PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nagyon beteg xD de legalább ha csöngetnek csak hátra kell nyúlni, nem kell sehova menni a kaputelefonért :o

w77d
ecsém ez tök hangulatos így.... én is emgyek is kicuccolok a bejárati ajtó elé XXD

wtf

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Legjobb helyen van most a gép 😄

na újra itt vagyok, megvolt a költözés, ugyan még a bejárati ajtóból, meg a cserepartner netével, de végre újra onlájn vagyok 😄 (eddig a sok paklás miatt nem tehettem az ajtóba a gépet, útban lett volna nagyon.) holnap veszek wifi routert és visszaköltözök a szobámba a géppel. 😄

Hegi90
_:ASD__DAS:

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Sztem legföképp a megbizhatosága/minösége miatt.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Am mitõl különleges a thinkpad?

Desiderata
magyar érdekeltség is volt a kreálásában
Hát pedig az a márka. :-)

Azért én használnék thinkpadet. Mondjuk a kedvencem az Fn+F12 kombó 😄 vagy a scroll lock (nekem az legjobbszélen van)

Dzsini
nekem is kívül van az Fn, ha egy olyan laptop elé kerülök, ahol a ctrl van kívül, akkor meg csodálkozom, hogy az Fn+c nem másol 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]FaTaL
Szokás kérdése 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

ezt rohadtul utálom én is, pont oda kell tenni azt a kurva billentyût...
egyszer használtam ilyen gépet, elég is volt

Ehh, ezek a mai, elpuhult, egéren nevelkedett fiatalok, akik egy mappát nem tudnának betallózni parancssorból... 😊
daeemoon
Floppy témához szólva: nekem még van nagy floppym is, meg hozzá való meghajtó is 😊 elvileg még életképes. Valami '90 es évek elején készített Isten tudja milyen PC-bõl való. 😄 Kis floppy meghajtó meg az asztali PC-mben van, csak idegesített a windows örökös károgása kikapcsoláskor, meg a berregés, úgyhogy ban del volt neki 😄 De fizikailag még a gépemben van.

Dzsini
vista meg 7 alatt már van beépített hangvezérlés is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hajolj közel a monitorhoz és mondjad, hogy: feladatkezelõ, nyílj ki!!!444

pxxl
áhh az egeret el nem engedem 😄 feleslegesen nem emelem meg a kezem 😄

All hail the double x!

Dzsini
ja, és azt tudtad, hogy jobboldalt is, és a ctrlaltdel is mûködik egy kézzel? 😊

(bezzeg anno a ctrlamigaamiga)

pxxl
"jobb click a tálcán feladatkezelõ" ennyi 😄

All hail the double x!

"protip" 😄DD
pxxl
nemá tényleg?

All hail the double x!

Dzsini
protip: baloldalt is van ctrl és shift, akkor egykezes mozdulat.

[HUN]FaTaL
XP-n elég a ctrl+alt+del ha nincs tartományban, win7en meg ctrl+alt+del, lemész négyet és enter 😄

Vagy jobb click a tálcán feladatkezelõ, esetleg start menü taskmgr, sztem a legutolsó a leggyorsabb.

Jó múltkorában mit össze kerestem ezt a kombót távoli asztalhoz...

pxxl
jah az ujjaim meg kitörnek 😄

All hail the double x!

Bár még mindig nem ugyan az a gyorsaság, de kevesen ismerik a ctrl+shift+esc billentyûkombinációt, amivel jelentõsen gyorsítható a dolog.
pxxl
azt tudom 😄 de a mekis gyorsabb 😛

All hail the double x!

[HUN]FaTaL
Van... folyamatok fül a feladatkezelõben.

pxxl
<#nevetes1>

jó is a force quit. win-be is kellene...

All hail the double x!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Amiket a Bécsbõl hozott kétkazettás Philips magnóval másoltunk. :-)

dos-t kaptunk a géphez régen, az 7kislemez volt. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

és ha nem voltak felírva, hogy hanyadik percnél kezdõdtek a játékok, akkor gyakorlatilag használhatatlan lett. vagy sok idõ volt míg megtaláltad. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

pxxl
mortal 4 FTW 😄 mindenki azt mondja h szar, de sztem jó volt 😊
Noob Saibot ^^

All hail the double x!

Zomil
Ilyen nekem is volt egy adag különbözö játékokkal 😄
Még anno a 386-os gépemhez.

Amugy floppy-jaim még nekem is vannak, van stunts, mortal kombat 3 kb. 20db floppy-n 😄

Dzsini
jelen 😊 (megvoltak a szigorú rituálék a ?LOAD ERROR elkerülésére)
és a nagy klasszikus CoV-os Mese a ?LOAD ERROR-ról - ami rengeteg embernél kivágta a biztosítékot 😄

DummyBoy
Ehh ...

Bizony a floppy nem mai találmány 😊 Azok hogy mosolyoghatnak most kik még szoptak a kazettánál a fejállítással 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

pxxl
mindenkinél...

All hail the double x!

Gurren
az egész jó arány, ha 5300 lemezbõl csak 2 hibás.

artschi
igen és mondjuk hibás lenne pl. a 2541. és az 1428. lemez 😛

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
jaja 😄
Még valahol van itthon egy doboznyi kislemezem, mûködõképes állapotban 😊
Nagylemez már sajnos nincs... 😞

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
amúgy mekkora lenne már, ha még mindig floppyt használna az ember és egy játék dobozában a mai játékméretekkel vagy 5300 lemez lenne benne XXXD

w77d
az én gépemben sincs floppy meghajtó, nem is kell, anyáméban viszont még van 😄 bár már vagy 10 éve nem lett oda bedugva semmi..

pointer4
Fúú, ilyet még használtam, technika órán 😄
8" aszem, és valami 170 kbyte fért rá 😄
Persze a használat, abból állt, hogy aki épp nem a c64en játszott, az a többiekkel frizbizett, ilyen lemezzel 😄
Mer baromi jól repült 😄
én vettem 3 éve floppy meghajtót gépemhez, hogy jóóóó lesz az még valamire, de azóta se sikerült beépítenem, mert a házban amit vettem már nem volt helye szegénynek :C úgyhogy még mindig original >.<

daeemoon
A jó öreg floppy 😛 még mindig vannak adataim floppyn, át kéne már másolni õket 😄