PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem 0%ot írt a sentinel és mindenfelé vörös színekben pompázott... :)
Ha már HDD baj, akkor: videó. Végén van pár érdekes történet :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

áá, még nem jött el az ideje :D
[HUN]FaTaL
Gariztasd.

http://goo.gl/gd6Zi5

Dzsini
Hát, ha a Sentinel 28%-ot ír rá, akkor annak már sokkal több baja nem lesz... ments le mindent, ami fontos.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Zomil
a gond az, h nem nagyon van hova, mert ez az 1terás winyo... :D
ennél csak kisebbek vannak, de pár fontos dolgot mindenképp kimentek...

Amugy letöltöttem ezt a hd sentinel progit, ez meg azt irja, h 28%-os a kondicio ami nem valami biztato...azt irja, h 88hibá szektor meg 1 gyenge szektor...nem szeretném h pont az 1terás winyo menjen tönkre...de azt hiszem elörekeresm a garancia papirt...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
A pr0n nem létfontosságú! <#idiota>

Þór vígi þessi rúnar

Nekem is csinált egy ilyet a külsõ WD vinyóm ennek már vagy 3 éve, ráadásul nekem 2 napig állandóan kerregett és a diagnosztika kiírta, hogy azonnal cserére szorul. Aztán abbahagyta és azóta is vígan teszi a dolgát.
Persze nem állítom, hogy Te is ilyen szerencsés leszel, szóval létfontosságú adatokat másold át máshová is.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Zomil
Hm gondolom az nem jo jel, ha torrentezés közben a winyo elkezd kattogni és i/o hibával leáll a torrent letöltése...de amint megáll a torrent már nem kattog és pl. másolni is tudok gond nélkül rola :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

geo, mónikát!
Valaki azt szereti, valaki mást, lenézheted a játékot, köphetsz rá, de csak magadat alacsonyítod le vele.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

<#worship><#worship><#worship>
akkor zárjuk is le a vitát egy szép idézettel :)

WHAT?! An interference pattern?!

RatBaG
reménytelen...

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl
<#unalmas>

All hail the double x!

Ti most komolyan gyõzikéhez hasonlítgatjátok az N-t és a House-hoz a codot? O_o
Szerintem csak képtelenek vagytok elfogadni, ha valakinek nem az tetszik ami nektek.

LoDMaSt
8 osztály fölött az ember valószínûleg nem gyõzikét, és társait nézi, a maradék embernek meg úgysem lehet megmagyarázni.

@ Hellomarci

De ha valaki éppen a gyõzikét szereti a house helyett, akkor õ miért bassza el jobban az idejét? Nézze a House-t amit nem szeret, mert szerinted az "értékesebb"? Elég érdekes álláspont.

RatBaG
kettõnk közül úgy tûnik te vagy az, aki nem tudja megemészteni ezt.
én csak a saját véleményemet írtam le. levezettem, elmagyaráztam, ha nem érthetõ, akkor ennyi.

Per Aspera Ad Inferi.

hardcore sorozat volt az biztos :D

pxxl
baszki valamelyik nap láttam power rangers-t <#idiota> aztamocskos életbe, mennyit szakadtam a röhögéstõl :D és én ezt néztem mikor kicsit voltam <#nevetes2>

All hail the double x!

Dzsini
Azért a Robot Unicorn Attackot nem szabad lebecsülni :) (van belõle Heavy Metal változat is, de az annyira nem üt)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

azt nézem/azzal játszom, amelyiket jobban élvezem. <#fejvakaras>
Vagy itt az ovi a menõ? Ha te nem szereted a powerréndzsert akkor buzi vagy?

RatBaG
persze, az más :D
khmm, akarom mondani:
HÁT EZÉRT TART ITT AZ ORSZÁG! <#ejnye1>

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl
de melóhelyen jó az ilyen :D

All hail the double x!

RatBaG
eleve hibás a kérdés, mert ugyanannyi idõelbaszás. de kb úgy tudnám összehasonlítani, hogy ha van X idõd TV-zni, akkor gyõzikét nézed üveges tekintettel, vagy mondjuk dr house-t? (behelyettesíthetõ random sorozattal a színvonalasabbak közül)
szvsz ha már vmi játékkal töltöm el az idõt, akkor nem egy pálcikaembert fogok terelgetni egy két csíkból álló pályán, ahol azon múlik a siker, hogy melyik ezredmásodpercben nyomom meg az egyetlen gombot, ami van, az ugrást.

Per Aspera Ad Inferi.

elsõ fordítva.

Mitõl kevesebb idõelbaszás egy óra supermeatboy, mint egy óra cod? Vagy egyáltalán miért basznád el azt az idõt, amit átszórakozol?

:DDDDDDDDDD

pxxl

DuckLife3: Evolution

végre van 3. része is :D

All hail the double x!

RatBaG
nekem épp elég a gameplay videókat megnézni, már megy fel a vérnyomásom...
az a super meat boy is, pfff. na ezek az igazi értelmetlen szarok, ami tényleg csak lopja az idõdet <#wilting>

Per Aspera Ad Inferi.

http://www.youtube.com/v/yVmNCachEKA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

:DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Beast Machine
Én DS-en tologatom néha még mindig, idegbaj garantált :D

...vágod?

Meg is találtam, van winre, macre, linuxra.
Ennek a PC-s verziója mekkora kedvenc volt annó...
pxxl
<#nevetes1>
http://www.youtube.com/v/YVJ25QT34VM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

All hail the double x!

morcosqtya
<#nevetes1>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

<#wilting>

pxxl
és a succubusra veri <#idiota>

All hail the double x!

Áhhh, ha falmelni akarsz vannak jobb választások is:

pxxl

fake szaga van

All hail the double x!

pxxl

All hail the double x!

LeWyTy
De szilvásbukta van mert azt szeretem<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nincs 9gag logó az alján <#idiota><#vigyor5>

LeWyTy
Nem mer onnan szedte

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

nem mered belinkelni a wow topikba<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.