PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez nem normális 😄
Aquir
read comment😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

gergely1991
az elején úgy van.....

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pointer4
Nem úgy volt, hogy a robbanás fájt nekem is? 😄
gergely1991
hmmm bomberman feeling <#sir>

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

pointer4
Angol, Német, Francia
Inkább az extraterrestrialst ajánlom, kicsit más a játékmenet, de nagyon közel áll az X-Comhoz, illetve annak tuti van magyarítása, elérhetõ a fordító is a topicjában 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Zomil
Jah...sajnos 😞
Pedig a Dungeon Keeper 3. részében hatalmas lehetöség lett volna, h ugye az már a földön játszodott volna.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

[HUN]FaTaL
Bullfrog... Megvette az EA ahogy a Maxist is aztán egy szart csinált mindkettõbõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

Zomil
Huhh azok hatalmasak voltak + Dungeon Keeper 1-2 😊
Visszasirom a Bullfrog-ot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
emlékszem Theme Hospitalt gyerekkorom folytatásaként elõzõ nyáron játszottam végig 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

[HUN]FaTaL
A jó öreg Dyna Blaster. Mekkora game volt. 😊

Amit még sokat toltunk, bár az késõbb volt, az a Settlers 2 és a Theme Hospital volt.

http://goo.gl/gd6Zi5

MR ME
ez jó cucc volt, mi is toltuk sokat 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nonicks
régen a játékok azért voltak hogy játssz velük, manapság meg arra hogy nézegesd milyen grafikája van...

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Gurren
mert régen kurvajó volt.

Pepsi Twist
hmm ennek milyen fos grafja volt? régen kurvajónak tûnt XD

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Aquir
humorosbó

dronkZero
Én inkább ezt javasolnám helyette:
http://ufoai.ninex.info/wiki/index.php/News

Quake2 engine-es(!) remake, egész fasza. És nehéz mint a dög.

Az UFO magyarítása gyakorlatilag a gyökere a mai napig tartó magyarítás-gyûlöletemnek.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Carlos
óltájmbeszt!

Þór vígi þessi rúnar

steamen mennyibefáj? meg magyar?
hát sajnos nekem rengetek kultjáték kimaradt az életembõl, mivel az eddig két gépem között hatalmas volt a teljesítménybeli különbség, az elsõben (mikor kaptam már elavultnak számított, de ettõl függetlenül örültem neki. 😄) csak flopiolvasó volt, így csak olyanokkal tudtam játszani, amik ráfértek. nagy kedvencem volt pl. a dyna.

Gurren
végre valaki, aki játszott Chaos Engine-t, legjobb játék valaha.

dronkZero
Én ott tettem le róla, hogy közelharci játékkal játsszak neten keresztül. Az ezredmásodperces pontosságú idõzítéses támadásokat totál tönkrevágta már a 100-as ping is.

dronkZero
Fúj, a Blood2 mekkora egy szar volt... (Bocs)

Lithtech 1.0. Úgy is nézett ki. 😛 Nagyon hulladék az az engine. Mostanra már eléggé rendberakták, (NOLF, FEAR), de szvsz még mindig a legszarabb az összes közül.

pxxl
fúdekeményvagy...

All hail the double x!

Calver
és még egy "hogy érted, hogy hajnali 2 óra?" típusú játék: bár már 2000, de Rune multijára emlékszik még valaki? nálam az volt tipikusan az a móka, hogy a kétlábú leült elé délután 4-kor, és egyszer csak a levágott végtagok és az azokkal agyonvert ellenfelek rengetegében eltûnt 6-8 óra az életébõl <#nevetes1>
aztán ugyanezt a közelharci mókát Jedi Knight 2/Academy folytatta, az se egyszerû timesink lett...

