PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Öregebbek vagytok ti, mint a zországút :%

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

w77d
azaz... ejj emlékszem még amikor a suliba ezeket cserélgettük, meg emlékszem az itthoni telepítgetésekre 😄

artschi
bezony...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
Igen, az Amiga már kislemezes volt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ja,az már hájtek😊 talán amigánál lehetett azt használni<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

pxxl
mikor hoztuk a játékot ~10 lemezen, és a 9. hibás volt <#whatever>

All hail the double x!

artschi
Régi szép idõk... <#sir>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Dzsini
az nem floppy (hajlékony) lemez, az egy kis vacak.

ez floppy:

esetleg még ez, C64 idõkbõl:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

TommyC
tudom na, vettem még boltban is <#bee1>
win 3.11-et is installáltam róla, egyszer ajándékba két floppyn kaptuk a simcity 2k-t <#idiota>

ám jó képek 😛

dixitque deus fiat lux

pxxl
tessék ifjú titán 😄

és a robbantott kép 😄

All hail the double x!

TommyC
mi az a floppy? <#nevetes1>

dixitque deus fiat lux

pxxl
tegnap dobtam ki az uccsó 3.5" floppy-mat 😞 a fiam szétkapta jáccásból 😞 asszem még me, vagy xp bootlemez volt évek óta a gépben porosodott 😄

All hail the double x!

morcosqtya
A lázadó:

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Lenyomom az APC-t, aztán kapcsoljon be ha tud.. <#nevetes1>

ede0001
Egyik havernak is ez volt, mindig hajnalban bekapcsolt a gépe.Digis netje van. Gondolom valaki szórakozott. De csak addig amíg le nem tiltottam a BIOSban a Wake on lan-t.😊
TommyC
😄

amúgy a netbookon is ugyanez a win+AV van, és az még soha sem indult el magától ...
na egyszer majd kikísérletezem, de elég idegesítõ, az éjszaka közepén ilyen zúgásra ébredni, hiába vagyok tudatába h a gép indult el, félig még mindig álomban vagyok és ez eléggé hülye érzés

dixitque deus fiat lux

gergely1991
úgy hogy a géped megint bebootolt és átírta a hsz-t <#idiota>
pl.:vírusirtó frissítésekor általában elõfordulhat bár nem tapasztaltam ilyet😄
automatikus winupdate? <#idiota>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

TommyC
nem állítottam be soha semmi ilyet 😊 de még megnézem
én vagy a hálózatra gyanakszom (valami wake-up jel), vagy a földelésre (nincs földelve), vagy valami b_zi szivatós vírusra 😄

dixitque deus fiat lux

Zomil
Hm, akkor azt nem ártana ellenörizni 😊

TommyC: nincs véletlenül vmi ütemezöben beállitva? Mondjuk virusirto/torrent?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TommyC
nem=nap, ezt vajon h írtam el? ...

dixitque deus fiat lux

TommyC
hát az én gépem pont a fordítottja, mindig az éjszaka közepén fogja magát és elindul ! (nem konyhába kajáért, hanem bekapcsol 😄) És ez minden nem megtörténne, ha nem kapcsolnám ki a táptól (tegnap úgy felejtettem, éjjel 3kor arra ébredek h felbúg a ventilátor -.- 😄)

dixitque deus fiat lux

[HUN]FaTaL
ram hiba is okozhat ilyet

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
Oh köszi. 😊

Akkor már csak a táp maradhat, mert a proci 40C fölé nem megy...
Csak a táp hömérsékletét meg nem tudom megnézni...

Más dolog ami miatt csak ugy ujraindulna a gép(kékhalál nélkül) nem hiszem, h szoba jöhet, mivel semmi nem változtott a gépen vasárnap és hétfö között és a probléma hétfön kezdödött el.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TommyC

dixitque deus fiat lux

morcosqtya
Billentyûzet tudjuk kiknek...

