PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WHAT?! An interference pattern?!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Úgy tûnik, valamennyire mégiscsak tud... 😄
(és csalódtam)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Mi a véleménye egy igazi nyomozónak az L.A. Noire-ról?
aki nem tudná mirõl van szó:
http://amaruchan.wordpress.com/2010/02/06/os-tanyoure-so-cute/
ez mekkora már ^^
A
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Az asztalt pedig azért csapkodnám, mert tudom, hogy van egy kártevõ a gépemen, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni, és a hõn-állított Apple se segít - ez volt az elején ma már biztos el lehet távolítani a Dzsini által linkelt módszerrel.
én leirtam, h böven elég ha "csak" a kártya adatokat szerzi meg könnyen és nem okoz kárt a rendszerben, mivel az emberek vakon beirják az adatukat a progiba, nem feltételeznek semmi rosszat...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ezzel a fajta marketinggel olyan fokú bizalmi szintet ér el az Apple a fogyasztóinál, hogy ha felugrik egy ablak, hogy "hé, én vagyok a mac defender, az apple küldött és segítek elpusztítani a gonosz károkozókat, csak add meg a bankkártyád számát" akkor sok mac júzerben (tisztelet a kivételnek) fel se merül, hogy itt valami sz*r van a palacsintában, hanem azonnal pötyögik a bankkártya adatait (sõt, valaki többet is, mert miután már az ötödik bankkártyára is hibát írt ki a "defender" még akkor se merült fel benne, hogy a mac vált megbízhatatlanná).
Általában is tudjuk, hogy a marketing káros az agysejtekre, de ebben az esetben ez fokozottan igaz.
Najó, tudom, sok ember benyeli ezeket, nagynéném vindózos gépét is fél évente újrarakom, mert állandóan összeszed minden szart, hiába a vírusírtó, nem tudja megkülönböztetni a fake reklámokat / programokat. És ahogy egyre elterjedtebb lesz a Mac, egyre többen fognak próbálkozni azon a platformon is ilyen csalásokkal.
Mondjuk az OS X alapvetõen egy UNIX rendszer ugye, és ugyanúgy kéri a root jelszót ha telepíteni / módosítani akarsz valamit mint minden ilyen rendszer. Szal durva kártevõk nem hiszem hogy lesznek rá, max az emberek naívságát kihasználó adathalász programok.