez nem az FM. Itt nem lehet napok alatt csapatot építeni!" :DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Bár mind ezer példát hallottunk már arra, milyen szinten nemzeti sportként kezelik a Starcraftot Koreában, még mindig meg tud lepni, amikor kiderül, hogy ez tényleg nem vicc vagy barokkos túlzás.

Biztos mind hallottunk már a két Korea között a múlt héten kitört villongásról, amikor egy vitatott hovatartozású szigetet elkezdtek lõni az északiak, aztán a déliek visszalõttek, meg is halt pár ember, és azon nyomban beindult a pánik, hogy azért csak nem kéne hogy háború legyen, mert ki tudja, van-e valami használható atomfegyvere Kim Dzsongilnek az egymilliós hadserege mellé.

Nekünk viszont az a sajtótájékoztató az érdekes most, amiben a dél-koreai hadügyminiszternek nekiszegezték a kérdést, miért csak 13 perccel az északi támadás után lõttek vissza. És ebben a véresen komoly, iszonyúan feszült helyzetben Kim Tae-Young azzal magyrázta meg, hogy itt nem feltétlenül a másodperces reakcióidejû visszavágás a fontos, hogy "Ez nem Starcraft". Ennyi. És mindenki azonnal értette, mirõl van szó, és senki fel nem tételezte, hogy viccelõdik. Mikor fog egy magyar politikus egy való életbeli helyzet megmagyarázására egy videojátékot felhozni, mert azt a párhuzamot érti meg legkönnyebben mindenki?
forrás

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Akkor nem értem a problémát, addig még áthelyezhetik Moszkvát :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
az elsõ hozzászóló hozzácsapja azt is, hogy a játék a 16. században játszódik (szerencse, mert Moszkva csak 1480-tól volt fõváros 1712-ig), de ezt nem tükrözi a térkép határvonalakkal - bár ez vitatható, mert a háttérsztori 2012-es

Dzsini

w77d
anyááám.. ez melyik game? XD

Hegi90
Ubisoft... nem csalódtam <#whatever>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Bele hát!
-sõõõt, még kotyogott is benne.

:D adja magát, nem is értem, miért csak most jutott eszébe valakinek
pxxl
még befér (?)

All hail the double x!

Büdös Bohóc
Miért? Nem tudod talán 5 oldalát kirakni? :) Az egy dolog, hogy azzal együtt a 6. is ki lesz rakva :D

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Nem volt olyan ismert. Csudájára jártak :-)
Bemutattam egy kirakott oldalt, hagytam tekergessék, semmi nem jött be, néhány nap után sikerült kitekernem 3-t, mindenki csodálkozott. Ekkor volt a kérdés. Nem is jutottam el soha a "csúcs" közelébe. Vagy egy (kettõ?) sarok, vagy egy (kettõ) "kétszínû" hibádzott (ha jól emlékszem). Tényleg bevették.
Az ötkarikás már nem volt olyan jó (szerintem), a kígyóval már lányom jó formákat tekert, sikerült is "összegömbölyítenie".

morcosqtya
..mármint póker arccal mondtad nekik, hogy 5 oldalát tudod kirakni? :))
Érdekes azért ezt beszopni..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

A rubik kockának hány oldalát tudod kirakni?
...
e.) ÖTÖT... itt felsírtam.. :))))

Kellõen öreg vagyok, ezzel én is szédítettem az embereket, valamikor a nyolcvanas évek elején. Bevették!

morcosqtya
Na errõl a szigetekrõl jutott eszembe:

Cégünknél az intranetes oldalon vannak szavazások, (olyan mint a nagy szavazótopic, egy kattintás a megfelelõ rublikába, szt annyi, majd kiírja a statisztikát százalékosan)

Múltkor ilyenek voltak:

Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

a.) kést
b.) baltát
c.) kedvenc könyvemet
d.) egy fényképezõgépet :)))))))

Másik:

A rubik kockának hány oldalát tudod kirakni?

a.) egyet sem
b.) egyet
c.) kettõt
d.) négyet
e.) ÖTÖT... itt felsírtam.. :))))

LasDen
szigeteken...:D

morcosqtya
+
filmek elején a figyelmeztetés: nem sokszorosíthatod, nem vetítheted engedély nélkül nyilvánosan ilyen olyan helyeken (felsorolja).. olaj-fúró tornyokon... :DD

morcosqtya
mint egy ózdi beatboxos... :DD

LoDMaSt
mint chrome-ban a rejtett böngészés: :D

Az inkognitó üzemmód nem befolyásolja a többi felhasználó, szerver vagy szoftver viselkedését. Ügyeljen a következõkre:
Olyan webhelyek, amelyek információt gyûjtenek vagy osztanak meg Önrõl
Olyan internetszolgáltatók vagy alkalmazottaik, akik nyomon követik az Ön által látogatott oldalakat
Olyan kártékony szoftverek, amelyek ingyenes hangulatjelekért cserébe nyomon követik billentyûbeviteleit
Titkos ügynökök megfigyelése
Az Ön mögött álló emberek

@ Hellomarci

gergely1991
Ezen felröhögtem:D :
GMail pass tippek:
"* Ne mondja el jelszavát senkinek (beleértve barátját, barátnõjét, szobatársát, papagáját, stb.)."

+1 track:)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Kis túlzással ez is igaz már, alig játszok pár játékkal azok pedig általában eredetiek.
De azért volt már rá példa, hogy futó steam mellett ment valami tört játék, nem lett baj belõle.
Azért alapvetõen odafigyelek, hogy kilõjem a steamet ilyen helyzetekben, az ördög nem alszik. :)
Pontosabban eleve csak akkor indítok steamet, ha ott akarok valamivel játszani aztán ha végeztem lépek is kifelé.
OFF
Ez még akkor volt, amikor talán kizárólag valve játékok mentek a steamen.
Ma már nincs probléma ebbõl. Bár a pontos vonatkozó szabályzatot nem tudom, de nem különösebben foglalkoznak vele az biztos.
Azért a portal 2-t tessék megvenni! ;-)
asysoft
OFF
Szerintem elég általánosan fogalmazta meg, de lehet, hogy elírás.
"annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra"
Igazából csak azért kérdem, mert World in Conflict nevû játékkal befürödtem anno, nálunk nem adták ki a szovjet kampányt tartalmazó kiegészítõt, és még egyszer meg nem akarok fizetni az alapjátékért (Steames kiegészítõvel természetesen inkompatibilis), ahogy kockáztatni sem szeretném az eddig megvásárolt steames játékaim.

/*WTF?!*/

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ITT VAN még egy track. :)
Rage47
<#nevetes1>
google translate beatbox megvolt? (gombot kell nyomi)
Aquir
Én is régi emlékbõl kezdtem megkeresni. Eredetileg az online.sector.sk oldalon volt asszem, csoda hogy még emlékeztem rá, az átalakult, ettõl függetlenül külön kerestem meg

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nohab
Van fogalmad, hogy ezt hány éve keresem? 5 minimum. Köszi!
Aquir
az volt az utolsó, csak megfelelõen kell tenni :)

setuh
A szobor fej utan eleg volt belole :P

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Dzsini
azt mondja, hogy most már nem warezol (legalábbis a Steam szerint nem), így kapott egy megbocsátást az elõzõ, zárolt accountra.

asysoft
OFF

Azt mondod, manapság már nem bannolnak accountokat warez miatt?

/*WTF?!*/

Rage47
ez meglepett :OO