PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
Szerintem meg fasza, és megérdemelte.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

w77d
az anyjukat game of the year... nekem pl abszolut nem jött be, pedig a stílust szeretem...

pxxl
ez legalább annyira GOTY mint a Batman: Arkham Asylum volt 😄

All hail the double x!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

artschi
én igen, elméletileg tegnap postázták... <#zavart1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hegi90
IGN PC Game of the Year: Starcraft II: Wings of Liberty

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rendelt valaki valamit karacsonyra az Amazontol?

Staff at the Amazon.co.uk Swansea fulfillment center process orders as they prepare for what is expected to be their busiest Christmas on record on November 26, 2010 in Swansea, Wales. The 800,000 sq ft fulfillment center is the largest of Amazon's six in the UK. (Matt Cardy/Getty Images)

http://gaborszantai.co.uk/

Igen, csak mig a 'sex' viszonylag normalisan nez ki, addig a tobbi eroltetett idiotasag...

http://gaborszantai.co.uk/

Épp azon agyalok én is mindig, amikor a SEX-es képet látom, hogy nem lehet-e ennyi pontra ilyen elnagyoltan bármilyen ~3 betûs szót berajzolni. Ezek szerint de. 😊
pxxl
fúúú mennyit játszottam ezzekkel (1-2)

All hail the double x!

Hegi90

morcosqtya
Célzásra nem fektet nagy hangsúlyt.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Hegi90
Problem?

😄

Ha már DR... a mai napig az egyik leghangulatosabb videó szerintem:

Zomil
Inkább valami jó stratégiát csinálnának 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

OFF, de elég sokszor téma itt.
Aki még mindig kételkedik a flash erejében nézzen rá a Nadirim címû játék bétájára. Csak 10 percem volt próbálgatni, de... döbbenetes... O_O

Bétakulcsot ITT lehet szerezni regisztrálás után (nem tudom meddig), amit aztán ITT lehet aktiválni (regisztráció után).

A játékot amúgy magyarok csinálják. Ha valakinek mond valamit az a cím, hogy Imperium Galactica (elfogultság nélkül minden idõk egyik legtartalmasabb játéka), akkor már képben is van, ugyanis a kettõ fejlesztõje ugyan az (Digital Reality).

Béta, szóval bugokra tessék számítani... 😊
Carlos
<#unalmas>

Þór vígi þessi rúnar

pxxl
<#nevetes2>

All hail the double x!

[HUN]FaTaL

_DDDd

http://goo.gl/gd6Zi5

ja tudom, azt nem gondoltam komolynak én se, csak valahogy el kell kezdeni igénytelen postomat 😄

2 monitor :o zavarodj meg >.< nem adsz egy felet? 😄
én amúgy most 1 monitorral szórakozok, de ha ilyen eset van mint amit az elõbb leírtam, akkor 2 böngészõ van megnyitva, és alttab :o

[HUN]FaTaL
Csak odaírtam egy viszonylag nagy számot. Írhattam volna 30at is.

Nekem akkor minden egyben van 😄 (baloldalt localhost, jobbra meg amit épp gugliztam)
Vagy most hc-n nyomom 2 monitorral és úgy meg annyi hely van, hogy csak na >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

200 tab?!?!? :o az én gépem 200tabnál már nem az extra kattintás/nem kattintás miatt lassú, hanem azért mert 200 tab van nyitva 😄

de amúgy igazad van, mert akinek épp szüksége van rá, az használja, akinek nincs, az meg nem 😊

amúgy én akkor használnám, HA éppen 2-3 dolgot keresgélek és mondjuk programot írok. akkor az egyik ilyen csoportban olyan tabok vannak, amik a programozáshoz nyújtanak segítséget, a másik csoportban meg mondjuk lehet a program adatbázisának feltöltéséhez szolgáló honlapok :o
úgyhogy alapvetõen nem rossz ötlet :o

Azt hittem Chrome OS :%

[HUN]FaTaL
Miért jönne be? Nem akarod nem csoportosítod (legalábbis ez a terv, jelen pillanatban a fülrõl nyitott további füleket csoportosítja sajnos, de a következõ buildben már szerintem em így lesz).

200 tabnál hasznos ez, amúgy meg ha rákattintasz a nyílra kinyitja.

Igazából szerintem ennek nincs sok értelme.... legalábbis így látatlanban ezt mondom, még nem használtam. De nálam a taboknak épp az a lényege, hogy rettenetesen gyorsan tudjak köztük váltani, és ha jól értem itt bejön egy extra klikkelés, ami jelentõsen lelassítja az egészet.

Dzsini
Opera 11 beta tab stacking (tabokat lehet csoportokba tenni):

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
Azért kellett hozzá bátyámnak is pár hónap, hogy olyan gyors legyen, mint egy klasszikus digitális óra leolvasása - az analóg más tészta, az bizonyított, hogy a legkevesebb idõ alatt leolvasható rutinosoknak. (persze itt maximum tizedmásodpercekrõl van szó, eleinte 1-2 másodperc)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
hagyományos* ...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Miért lenne nehéz leolvasni? 1hét után simán ráállna a szemed és nem okozna gondot 😊

"messzirõl látják, hogy betonkocka vagy" jhaaaj...

Sztem semmi gond nincs ezzel, sok embernek tetszik, semmi kockaság nincs benne, nem kell ahhoz kockának lenned, h értsd éppen mennyi idö van kiirva...Érdekesség, nem hagyomásony...

Zomil
huhh, ez is jó 😊

Ha nem kaptam volna pár éve egy nem olcso orát, akkor tuti vennék magamnak egy ilyet 😊

Hegi90
Ennek mi értelme van? Csúnya, nehéz leolvasni, és messzirõl látják, hogy betonkocka vagy.

$170? 😄D

Büdös Bohóc
najó azért a tokyoflashnek is van egy határa... 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Dzsini
bátyám ilyet szerzett magának pár éve... hát, õ már megszokta 😊

pxxl
jah jó órák vannak ezen az oldalon 😊

All hail the double x!

Zomil
ez tetszik 😊

pxxl

és csak $169.00 USD 😄

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

ez kurvajó!!!!! >.< azért akinek ez eszébe jutott, az nem biztos hogy még teljesen észnél van 😄

6:00tól ;D

pxxl

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Carlos
nem

Þór vígi þessi rúnar

Csak szerintem gáz, hogy 2006os díjjal reklámozzák?

Doomista

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Dzsini
hétfõ reggeli kockarovatunkban:

Sikerült megszerezni az utolsó hiányzó varázslatot, így megvan mind a 44:

<#idiota>

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n