PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
😄😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WHAT?! An interference pattern?!

shame on me,
a legutóbbi értesülésem a témában ez a cikk volt.

Nem mintha ez változtatna bármit is azon, ahogy eljárt az ügyben az Apple. Ha lenne MAC-em, csapkodnám az asztalt.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Megjelent a Mac-re egy trójai, amire szarik az Apple, nem nyújtanak semmilyen segítséget az ügyben.

Calver
<#fejvakaras>

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
hmm... Az Aliens vs Predator jutott az eszembe valamiért 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Zomil
losing is fun... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RatBaG
Akkor már ez is

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Carlos
hû de valid!

Þór vígi þessi rúnar

Metalmilitiakid
az a baj, hogy régen szépen lassan nehezedett, most meg könnyû, könnyû, mégkönnyebb aztán meg hirtelen egy rész ahol már ragequit elsz mert annyira felbasz, hogy nem tudod megcsinálni és ismét könnyû, könnyû...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

pxxl
úgy jobb lenne, ha a közepétõl kezdene elaludni... 😄

All hail the double x!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kifli
flashpointer

Emancipate yourself from mental slavement!

Nohab
zeli
A 'nap legjobbjai' részbe van pár. 😄DD
FaSZatyor

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Zomil
ez jooo 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

egy ilyen jodásért még lehet el is mennék egy sparba 😄DD

GregSB
GregSB
pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

GregSB
GregSB
GregSB

Szerintem nyugodtan használhatod. Ha paranoiás vagy, használj truecryptet mielõtt feltöltöd.

LasDen
egyre megy....wow-val se jáccom....😄

Zomil
izé....

bizé...igazábol elég egyértelmü mire kell kattintani...nem értem ilyen dolgok, hogy születhetnek meg...amugy van vol2 és 1 is... 😄

Zomil
nem egészen...
wow-ban elöször ugye ugy kellett 1-1 instára összeszedni az embereket, h ordibáltál a városba, h embereket keresel...mostmegmár simán egy queue-ba berak és összerakja az embereket magátol

LasDen
nem értem a pojént.....ez valami szerepjátékos utalás akar lenni??? 😄

Calver

<#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

Solten

Saor Alba

Jó fejek 😊

zeli
Pont nem rég volt cikk róla.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Mennyire megbízható ez a Dropbox? Mert én is gondoltam egy accountot csinálni, hogy elmentsem a fontos dokumentumaimat. Aki akar, küldhet privátban meghívót!

Megy a vonatod vagy mi ? <#idiota>

Amúgy én 1 ideje amit kell azt rádobom Dropboxra, a többi meg mind pótolható. Családi képek meg 2 HDD-n is rajta vannak, csak nem hal meg mind2 😄

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

morcosqtya
Corsair pendrive-om 3 évig bírta, pár hete elkezdett 2 byte/sec-el másolni, amihez viszonylag nem volt türelmem...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Zomil
uhh másolástol nagyon csunyán belassul a gép :S
ehh igy nemtom mennyi mindent sikerül kimentenem...

Zomil
visszavinném, csak le kéne menteni pár dolgot...meg sokmindent nemfontos, de sajnálnék, ha elveszne

Akkor viszont tényleg lehet, hogy valami baj van a fejjel, szerintem mindenképp vidd vissza.
Az teljesen korrekt. Nekem pár tízezer fájlt 1 napig akart pendrivera másolni. Aztán becsomagoltam 1 rar-ba és rajta volt 10 perc alatt :-D

Zomil
Mondjuk nemtudom, h fogom lementeni az adatokat, mert 15gb zenémre azt irja, h 1ora alatt másolja át...

Igazából teljesen lényegtelen a százalék, egy méretesebb vinyón milliárd feletti szektor van.
A lényeg tényleg az, hogy ha már megjelentek a hibák, akkor pár naponta nézzen rá az ember, hogy nem kezd-e hirtelen gyorsan nõni a számuk.
zöldeshányás
a 143. "ö" után nem bírtam tovább 😄

\"fingjál bele a rencerbe\"

[HUN]FaTaL
Nem, 3 éves hddim mind 100%, van 1 4 éves az 99 (kb 1 éve).

http://goo.gl/gd6Zi5

FZoleee
95%-os kondíció 1 év után jónak számít? 😄