PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

így már jobban tetszik a Sims 3 :D
http://www.youtube.com/v/DygM_aIa9yI
Guidorace20

Becsapott a villám pedig én hittem neki,

Guidorace20
test:

csokalaci
Már az eleje óta nézem, és szerintem tök jó.
Ezt amúgy Ludum Dare-re csinálja 48 óra alatt.

http://facebook.com/musicleander

Guidorace20
404 : Anyád nem van.

Fresh Duke
#20952: (Y)
#20953: +1
#20960: Mert te biztos jobb vagy. :) Bár, tény, hogy olyan bugok vannak a Minecraftban, amelyeket fogalmam sincs, hogy hogy tudott összehozni... Vagyis, van rá elképzelésem, de azért neki olyat nem illene hibáznia.
#20964: Problem?

A heavy cost. I pay it gladly.

daeemoon
XD

Büdös Bohóc
tudom, erre megy ki itt a játék

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

van itt elég programozó, most inkább az fog jönni, hogy kinek nagyobb a e-pénisze :D
Büdös Bohóc
Az ilyen "utalgatok arra, hogy """bennfentes""" vagyok" féle kommentektõl mentsétek meg a topikot. Senki nem kíváncsi arra, hogy melyikõtök olyan faszagyerek, hogy programozó.

Zomil
persze mert jokor volt jo helyen :)
nem ö szarta a spanyol viaszt csupán szerencséje volt, h felhypolták a játékát :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

S2000
Ezzel a szar tudásával is sikerült magát pcsagazdagra keresnie, azért:D

Hegi90
http://www.youtube.com/v/XVCtkzIXYzQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Zomil
notch a "nagy" programozo...még meg is érteném ha a sok pistike azért lenne oda, h nézheti carmack bácsit dolgozni, de hogy notch-ot...egyáltalán nem olyan jo pogramozo ö... :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Hegi90
tudom, hogy lassú, de a minecraft nekem valahogy nem akadozik... (crysis meg igen)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Nem, Java lassú, ez köztudott :D Mondjuk attól függetlenül jó nézni, ahogy megcsinálja :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
a hiba az ön számítógépében van :D

SzirmosSzisza
Kbszott lassú. Minecraft is azért fut ilyen idiótán. Crysis pl fut nekem faszán, Bad Company 2 is, Minecraft meg akad ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Hegi90
mér? jóaz

Aquir
hm :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Valaki szólhatna már neki, hogy ne Javázzon :W

Hegi90
Érdekes:
Notch, a Minecraft írója, elkezdett nulláról írni egy játékot, és közben streameli.
link
lent vissza lehet nézni az elejétõl

N o N a m e
:D
Zomil
nem valami click to flash vagy ilyesmi?

Fresh Duke
lol :D

A heavy cost. I pay it gladly.

artschi
:D

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

SzirmosSzisza

Calver
féloff, mivel tudom itt nagy elmék gyûlnek össze: volt régebben "valamim" tûzrókához (3.0, mert igazi férfi nála öregebb böngészõt használ), aminek egyik kellemes mellékhatása annyi volt, hogy addig nem indult el semmilyen flash, amíg én a két szép szemmel nem láttam azt a böngészõ ablakában (kivételt valamilyen okból youtube videók képeztek)... most újratelepítettem rendszert mindenestül, és bizony fogalmam sincs mi volt az, viszont a hiánya baromira idegesít. valakinek van valami tippje? én abban a hitben éltem, h PrefBar volt ez az áldott addon (ha egyáltalán addon volt), esetleg egy GreaseMonkey script, de tévedtem, most pedig semmit nem találok ami ezt a hatást érné el (FlashBlock hasonló, de nem az igazi)

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
vidéken élnek...
country=vidék....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hegi90
"86% more likely to live in the country"

wat

http://gaborszantai.co.uk/

Büdös Bohóc
én meg csodák csodája azzal, hogy fogtam és kinyomtam rajta a gombot <#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3><#wow3>

[HUN]FaTaL
lol, valaki vicces kedvében volt :D

http://goo.gl/gd6Zi5

GregSB
És mindez a PC-s játékoknak leáldozott topicban :D

loool :DDD
Tinman
Friss, messzire nem kellett érte mennem...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
uhhh :D

lpmaskmancick
Ez nagyon kész: <#idiota>
(ha volt már, akkor bocsi)

Kezdetben teremté az Úr a Bitet és a Byte-ot. És teremté ezekbõl a szót.

És a Szóban két Byte volt, és nem létezett semmi más. És az Úr elválasztá az Egyet a Nullától. És láta az Úr, hogy ez jó.

