PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég volt matekon:
sg(x^2+4x+4) -> sg, nem a fórum, iksznégyzet ... <#gonosz1>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Dzsini
bármennyi, ha beiratkozik.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

-avagy:
Hány éves korig lehet valaki Egyetemista ? -nappalin !

takysoft
hülye vagy
én már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

morcosqtya
Én meg beíratkoztam egy reinkarnációs tanfolyamra.
Kicsit drága volt, dehát egyszer élünk..

😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Aquir

hm, ha 70 éves kihasználtságot nézek 67200 Ft egy életnyi VIP

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LeWyTy

VIP-jogok felvétele (SMS!)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

Grr1234

Szép mentés, igazi "fuckyeah" érzése lehetett utána a srácnak! 😊

morcosqtya
😊

De szeretem az ilyeneket. Esküszöm többet tanulok ezekbõl mint ha a netet bújnám.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
City-to-City Connections

Európa

Észak-Amerika

All hail the double x!

firewire
Am mi a harmadik? (Hegtetkó)

kifli
filmes mappám nekem is nagyobb, de ezen meglepõdtem, hogy csak a steames játékaim ekkorák 😄
És ebbe nincs benne a warez meg a nem steames játékok 😄
w77d
az elsõ az a második pofátlan koppintása.. tipikus ázsiai lopás..

LasDen
még a helikopter/repülõk is stimmelnek 😄 biztos ugyanaz az ember tervezte a borítókat....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tommygear
jeee

Büdös Bohóc
heg tetkó ahogy alább mondják

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
jah. sztem olyan mint azok a heg tetkók, hogy levágják a bõrt róla, és beheged, akkor látszik utána "szépen"

All hail the double x!

LasDen
az bele van karcolva vagy mi a faszom???? ha igen akkor nagy idióta...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

pxxl

All hail the double x!

nálam csak ódiponthu van vénélkül 😄
pxxl
vagy inkább infás éjjel is látó kamera 😄

All hail the double x!

Videókamera ami wifi-vel dobja tovább a látottakat és tippre és világítani is tud, hogy jobban beolvadjon a környezetbe

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

pxxl
ótómatikusan wwww teh... 😄 am sem szoktam www-t írni.

All hail the double x!

gondoltak rád is xD
pxxl
mennyi vévévévé van 😄

All hail the double x!

pxxl
annál azért igényesebbek 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
tirexi fúhádés? #Ð

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
manapság ez nem sok 😄 látnád a fúhádé filmes mappámat <#buck>

All hail the double x!

Zomil
ismerös nekem is kb ennyit eszik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

kifli
hossza gondolkodás után rájöttem mi foglal sok helyet a gépemen 😄
tommygear
ez most FOS?? <#idiota>

pxxl
biztos nem 5dBa-s jel 😄

All hail the double x!

Lyukasbogrács
tudod mi az érdekes? másik szobában 2 falon keresztül is ugyanekkora a jelerõsség 😄

LeWyTy
ÁÁÁ ezt ki kell próbálni<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dzsini
Blizzard vs. Korea
még a szappanoperákban is:

Hegi90
A koreaiak nem szarják le az sc2-t, csak a Kespa nem akar engedni a bevételeibõl 😊

szerk.: de ez se fog már sokáig folytatódni. Nyilván a Starcraft is már kezd elavulni, a Blizzard sem fog rá több patch-et kiadni valószínûleg. Tavaly meg volt egy bunda botrányuk is.... szvsz 1-2 év és a KeSPA meg a Blizzard egymásba karolva fognak versenyeket rendezni.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
Semmi pénzt nem lát ezekböl a blizz...
Nem véletlen, h sc2 rendezvényekhez kell a blizz engedélye, és nem véletlen, h pont ezért a koreaia leszarják az sc2-t 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DMZ
Akkor már csak belegondolni is borzasztó, mennyi pénzt kaphat ezekért a rendezvényekért a Blizzard...
Mióta a Starcraft-tal és a WoW-val így meggazdagodtak azóta lett ilyen pénzéhes üzletpolitikájuk, mintha amúgy anyagi gondjaik lennének.

Másik érdekes dolog még, hogy ezek a koreai pró gamer-ek meg egy 12 éves játékkal játszanak Alienware gépeken 640x480-as felbontással? 😄 Gontolom a Starcraft 2 megjelenésével nem tûnt el a palettáról a régi klasszikus Brood War sem.

ASD
Ha 1-nél több wifi lenne a közelünkben megjátszanám. 😊

😄

\"- Helyben vagyunk, Ádáz. - Helyben vagyunk, Góré.\"

Zomil
Captcha The Flag

Jókor jó helyen, ahogy a linkelt cikkben is van.
Azt se lehet különösebben ész érvekkel megindokolni, hogy például nálunk miért pont a foci, a szlovákoknál miért pont a jégkorong, satöbbi...
Vagy mint például az, hogy az évente megjelenõ sokszáz hasonlóan izgalmas ifjúsági regény közül miért pont a Harry Potter lett a világsláger.
Vagy mint például az, hogy Amerikában miért vezetett annakidején egy kisméretû, lokális meghibásodás több napos áramkimaradáshoz.

Satöbbi, satöbbi...
Ezeket a jelenségeket éjt nappallá téve kutatják, mert ha megismernék a mûködésüket, meg lehetne jósolni a jövõ bizonyos eseményeit.

A hálózatkutatók amúgy globális kaszkádnak nevezik a dolgot, ha gondolod keress rá, olvass utána. 😊
Dzsini
meg, csak nagyon nagy számítási teljesítmény kell a mélységadatok kiszámolásához - itt pedig a Kinect rendszere rögtön "szállítja" a mélységértékeket:

így sokkal kevesebb munkával, nagyon egyszerûen kombinálhatóak a jelek - ráadásul a Kinect egy nagyon olcsó eszköz (nem véletlenül nincs hivatalosan támogatva az ilyen irányú használata, veszteségesen árusítják)