:-DD

Zomil
Kis off, de azért passzol ide:
Nvidia 8800gts-nek mennyi a normál hömérséklete windowsban?
Mert sztem behalt a ventillátor rajta, vasárnap ota naponta 1szer ujraindult a gép, most meg egymás után 3szor, 100%-ra huztam a ventillátort és igy van most 63fokon a vga.

HöfEE
A humoros topikban linkelték de idepasszol 😄 hatalmas! 😄

Büdös Bohóc
bázz ez kurvajóóó 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

😄DDD

pxxl

All hail the double x!

Aquir
hát nyilván egyszerûbb lehet átgrafikázni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

én azt mondom, kizárt dolog, hogy ezt végigrakosgatták
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GregSB
NIncs ezzel semmi baj, kurva jó játék lett. Siggleje igényes, és a multija is remek, tökéletesen ki van egyensúlyozva, nincs "killer taktika", mindennek van ellenszere, épp ezért soha nem lehet megunni. Én már kb 1-1,5 éve lekattantam a PC-s játékokról (meg úgy általában a gépen-konzolon játszásról), de ezt megvettem a Battel.net miatt, 2-3 naponta szoktunk multizni haverokkal.

Mivel mással nem játszottam így nem tudom hogy megérdemelte -e az év játéka címet, de az tény hogy hosszú idõ óta ez a játék tud csak lekötni.

The Top 50 Gawker Media Passwords
LOL, a trustno1-t azért értékelem
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Calver
ezekkel mind tisztában vagyok én is - csöppet eltúlozva írtam le a dolgokat, nem is véletlenül.

az egész lényege - amiben úgy látom egyet is értünk - annyi, hogy lényegtelen az, hogy IGN mire hány pontot ad és mit milyen díjjal jutalmaz, mivel körülbelül annyira megbízhatóak ilyen téren, mint egy tucat lobotomizált víziló.

és nem, nem én vagyok szegény #13874-ben emlegetett Pistike, bár az elsõ rész tényleg megvan eredetibe, mert awesome <#hawaii>

w77d
én jöttem el mert egész napi melóval alig volt pénz <#levele>

kifli
ki is rugtak a gecibe XD
Dzsini
Azért ezek az újságok elsõsorban olyan piacnak írnak, ahol ha egy játékot megveszel és nem jön be, akkor nem sírógörcsöt kap a játékos, hanem egy másik játékot, ezt meg elpasszolja majd a GameStop-nak, vagy akármelyik használtpiacnak.
Azt a párezer (és nem több) balekot pedig, aki kevés, összegyûjtögetett pénzét egy reklámújság alapján költi el egy játékra, nem tartom sokkal többre, mint aki megveszi az új XZ mosóport, mert a reklámban 10 fogorvosból 9 ezt ajánlotta.

Az interneten van bõven lehetõség több kritikát elolvasni, van lehetõség fórumokon elolvasni azoknak a véleményét, akik játszanak, és vannak kritikagyûjtõ oldalak is (pl. metacritic), ahol gyorsan át lehet pörgetni a pontszámokat - pl. a Kane and Lynch 2-nél van 85 és 30 pontos eredmény is, ami túl sok jót nem jelent. Ehhez képest pl. egy Starcraft 2 75-100 pontok közt szedett össze, 93-as átlaggal. Plusz mindegyik játéknál van lehetõség a játékosok által kapott pontszámokat is átnézni.
Mindez nem telik több idõbe, mint 5 perc - ha valakinek nincs annyi pénze, akkor ennyi idõt igazán rááldozhat arra, hogy egy cseppet tájékozódjon. Ha nem teszi, lelke rajta - de ne várjon sajnálatot azért, mert azt hiszi, hogy a reklámok csak az igazat mondják.

w77d
nna most így újság meg teszt dologra...

Én egy évig melóztam az AutóMagazin-nál. Szerintetek le elhetett írni egy autó szarságát? nem! Miért nem? Mert többet nem kaptál tesztautót. Valószínûleg ezen a piacon is ez van...

