PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
All hail the double x!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
mieink inkább a magas helyeket kedvelik, konyhaszekrény teteje meg ilyenek... 😄 kép is van:
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Azta krvaXDDDDD
Nem lehet azt a rohadt klaviatúrát eltenni úgy hogy semmi se menjen rá?
Húzd ki a bill-t(lehet akkor se indul) 😄
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Nekem pár honapja az F5 szart be és kurvára nem értettem, h néha miért kezd el egy weblap folyamatosan frissiteni... 😄
Aztán szétszedtem a bill-t és megjavitottam.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Kolléganõm szólt, hogy lefagyott a gépe, nézzem meg. (Irodaház)
Átmegyek és úgy 40 kiló papír volt halomban a billentyûzet sarkán úgy 6-8 gombot lenyomva...
tegnap áramszünet, és nincs net...szerver ki-be, modem ki-be, még mindig nincs... estére kinyomtam nem érdekel. ma jövök be melózni, nincs net. úgynazat eljátszottam párszor, még mindig nincs. felhívom a szolgáltatót, hogy mi van, nincs net. náluk minden okés. mondom jóvan, de itt nincs. küldenek embert. megjön a szervizes. modem csere. noti elõ, neki van net. 2 külön felhasználóval csatlakozott. biztos a szerverrel van a baj. ok. még mindig nem jó, nincs net. mondom mostmár rádugok a szerverre egy monitort, hogy mi van. hátha kiír valamit induláskor. elõveszem a bill-t amit valaki letett egy dobozba mellette sok kacattal, nézem hogy fut a linux ellenõrzése, minden [ OK ] stb. és megjött a net 😄 valami nyomott a bill-n egy gombot, és nem indult el a linux <#idiota>#idiota><#falbav>#falbav> a hét FAIL-je 😄
All hail the double x!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Nem kellett a 6mb-os mp3-om 20 perces letöltését 4x újrakezdeni 😄
Szedegettem le a modokat, pályákat, modelleket, stb-t a hétvégi LANpartyra, közben imádkoztam, hogy a 20 megás fájl másfél óra töltögetés után ne szakadjon meg 96%-nál... 😛
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Akkoriban IPX-el, BNC hálóban DukeNukem 😄 Mekkora volt már eltaposni a haverokat a kicsinyítõ fegyóval 😄
Meg a gopher, a HIX, a narancs-l.
Quake 1 neten volt elõször, nem sokáig, mert nagyon láma voltam 😄 Quake 2 is ment néha picit LANban, de az sem volt erõsen jellemzõ.
Na meg persze Shadow Warrior 😊 Szerettük az atombombát benne.
Sry, de ha olyan nagy szám volt a net, akkor ne csodálkozz ha itt egyedül te voltál akkora májer.
no offense
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ma ennek már nincs akkora varázsa 😄
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
"That is not a panel. That's a crusher. We sell them too."