És mondá az Úr: legyen Adat! És így történt. És mondá az Úr: Foglalja el az Adat a megfelelõ helyet! És megteremté az Úr a floppy-diszkeket, és a hard-diszkeket és a kompakt-diszkeket. És látá az Úr, hogy ez jó.

És mondá az Úr: legyen Számítógép, ahova a diszkeket be lehet helyezni! És elnevezé Hardvernek. És látá az Úr, hogy ez jó.

És Szoftver még nem létezett akkor. De az Úr megteremté a programokat, nagyokat és kicsiket, fajtájuk szerint. És mondá az Úr: szaporodjatok és sokasodjatok, és töltsétek meg a Memóriát!

És mondá az Úr: teremtsünk Programozót és alkosson a Programozó új Programokat, és irányítsa a Számítógépeket, a Programokat és az Adatokat.

És megteremté az Úr a programozót és elhelyezte a Számítógép-központban. És megmutatta neki az Úr a Könyvtárszerkezetet, és mondá neki az Úr: használhatsz minden könyvtárat és alkönyvtárat, de NE HASZNÁLD a Windowst!

És mondá az Úr: nem jó a programozónak egyedül. Álmot bocsátott rá és kivette egyik oldalbordáját, és másik lényt teremtett belõle, aki felnéz a programozóra, aki szereti azt, amit a programozó csinál, és elnevezé ezt a lényt felhasználónak.

És ott volt a Programozó és a Felhasználó a csupasz DOS alatt, és látá az Úr, hogy ez jó.

De Bill okosabb volt az Úr minden teremtményénél. És Bill megkérdezé a felhasználót: mondta-e az Úr, hogy ne futtass egyetlen programot sem?

És a felhasználó válaszolt: azt monda az Úr, hogy használhatunk minden programot, minden adatot, de mondta, hogy a Windowst ne használjuk, különben meghalunk.

És mondá Bill a felhasználónak: hogyan beszélhetsz olyasmirõl, amit még ki sem próbáltál? Abban a pillanatban, hogy használod a Windowst, olyan leszel mint az Úr. Képes leszel bármit létrehozni egy egyszerû egérkattintással!

És a felhasználó látá, hogy a Windows gyümölcsei szebbek és könnyebb azokat használni. És látá a felhasználó hogy minden tudás haszontalan, mert a Windows képes azokat helyettesíteni.

És a felhasználó installálta a számítógépén a Windowst, és mondta a programozónak, hogy ez jó.

És a programozó azonnal elkezdte keresni az új drivereket. És megkérdezé õt az Úr: - Mit keresel? És a programozó válaszolt: - Új drivereket keresek, mert nem találom õket a DOS-ban. És mondá az Úr: ki mondta neked, hogy új driverekre van szükséged? Futtattad a Windowst? És a programozó válaszolt: Bill mondta nekünk!

És monda az Úr Billnek: azért, amit tettél, gyûlölt leszel minden teremtmény elõtt. És a felhasználó boldogtalan lesz miattad. És örökké Windowst kell árulnod.

És mondá az Úr a Felhasználónak: Azért, amit tettél, csalódni fogsz a Windowsban, és az megeszi minden erõforrásodat, és lassú programokat kell használnod és örökkön örökké a programozó segítségére fogsz szorulni.

És mondá az Úr a programozónak: azért, mert hallgattál a felhasználóra, soha sem leszel boldog. Programjaidban hemzsegni fognak a hibák, és ki kell javítanod õket az idõk végezetéig.

És az Úr kiûzte õket a Számítógép központból, az ajtót lezárta és jelszóval levédte.

GENERAL PROTECTION FAULT

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

A:SD:A_SDASDASD
gergely1991

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

épp most néztem :DD
SzirmosSzisza
Facebookhoz már bárkit felvesznek ...

http://gaborszantai.co.uk/

gergely1991
Némelyikben vagy LAN-ak,vagy WAN-ak, vagy UTP-nek volt jelölve.De mindegy:D

ON
+16 (Nem tudom hogy a +12 még belefér-e? Egyébként nem semmi XD)

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

SzirmosSzisza
Most van DoTa2 bajnokság 1 milliós nyereménnyel, viszont 10 perc után annyira lagolt az egész, hogy azóta nem is streamelik kb :)

Nem a stream laggolt, hanem maga a játék.

Lyukasbogrács

az... :D de nem fogom hatvanhatodik alkalommal ide is betenni... :D
mónika?
má' meg a kábeleken meg portokon vitáznak, hát beszarok :D