Calver
az a bajom ezzel, h vannak még kétlábúak, akik ugye pénzt is költenek játékokra - és teszik ezt sokszor az itt megjelent tesztek alapján...
na most képzeld el szegény, akár nem is annyira egydimenziós, de mindenképpen hiszékeny Pistikét - Kane and Lynch elsõ része bejött neki (miért ne jött volna be, zseniális volt), és látja h a második rész is 7 pontot kapott, ugyanúgy mint az elõzménye... így hát megveszi. aztán elindítja. utána pedig... nos, legjobb esetben sírógörcsöt kap, és realizálja h az imént dobta egy nigériai éves fizetését az ablakon. a rosszabb esetek valahol az emberiségbe vetett hit teljes elvesztése és a fegyveres mészárlás között mozognak.

summázva: kritikusok - a feladatuk az lenne, h kritizálják, értékeljék a játékokat, nem pedig h átverjék az olvasókat - legyen ennek az oka akár inkompetencia (én erre tippelek), akár jól megtömött zsebek.

Dzsini
Mibõl gondolod, hogy ez valóban az õ véleményük? Minden ilyen gamer folyóirat abból él, és azért kapja meg elõzetes tesztre a dolgokat, hogy _reklámozza_ a játékokat. Ha jó kapcsolatban vannak a kiadóval, akkor elvárt viselkedés tõlük, hogy felpontozzanak mindent. Plusz a játékokat stílusok közt egymáshoz hasonlítani pontok alapján végképp értelmetlen.

Calver
Black Ops-ot nem bántom, elsõ CoD ami igazán bejött - legalábbis a single - még ha normális látószöget csak trükközéssel lehetett elõvarázsolni. multihoz meg hozzá se nyúltam, és az emberiségbe vetett hitem megõrzésének érdekében ez bizony így is fog maradni...

Hegi90
Igaz, a black opsra is 8.5-t adtak...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Calver
ó IGN... ha a játékkritikusok egy nagy család lennének, õ lenne a sarokban zokogó Down-kóros kisgyerek. <#hawaii>
még mielõtt valaki félreértené: ez nem a Starcraft 2 elleni kritika, mivel azt ki sem próbáltam - RTS-ek nem a kenyerem. ez azon csapat elleni kritika, akik többek erre 7 pontot voltak képesek adni, ami... nos, maradjunk annyiban h errõl nem tudok a jó ízlés határain belül nyilatkozni. na meg úgy nagy általánosságban az egész IGN a kritikai ízlés, vagy igényesség szikráját sem tudja megvillantani, és úgy globálba komplett idióták gyülekezete.

már csak az egy örök kérdés számomra: hogy a fenébe lettek õk "elismert" játékkritikusok? egy tucat betanított majom jobb munkát csinálna.

Dzsini
A StarCraft II fejlesztését 2007. május 19-én jelentették be az dél-koreai Szöulban, a Blizzard Worldwide Invitational rendezvény keretében. A Blizzard ekkor még nem adta meg a játék kiadási dátumát. A játék fejlesztését egy évvel elhalasztották, mivel erõforrásaikat a World of Warcraft c. MMORPG játékukba fektették bele, majd 2003-ban, a Warcraft III: The Frozen Throne kiadása után elkezdték. Rob Pardo és Chris Sigaty szerint a World of Warcraft miatt 2005-ig a StarCraft II fejlesztése fel volt függesztve.

Legalábbis a wikin ezt írják (az angolon is, jól lehivatkozva), a közel 5 év már teljesen reális, de legendának sokkal jobb a 10 😄

Hegi90
Nem 10 év volt. Miért hiszi mindenki ezt?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Jó volt, de 10 év fejlesztésbõl többet is ki lehetett volna hozni.
Remélem jövõre nem a 2. része nyeri meg 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;