PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

LasDen
your done??? oh...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
jaja, jó az biztos.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Dzsini
Marketingbõl ötös:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

pxxl
gyárilag jó az a ház fehéren. sztem ezzel a modal csak elbszta 😞

All hail the double x!

LeWyTy
NZXT Phantom<#vigyor2>
(hát azé a 35k ért bekaphassa.)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

LeWyTy
Ja nekem igazából csak a ház tetszik...(tudjuk a nevét? én nem találom)

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kinézetre nekem se tetszik,de azért nem kevés munka van benne.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

LeWyTy
Not<#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

kifli
azaz, köszi
pxxl
nincs jelszó *-*

All hail the double x!

Beast Machine
Bár mondjuk ezzel tökölhetne, ha nem csúnyán futtatja (értsd: rútként). És különben is, tart már vajon ott a kapcsolatuk, hogy átadta neki a root jelszót? 😄 😄

...vágod?

Beast Machine
Báh!

...vágod?

Guren
SzirmosSzisza
achtung curve

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

kifli
olyasmi, csak nemaz 😄

6-an vagy 8-an játszottuk egyszerre. És néha változott a csík szélessége és egyéb hülyeségek 😊
pxxl
tron *-*

All hail the double x!

kifli
aszem ide volt berakva, egy snake-hez hasonló játék csak multiba ment a cucc. csíkot húztál magad után, és ezeken nem szabadott átmenni.

valakinek bugrik ennyibõl mire is gondolok? Mert akkor egy linket kérnék, hozzá. 😊
pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

SzirmosSzisza
$ apt-get install lynx
close enough :3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Beast Machine
Csak akkor, ha forrásból fel tudja telepíteni, mert akkor: kiérdemelte :3

...vágod?

SzirmosSzisza
Ne legyél már ilyen gonosz, azért egy lynx-et használhasson már <#hehe>

[HUN]FaTaL

http://goo.gl/gd6Zi5

Beast Machine
Mér engeded neki hogy böngészõt használjon? 😮

Wgettel leszedi az oldalakat, amiket akar nézni, aztán szépen csendben elolvassa, hát nehogymár!! 😄

...vágod?

Jim Morrison
ezt mintha régebben egy ps tutorban láttam volna 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rage47
na be is állitottam😊
pxxl

All hail the double x!

Háttérkép: <#eljen>

pxxl
RocketDock

azzal csak bonyolítanám a szitut és azt nem szereti 😄DD

All hail the double x!

Rage47
azta 😄
nonicks
mi az a sok youtube lap megnyitva egyszerre??

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Guren
oldd fel a rögzítést az ie ikonról a tálcán, még a végén rákattint.

RelakS
egyáltalán miért nincs külön gépe? <#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
...és miért a te neveden van bejelentkezve a kedves sárkány? Hát milyen biztonság van odaát? 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LeWyTy
A jobb felsõ sarokban mi a neve annak az izének?

pxxl
házisárkányom csinál hasonlókat 😄D imádom mikor netezik *-*

All hail the double x!

Calver
most még újraélesztettem nagy gyûlölködés közepette tûzrókát, de azt hiszem sor kerül rá ha lesz idõm új böngészõvel játszani, nem pedig...

#23782: ...ME3-at tolok, ami már tegnap délután óta játszható <#hawaii>
szóval stream helyett inkább ugorjon neki a kétlábú.

"The trees move. Do you not see it?"

kifli
sabu?
SzirmosSzisza
Elkapták a LulzSec vezetõjét, FBI-al dolgozik és adja ki nekik a társait 😊

kifli
tl;dr valami rövid összefoglaló esetleg?
SzirmosSzisza

LasDen
mass effect 3 release stream....nemtom még nem kezdõdött el...hátha érdekel valakit 😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Várható volt, de akkor is impresszív: HTML5/JS GameBoy Emulator.

RelakS
AUUUU! XD

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

tutituti
és ez így lesz😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
😊

Dzsini