PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#nyes>
😄DDDDDDDDDDDDDD

WHAT?! An interference pattern?!

Nofene, összejött a tízezer forint az új, eredeti mikroszoft vindóz 95 programra?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

TROLL PARTIII jeeeee

LasDen
reméljük (nem).....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

na csáó mindenki, újrateszem a winfost, remélem nem sokára újra onlájn leszek 😄
ez tény, ezt nem is vitattam 😄
Carlos
age of empires?

Þór vígi þessi rúnar

Asszem jobb is hogy nem értem 😊

Carlos
akkor is jó! 😊

Þór vígi þessi rúnar

ha 3x nem volt, akkor egyszer sem 😄
Ahahaha 😄

😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Úgy tûnik, valamennyire mégiscsak tud... 😄
nekem is 😄DDD
(és csalódtam)

OFF, de amikor volt ez a szöveg a játékban nekem ez ugrott be:

reklámozd máshol a szarságodat hülyegyerek
Aquir
na tünés 😛

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Ezt most mindenhova berakod?

Carlos
Túl sok benne a farok imho...

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
cenzúrázatlan változatról vidit plz

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Yap, ez is csak reklám.

"Screenshot or it didn't happen."
Carlos
Nem újdonság, a doom idõszakban is voltak ilyen partik...

Þór vígi þessi rúnar

<#taps>
ööööööööööööö..........

Lyukasbogrács
ezen most jót nevettem 😄

Jim Morrison
😄D

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

zola2000
ja igen, a windows 7 (windowsu nana) hivatalos OS tanja: Nanami Madobe.

A

zola2000
Ha már pc humor: japán windows 7 tv reklám (magyar feliratos):

aki nem tudná mirõl van szó:
http://amaruchan.wordpress.com/2010/02/06/os-tanyoure-so-cute/

ez mekkora már ^^

A

Zomil
nem, mert nem mac-röl forumozok...háhá...vagymi... 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
"megszerzi" - megírnád nekem a kártyaszámodat a hátsó CCV-vel együtt? Onnantól vigyázok a gépedre ígérem (ha nekik bejön, nekem is bejöhet) 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A malware az malware, vindózon is írtjuk õket ha van, mert idegesítõek, már maga a létük is. Ezenfelül pont mostanában cikkeznek arról, hogy manapság már nem a vírusok, hanem az emberi hiszékenységre alapuló kártevõk okozzák a legtöbb kárt. A Mac-usereknél pedig ez az 'érték' (már bocsánat) de sokkal magasabb, ahogy Pio is leírta miért.
Az asztalt pedig azért csapkodnám, mert tudom, hogy van egy kártevõ a gépemen, amivel nem tudom mit lehetne kezdeni, és a hõn-állított Apple se segít - ez volt az elején ma már biztos el lehet távolítani a Dzsini által linkelt módszerrel.

Zomil
nem igazán értem miért az én hsz-emre válaszoltál 😄
én leirtam, h böven elég ha "csak" a kártya adatokat szerzi meg könnyen és nem okoz kárt a rendszerben, mivel az emberek vakon beirják az adatukat a progiba, nem feltételeznek semmi rosszat...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Dzsini
Tehát maga az oprendszer továbbra is biztonságos - az, hogy a user egy "ide írd be a kártyaszámod" jellegû adathalász promptnak hisz, az rendszerfüggetlen, egy weboldalon is kint lehet akár (lásd álcázott bank/facebook/akármilyen belépõoldalak), vagy bármelyik Unix/Linux vagy Windows alapú rendszerben is elkészíthetõ. Pio hozzászólásában van a lényeges momentum, a rendszer tökéletességét hirdetõ gyártó (Apple) hamis biztonságérzetet kelt, és ezt használták ki egy végtelenül egyszerû, Windowsos körökben régóta ismert módszerrel (mindenki találkozott már ilyen "biztonságiprogram" reklámokkal szerte a neten).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
sztem böven elég, ha "csak" a kártya adatokat tudja megszerezni... 😄

Sajnos szerintem pont az ad teret az ilyen jellegû károkozóknak macen, hogy az Apple foggal-körömmel próbálja azt kommunikálni, hogy az õ rendszerük azért király, mert nem kell odafigyelni a biztonságra, minden téren, minden pillanatban 100%ig megbízhatnak az emberek a gépben és ez elaltatja a figyelmet.
Ezzel a fajta marketinggel olyan fokú bizalmi szintet ér el az Apple a fogyasztóinál, hogy ha felugrik egy ablak, hogy "hé, én vagyok a mac defender, az apple küldött és segítek elpusztítani a gonosz károkozókat, csak add meg a bankkártyád számát" akkor sok mac júzerben (tisztelet a kivételnek) fel se merül, hogy itt valami sz*r van a palacsintában, hanem azonnal pötyögik a bankkártya adatait (sõt, valaki többet is, mert miután már az ötödik bankkártyára is hibát írt ki a "defender" még akkor se merült fel benne, hogy a mac vált megbízhatatlanná).

Általában is tudjuk, hogy a marketing káros az agysejtekre, de ebben az esetben ez fokozottan igaz.
GregSB
Az új verziója nem kér, de nem is tud semmi komolyabb rendszer-módisítást elvégezni (ahhoz már kéne kérnie passw-t), csak adathalászásra (jelen esetben bankkártya adat kicsalására) képes.

Zomil
ugy tudom ez a mostani progi, ha be voltál jelentkezve rendszergazdaként akkor nem kért jelszot telepitéskor 😊

GregSB
Ha vagy annyira naív, hogy egy addig teljesen ismeretlen programban megadod a bankkártya adataidat (mert maga a program nem káros, csak azt próbálja elhitetni veled, hogy fertõzött a géped, és hogy fizetdned kell a javításért), akkor valóban jogosan csapkodhatod az asztalt 😄

Najó, tudom, sok ember benyeli ezeket, nagynéném vindózos gépét is fél évente újrarakom, mert állandóan összeszed minden szart, hiába a vírusírtó, nem tudja megkülönböztetni a fake reklámokat / programokat. És ahogy egyre elterjedtebb lesz a Mac, egyre többen fognak próbálkozni azon a platformon is ilyen csalásokkal.

Mondjuk az OS X alapvetõen egy UNIX rendszer ugye, és ugyanúgy kéri a root jelszót ha telepíteni / módosítani akarsz valamit mint minden ilyen rendszer. Szal durva kártevõk nem hiszem hogy lesznek rá, max az emberek naívságát kihasználó adathalász programok.

tehát még mindig valid a falovas kép #18716-ben.

Megjegyzem most néztem, még nem jött ki az update, pedig elég régóta hallani a trójairól, szóval egyelõre ne szégyelld magad... 😊
kész ez a játék.... 😄

Zomil
jesszusom... 😄