PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
Én nem értem.

A heavy cost. I pay it gladly.

[HUN]FaTaL
Vagy RJ45.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Nincs, LAN portnak hívják. 😄

gergely1991
Most én se tudom miért írtam LAN-t UTP helyett.😄D
Viszont UTP port csak van(?).

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
😄D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
Tudom, azért is csodálkoztam, hogy LAN kábel mellé benyomta az UTP portot 😄

Dzsini: ennyire nem vágom a témát, de nekünk routernél ahol a modembõl jövõ UTP kábelt kell bedugni WAN van írva :9

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

[HUN]FaTaL
Nincs olyan, hogy LAN kábel. UTP kábel van (vagy FTP) 😊

Dzsini
Nem, abban Cat5 vagy Cat6 UTP (árnyékolás nélküli csavart érpáros) kábel van. Helyi hálózatot nem csak abból lehet építeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
De abban is LAN kábel van 😊

Dzsini
Az eredeti hozzászólásban LAN van, nem WAN.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

hungary27
SzirmosSzisza
Ha Wifi routerbõl kihúzzák a WAN portból az UTP kábelt, akkor de, problem ? 😄

Lyukasbogrács
>kihúzni az UTP-bõl a kábelt
>kihúzni az UTP-bõl
>az UTP-bõl a kábelt

gergely1991
De csak utólag jöttem rá😄

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Éreztem hogy valamit elszúrok.😊

Dzsini
Õk nem tudják kihúzni az UTP-bõl a kábelt 😊

Hegi90
<#eljen>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
De látod hogy milyen kíváncsiak rá, ne rontsd már el örömüket. <#shakehead>

vagy inkább szálljunk le a témáról 😄
Hegi90
vagy inkább egyáltalán ne használjátok az oldalt(?)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

gergely1991
Vagy esetleg mentsétek le a weboldalt a JavaScript forrásokkal együtt és úgy bevetni a "nagyító" alá.

gergely1991
Miért is?

Dzsini
Szegény wifisek/betárcsázósok/mobilnetesek megszívták 😛

gergely1991
Ha annyira paráztok miatta hogy adatot ment a szerverükbe akkor egyszerûen húzzátok ki a LAN kábelt az utp portból....

Zomil
lol 😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Nem, javascripttel megvizsgálja a jelszót és az alapján alulra ír valamit. Az az AJAX mikor oldal újratöltés nélkül a háttérben küld adatokat, ez nem teszi 😊

biomage
biztos nincs ajax benne? ami kiírja hogy menyi idõ alatt fejtenék meg, az nem ajax? Oo

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Fresh Duke
User error? 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

szigszalag 😄
Lyukasbogrács
a hiba mindig a szék és a monitor között van :]

SzirmosSzisza
Router ? Azt be kell vágni valahova a gépház mögé, szekrény mélyére 😄

tommygear
hmm nekem ugyan ez csak zöldben 😄 (router)
SzirmosSzisza
Én ezt tudom, de ha feltörnek egy kisebb oldalt, ahol viszont nem, nincs idõ ilyenre, etc, akkor borulhat az egész, ha a user pl gmailen is ugyanazt a jelszót használja.

Guren
én is csak azért kattintottam rá, mert te linkelted :3

Lyukasbogrács
1. manapság már senki nem md5 hash-ben tárolja a jelszavakat (még az sha is erõsebb)
2. aki szimplán jelszó > hash módon tárol (hogy csak egy titkosító fgvt használ), az is buta programozó
3. salting, jelszóhossz, júzernév, ezekkel tovább szokták erõsíteni. így aki nem ismeri a titkosító algoritmust, annak fájhat a feje, ha vissza szeretné fejteni. ott már a szivárványtábla sem segít.

amúgy nem raktam volna be a linket, ha tudom, hogy a háttérben küldözget 😊

SzirmosSzisza
Elég ha bekerül 1 szivárványtáblába, pl, aztán bármikor ha elõfordul tudják😊

Lyukasbogrács
nincs ajax, nem küld el semmit a háttérben, különben is, ha tárolná is, mihez kötné a jelszavakat? milyen oldalhoz, vagy szolgáltatáshoz?

zeli

picsába már. 😄

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

na erre kíváncsi vagyok, mert nem látok semmi ajaxot
RelakS][
Nyugi, egyszer megpróbálta megmagyarázni nekem, hogy a 32bites színmélységgel tönkrevágom az LCD monitoromat.
Igaz, Biomage? 😊

|OOo\\[GZI-523]//oOO|

SzirmosSzisza
What ? Semmilyen ajax kérés nem fut le az oldalon, a formot meg el se submitolod ~.~

biomage
dehogy nem tud rögzíteni kérdezd cat02, ö is tudja hogy kell ilyet csinálni.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

morcosqtya
És minden bekapcsolásnál felállítani újra az egész kis játékparkot.. 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

dronkZero
Lehetne Rube Goldbergesíteni is. Leülsz az ágyra, az megindít egy bowlinggolyót, ami bekapcsol egy ventillátort, az átfúj egy kishajót a tálon, az megnyom egy gombot, ami leereszt egy darab sajtot a monitor kikapcsológombja elé és kiereszt egy egeret, az egér odamegy, és az orrával megnyomja az érintõkapcsolót, és a monitor kikapcsol.

Vagy valami ilyesmi. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

dronkZero
Az túl mainstream.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

SzirmosSzisza
De könyörgöm, ott van a fejetek elõtt a monitor, kinyújtja az ember a kezét és csá 😄

Carlos
Énis ilyesmivel oldottam meg a problémát. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini

PLaci
Egyeseknek hû de jól megy 😛

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci