PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Nem abban a szobában kell aludni, ahol a számítógép van, aztán akkor nincs ilyen probléma. 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

PLaci
Én pár hét alatt megszoktam...
(éritésvezérelt a szemétje, és vaksotétben nem látni a feliratokat <#idiota>)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LOL
Carlos
Fú de ismerõs!!!!!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Vagy mindig ott a másik lehetõség

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

hehe a windows jelszavam 5 octillion év. 😄 Ellesznek egy darabig pedig csak 16 karakter. 😄

Zomil
nem rögzit semmilyen adatot 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

biomage
beírtad a kódodat? akkor az adatbázisba került, ki tudja ki a weblap tulajdonosa, vissza is élhet vele.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

LasDen
heh, mer?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

biomage
eh aki beírta a kódját ide, annak csak annyit tudok mondani hogy grat, és azonnal cserélje le, cat02 mi van veled? <#szomoru1> te okos vagy és ilyen csinálsz gondolkodás nélkül? Oo

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

MEdievil
Feltalálták már a fekete szigszalagot 😊

Én mondjuk kikapcsolok mindent... rühellem a stand by cuccokat.

F

LasDen
nekem acerem van és az nem cisnál ilyeneket....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
persze én is kikapcsolom automatikusan 😊
legalább nem eszi az áramot készenléti állapotban 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza
Nekem is (most konkrétan nem mert szervizben van), de ki szoktam kapcsolni és kész 😊

Zomil
nekem a samsung lcd monitoromnál villog egy kis kék led a kikapcsolo gombjánál, ha nem megy a gép...

SzirmosSzisza
Egyszerre kell kinyomni és kész.

biomage
nem vagy egyedül 😄

Zomil
lusta kikapcsolni a monitort(miután kikapcsolt a gép megnyomni a gombot rajta) és villog a kék szarja kurva erös fénnyel 😄

LasDen
nem értem....

Calver

"The trees move. Do you not see it?"

SzirmosSzisza
lol

Guren
talán befér

nemhogy megvette vóna 😄
szimpla ref link, töröltem is
SzirmosSzisza

Hegi90
?
Ez valami reference szarfos link akarna lenni, vagy csak én nem találom a poént?

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

nekemiskell
fb-ról 😄

"Szimpatikus-kreolos fiatalember megszólított:-Nem ke nótbuk? Álmás, bele ván hárápvá!"
kifli
akarod mondani a szokásos trade melett? vagy idle? 😄
Calver
témába vágóan:

"The trees move. Do you not see it?"

Hegi90
hiába, elég ha egy oldalra törnek be, és utána minden más accoddhoz is hozzáférnek 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

SzirmosSzisza
Ha 2-3 másodperce nem gépel, elég valószínû, hogy de 😄

Amúgy víz :o

Egyrészt télleg nincs ajax, másrészt pedig sose tudná megállapítani a script, hogy mikor fejezte be a user a jelszó begépelését 😊

Az enyém amúgy 71 ezer év

N o N a m e
Az én jelszavaimat ennyi idõ alatt lehetne megfejteni:
About 1 duovigintillion years

(13 perc, 16 millió év és About 14 quadrillió év)
mindenhol használt jelszavam:

About 690 trillion years

és még ennél is van bonyolultabb 😄

Zomil
én nem vittem tulzásba...amit minden random oldalon használok jelszo 0,4sec amit meg máshol használom az 10nap 😄

Aramir

Fresh Duke
Oké, akkor a "dragon" "pussy" "baseball" és "football" a hiányzó 4. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Meg az oldal alján a forrás.

Dzsini
Van egy dictionary.js a gyakori jelszavakkal, azokra riaszt.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Fresh Duke
Kíváncsi vagyok, hogy mi a top10.
Az "1234" "12345" "123456" "12345678" "password" és "qwerty" benne vannak. 😊

A heavy cost. I pay it gladly.

Terensz
Ezek szerint van ajax.

Mindegy, mind meghalunk, holnap törnek a fészbúk accok <#idiota>

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Aramir
fuck

Common Password: In the top 40 most used passwords

Your password is very commonly used. It would be hacked almost instantly.

😄

SzirmosSzisza
Jobb klikk, elem kivizsgálása
* now we wait *

Dzsini
Úgy tudtam, hogy geekék nekiállnak átnézni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Terensz
jóvanna, elõbb írtam csak késõbb küldtem el <#idiota>

Terensz
Így elsõ pillantásra ajaxot nem látok az oldalon, submit gomb meg nem volt, így kötve hinném.