PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
awesum

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

pointer4
Vadállat létedre te is alhatsz a lakásban 😄
pxxl

All hail the double x!

pxxl
<#nevetes1><#hehe>

All hail the double x!

pxxl
mondjuk nem is értem mit keres a lakásban, mikor ez egy vadállat, nem házi cica...

All hail the double x!

Hehe, Lynx.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tommygear
ezt lelõném 😄
pxxl

All hail the double x!

pxxl
ilyen macska kellene sztem a notit is szétkapja 😄

All hail the double x!

LasDen
azzal a fehér folttal a szájánál a macskafogóra emlékeztett...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

enyém legfeljebb az ölembe mikor gépezek, ott kidorombolja magát, aztán továbbáll.

mieink inkább a magas helyeket kedvelik, konyhaszekrény teteje meg ilyenek... 😄 kép is van:

Macskák nem szívbajosak hol járkálnak. Nekem simán felugrott és elkezdett járkálni a laptopomon 😄

évekig gyûlhetett. én is hasonlót láttam mikor az egyik radiátorról (amelyiken a macskák a legtöbbet feküdtek) leszedtem a tetején lévõ rácsot kitisztítás céljából, alatta 1 centi vastag macskaszõr réteg volt, ami egyben ki tudtam szedni. 😄DD
LeWyTy
Tán belefeküdt a macska?<#wilting>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

ja, 1 perces móka 😄

Ha elkészül akkor lesz világvége.

az komoly 😄DDD
ajem kisa
Macskaszõr, és adalékok...😄

FZoleee
most ne nézzetek hülyének, de ez mi? 😄
daeemoon
Öhm. Azt hiszem kimegyek a mosdóba...

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Gurren

Casillas
biztos sokat kellett gondolkozni, hogy megtalálják a létezõ legrondább nõi teniszezõt

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Hát igen, minek van bedugva? Biosban be lehet lõni, hogy ne rinyáljon érte.

gergely1991
ASD:ASDSASDSA😄SADDSA

Azta krvaXDDDDD
Nem lehet azt a rohadt klaviatúrát eltenni úgy hogy semmi se menjen rá?
Húzd ki a bill-t(lehet akkor se indul) 😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Zomil
.... 😄

Nekem pár honapja az F5 szart be és kurvára nem értettem, h néha miért kezd el egy weblap folyamatosan frissiteni... 😄
Aztán szétszedtem a bill-t és megjavitottam.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

:-)
Kolléganõm szólt, hogy lefagyott a gépe, nézzem meg. (Irodaház)
Átmegyek és úgy 40 kiló papír volt halomban a billentyûzet sarkán úgy 6-8 gombot lenyomva...

N o N a m e
ok, ezt meséld el még egyszer, érthetõbben! 😊
pxxl
bazzeg ekkora fail-t 😄

tegnap áramszünet, és nincs net...szerver ki-be, modem ki-be, még mindig nincs... estére kinyomtam nem érdekel. ma jövök be melózni, nincs net. úgynazat eljátszottam párszor, még mindig nincs. felhívom a szolgáltatót, hogy mi van, nincs net. náluk minden okés. mondom jóvan, de itt nincs. küldenek embert. megjön a szervizes. modem csere. noti elõ, neki van net. 2 külön felhasználóval csatlakozott. biztos a szerverrel van a baj. ok. még mindig nem jó, nincs net. mondom mostmár rádugok a szerverre egy monitort, hogy mi van. hátha kiír valamit induláskor. elõveszem a bill-t amit valaki letett egy dobozba mellette sok kacattal, nézem hogy fut a linux ellenõrzése, minden [ OK ] stb. és megjött a net 😄 valami nyomott a bill-n egy gombot, és nem indult el a linux <#idiota><#falbav> a hét FAIL-je 😄

All hail the double x!

dronkZero
Meg a Getright és a Flashget... De inkább csak pszichológiai segítséget nyújtottak, hogy ne folyamatosan a letöltési csíkot nézzem. Valójában meg vagy tudták folytatni a letöltést, vagy nem. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

pointer4
A gozilla képes volt folytatni a letöltést, mekkora isten király progi volt 😄
Nem kellett a 6mb-os mp3-om 20 perces letöltését 4x újrakezdeni 😄
dronkZero
Ja, nekem sem nagyon jutott eszembe játszani neten keresztül.
Szedegettem le a modokat, pályákat, modelleket, stb-t a hétvégi LANpartyra, közben imádkoztam, hogy a 20 megás fájl másfél óra töltögetés után ne szakadjon meg 96%-nál... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

IDDQD

pointer4
Mondjuk akkor még nem is volt értelme a netnek, max az mp3 letöltés-re lehetett használni kb 😄 😄
Akkoriban IPX-el, BNC hálóban DukeNukem 😄 Mekkora volt már eltaposni a haverokat a kicsinyítõ fegyóval 😄
zseniális A:SDASDASD
Lyukasbogrács
/primenumbershittingbear/ csak 2001-es, nem olyan régi

A 2k4-rõl a 2400-as modem jutott az eszembe... Néha kaptam kölcsön 2-3 napra. Mennyország volt :-))
Meg a gopher, a HIX, a narancs-l.

daeemoon
Jujj HL1 is megvolt multiban, az Opposing Force... Jaaaj de szerettem 😄
Quake 1 neten volt elõször, nem sokáig, mert nagyon láma voltam 😄 Quake 2 is ment néha picit LANban, de az sem volt erõsen jellemzõ.

Na meg persze Shadow Warrior 😊 Szerettük az atombombát benne.

GregSB
Nem voltam májer, csak szerencsés helyen laktam, ahol viszonylag gyorsan elérhetõ lett az internet, és volt egy geek faterom akinek mindenáron kellett net, már akkor is amikor józan gondolkodású családapák még nem látták semmi értelmét 😄

Rage47
én Lanban multiztam általánosban - Half Life 1😄
elõtte otthon Quake1 és társai
Hegi90
Úgy látszik nálunk kb akkor kötötték be a telefont, mikor te már rég multiztál 😊

Sry, de ha olyan nagy szám volt a net, akkor ne csodálkozz ha itt egyedül te voltál akkora májer.

no offense

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

GregSB
UT, meg Q3... nem ezek voltak az elsõ FPS-ek, amik komoly multival rendelkeztek 😊 Senki nem játszott itt QuakeWorlddel? Az volt az elsõ amit interneten keresztül lehetett nyomni, és komolyabb csapatjáték-módok voltak benne (Team DM, Team Fortress). Én azzal kezdtem, 97-98 környékén, és egy teljesen új világ volt akkor. Az ember lépegetett be külföldi serverekre, és két meccs között angolul gügyögött az ottani emberekkel, mert akkor még nem csak maga a játék, hanem az internet is nagy szám volt, meg az hogy tõlem több ezer km-re lévõ emberekkel dumálok mindenféle hülyeségrõl.

Ma ennek már nincs akkora varázsa 😄

artschi
Nem értünk egyet, ez van, nekem nagy kedvenc volt a Blood 2. 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

"That is not a panel. That's a crusher. We sell them too."
most nézem, hogy már fent a tájtölben is jelez számmal, ha van új üzenet
ez nem normális 😄
Aquir
read comment😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n