PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
All hail the double x!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ez floppy:
esetleg még ez, C64 idõkbõl:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
win 3.11-et is installáltam róla, egyszer ajándékba két floppyn kaptuk a simcity 2k-t <#idiota>#idiota>
ám jó képek 😛
dixitque deus fiat lux
All hail the double x!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
amúgy a netbookon is ugyanez a win+AV van, és az még soha sem indult el magától ...
na egyszer majd kikísérletezem, de elég idegesítõ, az éjszaka közepén ilyen zúgásra ébredni, hiába vagyok tudatába h a gép indult el, félig még mindig álomban vagyok és ez eléggé hülye érzés
dixitque deus fiat lux
pl.:vírusirtó frissítésekor általában elõfordulhat bár nem tapasztaltam ilyet😄
automatikus winupdate? <#idiota>#idiota>
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
én vagy a hálózatra gyanakszom (valami wake-up jel), vagy a földelésre (nincs földelve), vagy valami b_zi szivatós vírusra 😄
dixitque deus fiat lux
TommyC: nincs véletlenül vmi ütemezöben beállitva? Mondjuk virusirto/torrent?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
dixitque deus fiat lux
Akkor már csak a táp maradhat, mert a proci 40C fölé nem megy...
Csak a táp hömérsékletét meg nem tudom megnézni...
Más dolog ami miatt csak ugy ujraindulna a gép(kékhalál nélkül) nem hiszem, h szoba jöhet, mivel semmi nem változtott a gépen vasárnap és hétfö között és a probléma hétfön kezdödött el.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
dixitque deus fiat lux
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nvidia 8800gts-nek mennyi a normál hömérséklete windowsban?
Mert sztem behalt a ventillátor rajta, vasárnap ota naponta 1szer ujraindult a gép, most meg egymás után 3szor, 100%-ra huztam a ventillátort és igy van most 63fokon a vga.
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mivel mással nem játszottam így nem tudom hogy megérdemelte -e az év játéka címet, de az tény hogy hosszú idõ óta ez a játék tud csak lekötni.
LOL, a trustno1-t azért értékelem
az egész lényege - amiben úgy látom egyet is értünk - annyi, hogy lényegtelen az, hogy IGN mire hány pontot ad és mit milyen díjjal jutalmaz, mivel körülbelül annyira megbízhatóak ilyen téren, mint egy tucat lobotomizált víziló.
"The trees move. Do you not see it?"
Azt a párezer (és nem több) balekot pedig, aki kevés, összegyûjtögetett pénzét egy reklámújság alapján költi el egy játékra, nem tartom sokkal többre, mint aki megveszi az új XZ mosóport, mert a reklámban 10 fogorvosból 9 ezt ajánlotta.
Az interneten van bõven lehetõség több kritikát elolvasni, van lehetõség fórumokon elolvasni azoknak a véleményét, akik játszanak, és vannak kritikagyûjtõ oldalak is (pl. metacritic), ahol gyorsan át lehet pörgetni a pontszámokat - pl. a Kane and Lynch 2-nél van 85 és 30 pontos eredmény is, ami túl sok jót nem jelent. Ehhez képest pl. egy Starcraft 2 75-100 pontok közt szedett össze, 93-as átlaggal. Plusz mindegyik játéknál van lehetõség a játékosok által kapott pontszámokat is átnézni.
Mindez nem telik több idõbe, mint 5 perc - ha valakinek nincs annyi pénze, akkor ennyi idõt igazán rááldozhat arra, hogy egy cseppet tájékozódjon. Ha nem teszi, lelke rajta - de ne várjon sajnálatot azért, mert azt hiszi, hogy a reklámok csak az igazat mondják.
Én egy évig melóztam az AutóMagazin-nál. Szerintetek le elhetett írni egy autó szarságát? nem! Miért nem? Mert többet nem kaptál tesztautót. Valószínûleg ezen a piacon is ez van...
na most képzeld el szegény, akár nem is annyira egydimenziós, de mindenképpen hiszékeny Pistikét - Kane and Lynch elsõ része bejött neki (miért ne jött volna be, zseniális volt), és látja h a második rész is 7 pontot kapott, ugyanúgy mint az elõzménye... így hát megveszi. aztán elindítja. utána pedig... nos, legjobb esetben sírógörcsöt kap, és realizálja h az imént dobta egy nigériai éves fizetését az ablakon. a rosszabb esetek valahol az emberiségbe vetett hit teljes elvesztése és a fegyveres mészárlás között mozognak.
summázva: kritikusok - a feladatuk az lenne, h kritizálják, értékeljék a játékokat, nem pedig h átverjék az olvasókat - legyen ennek az oka akár inkompetencia (én erre tippelek), akár jól megtömött zsebek.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
még mielõtt valaki félreértené: ez nem a Starcraft 2 elleni kritika, mivel azt ki sem próbáltam - RTS-ek nem a kenyerem. ez azon csapat elleni kritika, akik többek erre 7 pontot voltak képesek adni, ami... nos, maradjunk annyiban h errõl nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni. na meg úgy nagy általánosságban az egész IGN a kritikai ízlés, vagy igényesség szikráját sem tudja megvillantani, és úgy globálba komplett idióták gyülekezete.
már csak az egy örök kérdés számomra: hogy a fenébe lettek õk "elismert" játékkritikusok? egy tucat betanított majom jobb munkát csinálna.
Legalábbis a wikin ezt írják (az angolon is, jól lehivatkozva), a közel 5 év már teljesen reális, de legendának sokkal jobb a 10 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Remélem jövõre nem a 2. része nyeri meg 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