PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Staff at the Amazon.co.uk Swansea fulfillment center process orders as they prepare for what is expected to be their busiest Christmas on record on November 26, 2010 in Swansea, Wales. The 800,000 sq ft fulfillment center is the largest of Amazon's six in the UK. (Matt Cardy/Getty Images)
http://gaborszantai.co.uk/
http://gaborszantai.co.uk/

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki még mindig kételkedik a flash erejében nézzen rá a Nadirim címû játék bétájára. Csak 10 percem volt próbálgatni, de... döbbenetes... O_O
Bétakulcsot ITT lehet szerezni regisztrálás után (nem tudom meddig), amit aztán ITT lehet aktiválni (regisztráció után).
A játékot amúgy magyarok csinálják. Ha valakinek mond valamit az a cím, hogy Imperium Galactica (elfogultság nélkül minden idõk egyik legtartalmasabb játéka), akkor már képben is van, ugyanis a kettõ fejlesztõje ugyan az (Digital Reality).
Béta, szóval bugokra tessék számítani... 😊
én amúgy most 1 monitorral szórakozok, de ha ilyen eset van mint amit az elõbb leírtam, akkor 2 böngészõ van megnyitva, és alttab :o
Vagy most hc-n nyomom 2 monitorral és úgy meg annyi hely van, hogy csak na >.>
de amúgy igazad van, mert akinek épp szüksége van rá, az használja, akinek nincs, az meg nem 😊
amúgy én akkor használnám, HA éppen 2-3 dolgot keresgélek és mondjuk programot írok. akkor az egyik ilyen csoportban olyan tabok vannak, amik a programozáshoz nyújtanak segítséget, a másik csoportban meg mondjuk lehet a program adatbázisának feltöltéséhez szolgáló honlapok :o
úgyhogy alapvetõen nem rossz ötlet :o
200 tabnál hasznos ez, amúgy meg ha rákattintasz a nyílra kinyitja.
http://goo.gl/gd6Zi5

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"messzirõl látják, hogy betonkocka vagy" jhaaaj...
Sztem semmi gond nincs ezzel, sok embernek tetszik, semmi kockaság nincs benne, nem kell ahhoz kockának lenned, h értsd éppen mennyi idö van kiirva...Érdekesség, nem hagyomásony...
Ha nem kaptam volna pár éve egy nem olcso orát, akkor tuti vennék magamnak egy ilyet 😊
$170? 😄D
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
All hail the double x!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Sikerült megszerezni az utolsó hiányzó varázslatot, így megvan mind a 44:
<#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n