"The trees move. Do you not see it?"

artschi
jah, totál egyetértek, imádtam én is, az 1. részével együtt. Blood 2-t nemrég vettem meg a GOG-ról megint, a nosztalgia kedvéért 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Én a Day of the Tentacle-el voltam idõcsapdába. :-)

Calver
Blood 2 ász volt.
mondjuk nekem azokból az évekbõl még mindig SiN a kedvencem, pusztán mert olyan nyitányt hoztak össze hozzá (helikopterrõl osztani az égi áldást bankrablókra <#vigyor1>), hogy az megragadott és a játék végéig nem engedett.
na meg akkor még értettek a pálya designhoz, és nem minden egy rohadt folyosó volt...

pxxl

All hail the double x!

artschi
hát ja 😄

néztem ezt a videót és mondom, milyen ismerõs a fegyvertöltés hangja, meg a vérfröccsenést is mintha láttam már volna valahol... aztán beugrott, hogy a Blood 2-ben voltak ugyanezek a hangok és a vérfröcsi, ugye mindkettõt a Monolith Lithtech 4-es motorja futatta (ha jól emléxem) 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Calver
igen, csak mire én oda jutottam, addigra kijött SiN meg Blood 2, és biza a szétfröccsenõ végtagok (SiN) és a két shotival való futkározás nagyban nyert Doom-al szemben <#vigyor1>

Jajj, de öregek vagytok 😞
Mondjuk ezeknek a játékoknak nagy részével én is toltam csak késõbb, NES emulátoron 😊

kulabá: az volt eddig is Chrome alatt

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

MR ME
meg növelhetõ a szövegmezõ is ahova írod a hsz-t

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

artschi
lol 😄

artschi
jah, lanpartik mûvházban felénk is voltak, nem is egy... régi szép idõk... <#sir>

pxxl
fasza. mégegy cucc amit le kell tiltanom majd a topikjaimban <#idiota>

All hail the double x!

dronkZero
_A_ kedvenc játékom. 😄 Akárhányszor képes vagyok végigjátszani. 😊

dronkZero
Hálózatban? Nem. Ellenben soros porton összekötött gépeken igen... 😄

Meg Duke Nukemet, Blood-ot, Shadow Warriort... Aztán mikorra elkezdtünk LANozni, addigra már Q1, Q2, HL ment, meg mindenféle elképzelhetõ modok... Q1hez CTF és Team Fortress, Q2-höz Weapons Factory(TF klón) és Gloom(most asszem Natural Selection a címe), HL-hez TFC és CS... Néha egy kis Delta Force pixelvadászat, vagy Starcraft...

Volt idõszak, amikor minden hétvégén összegyûltünk 8-12-en a váci mûvházban, azt toltuk a LANt ezerrel. Szép idõszak volt.

artschi
SG új feature:

pxxl
+1 <#nyes>

All hail the double x!

Suliban, szamtech terem halozatan igen😊

http://gaborszantai.co.uk/

artschi
Doom-ot, Doom 2-t hálóban nyomta valaki rajtam kívül? 😊

morcosqtya
Biomenace:

és a Chaos Engine.
Világbajnok hangulat.
Thug volt a kedvenc karakterem ebben.
Párban lehetett haverral játszani, egy billentyûzettel.. 😊)

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Another world.
Kemény játék volt.
Amolyan price of persia jellegû mászkálós egyképernyõs.

morcosqtya
második: blackthorne.
Anno a grafikáján bsz**tunk.. 😊)

Aquir
ezt a live-t most kipróbáltam, nem rossz 😊

pointer4
Steam-en ott figyel DosBoxos kivitel, tavaly vittem végig utoljára 😄
De inkább az UFO Extraterrestrials 😄 és ebbõl jön a második rész idén 😄

Amúgy nekem ami ilyen leizzasztósan nehéz volt az ez:

És amit minden hónapban végigtolok unalomûzésnek az meg ez:
morcosqtya
U.F.O.

Az utódja az X-COM tele volt buggal, pedig a hangulata verhetetlen volt..