PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szerelmes vagy, az olyan, mintha bepisiltél volna: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét.
Elindítottuk, és hirtelen reggel lett...

Avp2vel is játszottunk néha napján, de sajnos nagyon max 3-an voltunk. Meg ugye annak jó volt a multis védelme, így csak Hamachin tudtunk játszani... Élvezetes kis game 😊
meccsenként ha egyszer összejött, de DM17 közepén egy idõ után *senki* nem futkározott <#vigyor1>#vigyor1>
spawncamp AVP2 multijában volt csúf dolog, ott tipikusan csinált olyanokat a játék, h háromszor ugyanarra a helyre rakta le az embert... kombináld ezt a predator célkövetõ disc-jével, amit csak úgy kb el kellett hajítani az illetõ irányába, és gyors ragequit lesz a vége <#nevetes1>#nevetes1>
"The trees move. Do you not see it?"
Mondjuk ezzel csak online játékban találkoztam. LANos arcok nem voltak ilyen prok 😄
Kép újra akkor:
(belsõ nézet)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
1.16 alatt Freezerail, InstaGib, Noghost, meg volt egy nagyon gyilkos mod a shootieval, mikor a sörétesbõl lézer, plazma meg rakéta is jön. 😊 Durva volt. Turretet csak érintettem. Meg defragozni szoktunk freezemoddal. Saját pályákon szórakozni, saját játékszabályokat definiálni 😊
1.32 alatt jött a Team Arena, Excessiveplus, és a saját modom a Kergemarhamod 0.1. OSP kimaradt, meg nemrég láttam, hogy a NoGhost megjelent 1.32 re is. Néha-néha Urban terror.
Én valami Isten tudja milyen géppel kezdtem, ami pár év után lecserélõdött 486ra. Quake 1, Doom 1-2, Wolfeinstein 3D, meg a MotoGp, Forma 1, Biomenace, Commander Keen, Dyna 😊 Ilyenek. Elõtte havernál is játszottam, meg BASICben toltuk 😊
Aztán jött egy Via C3 gép... És jött, a Quake 3 Arena... LANba rengeteget toltuk, aztán megunták, hogy mindig én nyerek 😄 MOHAA, UT, CS.
Aztán jött a net, sok sok és mégtöbb Quake 3, klán alapítás, pálya készítés, grafika modolása, saját módosítás kód szinten. Aztán kezd leülni. Pedig sokkal ütõsebb modot tudnék már írni, mint régen. Neki is álltam egynek, de elmaradt.
viszont elkezdtem nézni...NERV logo a plakáton a szobában 😄
meg tényleg akad jopár anime utalás 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A két vége miatt god módban egy fél nap alatt lealáztam a cuccot, hogy lássam a másikat is 😄
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
http://gaborszantai.co.uk/
ebben említik mind2-t 😊
de ha már zene akkor stílusilag ez áll közelebb hozzám, bár nem vagyok halo fan 😄
Pontosabban a Battlegroup42 moddal játsszuk végig idõrendi sorrendben a világháborút 10-25fõs egy alkalommal 2 pálya, aztán következõ héten térfélcsere. 😊
Nekem ennyi maradt a régi sok kockulásból, most belegondolva tényleg nem is játszottam már igen régóta mással.
Meg neha NWN(2), Lineage 2, aztan meggyogyultam, mostanra maradt szaras kozben az Angry Birds 😄
http://gaborszantai.co.uk/
Viszont az UTrõl nem csinált zenét a Fürgerókalábak. 😞
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
meg turret camp, álcákkal 😊
meg defrag (ugrálás)
Aztán toltam némi Americas Army-t(cb-ztünk is) és végül átpártoltam cod-ra...Meg közben toltam Cs-t is, de azt nem olyan sokat.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Nem sok hangot adott, aztán a szembejövõnek puff 😊
aztán meg BF1942 meg RS3: Raven Shield, de ez alap <#nevetes1>#nevetes1>
aztán kaptam egy 486-ot, nah akkor jött a kockulás a doom-al meg gta-val meg hasonlo akkoriban menö játékokkal, talán knights&merchants-al is ,aztán meg lett egy jobb gépem olyan 98 környékén, akkor meg fifa-val toltuk haverral rengeteget, bill+gamepad komboban 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
igen, a modemnek szép hangja volt... 😄
Nah meg UT-t mekkora királyság volt tolni neten, emlékszem haverral felváltva nyomtuk... 😄