PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt is a nagy dolog az, hogy a Kinectben levõ hardver piszok erõs, és jól felhasználható mélységinformációt is ad, nem csak egy egyszerû kamera.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
egy aranybánya ez az eszköz a geekeknek :)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1) megnézni itt SG-n a topicját
2) megnézni wikipedián
3) beírni egyáltalán egy keresõbe
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Biztos mind hallottunk már a két Korea között a múlt héten kitört villongásról, amikor egy vitatott hovatartozású szigetet elkezdtek lõni az északiak, aztán a déliek visszalõttek, meg is halt pár ember, és azon nyomban beindult a pánik, hogy azért csak nem kéne hogy háború legyen, mert ki tudja, van-e valami használható atomfegyvere Kim Dzsongilnek az egymilliós hadserege mellé.
Nekünk viszont az a sajtótájékoztató az érdekes most, amiben a dél-koreai hadügyminiszternek nekiszegezték a kérdést, miért csak 13 perccel az északi támadás után lõttek vissza. És ebben a véresen komoly, iszonyúan feszült helyzetben Kim Tae-Young azzal magyrázta meg, hogy itt nem feltétlenül a másodperces reakcióidejû visszavágás a fontos, hogy "Ez nem Starcraft". Ennyi. És mindenki azonnal értette, mirõl van szó, és senki fel nem tételezte, hogy viccelõdik. Mikor fog egy magyar politikus egy való életbeli helyzet megmagyarázására egy videojátékot felhozni, mert azt a párhuzamot érti meg legkönnyebben mindenki?
forrás

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
-sõõõt, még kotyogott is benne.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Bemutattam egy kirakott oldalt, hagytam tekergessék, semmi nem jött be, néhány nap után sikerült kitekernem 3-t, mindenki csodálkozott. Ekkor volt a kérdés. Nem is jutottam el soha a "csúcs" közelébe. Vagy egy (kettõ?) sarok, vagy egy (kettõ) "kétszínû" hibádzott (ha jól emlékszem). Tényleg bevették.
Az ötkarikás már nem volt olyan jó (szerintem), a kígyóval már lányom jó formákat tekert, sikerült is "összegömbölyítenie".
Érdekes azért ezt beszopni..
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
...
e.) ÖTÖT... itt felsírtam.. :))))
Kellõen öreg vagyok, ezzel én is szédítettem az embereket, valamikor a nyolcvanas évek elején. Bevették!
Cégünknél az intranetes oldalon vannak szavazások, (olyan mint a nagy szavazótopic, egy kattintás a megfelelõ rublikába, szt annyi, majd kiírja a statisztikát százalékosan)
Múltkor ilyenek voltak:
Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?
a.) kést
b.) baltát
c.) kedvenc könyvemet
d.) egy fényképezõgépet :)))))))
Másik:
A rubik kockának hány oldalát tudod kirakni?
a.) egyet sem
b.) egyet
c.) kettõt
d.) négyet
e.) ÖTÖT... itt felsírtam.. :))))
filmek elején a figyelmeztetés: nem sokszorosíthatod, nem vetítheted engedély nélkül nyilvánosan ilyen olyan helyeken (felsorolja).. olaj-fúró tornyokon... :DD
Az inkognitó üzemmód nem befolyásolja a többi felhasználó, szerver vagy szoftver viselkedését. Ügyeljen a következõkre:
Olyan webhelyek, amelyek információt gyûjtenek vagy osztanak meg Önrõl
Olyan internetszolgáltatók vagy alkalmazottaik, akik nyomon követik az Ön által látogatott oldalakat
Olyan kártékony szoftverek, amelyek ingyenes hangulatjelekért cserébe nyomon követik billentyûbeviteleit
Titkos ügynökök megfigyelése
Az Ön mögött álló emberek
@ Hellomarci
GMail pass tippek:
"* Ne mondja el jelszavát senkinek (beleértve barátját, barátnõjét, szobatársát, papagáját, stb.)."
+1 track:)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De azért volt már rá példa, hogy futó steam mellett ment valami tört játék, nem lett baj belõle.
Azért alapvetõen odafigyelek, hogy kilõjem a steamet ilyen helyzetekben, az ördög nem alszik. :)
Pontosabban eleve csak akkor indítok steamet, ha ott akarok valamivel játszani aztán ha végeztem lépek is kifelé.
Ez még akkor volt, amikor talán kizárólag valve játékok mentek a steamen.
Ma már nincs probléma ebbõl. Bár a pontos vonatkozó szabályzatot nem tudom, de nem különösebben foglalkoznak vele az biztos.
Azért a portal 2-t tessék megvenni! ;-)
Szerintem elég általánosan fogalmazta meg, de lehet, hogy elírás.
"annó a valve zárolta a steam accountodat, ha warez játékaikkal játszottál, így jutottam erre a sorsra"
Igazából csak azért kérdem, mert World in Conflict nevû játékkal befürödtem anno, nálunk nem adták ki a szovjet kampányt tartalmazó kiegészítõt, és még egyszer meg nem akarok fizetni az alapjátékért (Steames kiegészítõvel természetesen inkompatibilis), ahogy kockáztatni sem szeretném az eddig megvásárolt steames játékaim.
/*WTF?!*/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder