PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Custom CSS/rendszerszínek van Operában beépítve
Flash(plugin) blokkolás van beépítve
Egy próbát megér, ha kérdés van az Opera topicban szívesen látunk, talán tud valaki segíteni.
#23769: Tvtropes-t olvasok 😊
...és ha egy oldalon van 50-60 link, ami érdekel, akkor azokat megnyitom a háttérbe, késõbbi olvasásra. A probléma ott van, hogy az elsõ megnyitott linkrõl is találok még 20-at, és ez nagyon hamar kezelhetetlen mennyiségû tabot eredményez 😊 ekkor jön a duplikátumok kipucolása (van hozzá bõvítmény), és a session elmentése, késõbbi olvasgatásra.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
könyörgöm, ajánljatok nekem valami használható böngészõt, mert lassan firefox-nak hála átmegyek Charles Whitman-be - ma a drágaságom benyomta, hogy kívánom-e a lassan futó scriptet letiltani, ami lelassítja a böngészést... a lassan futó script az adblock része volt. nem lehet visszakapcsolni, legalábbis google nem talált rá választ, hogy hogyan...
szóval a firefox volt olyan kedves, és szétbaszta Adblock Plus-omat. nice.
összesen két dolog kell nekem: valami reklámblokkoló, és az, hogy egy klikkel ki tudjam nyomni ha akarom oldal alapszíneit (rendszerszíneket használja), valamint esetleg képek/js/flash sem árt. erre tûzrókánál ott a prefbar, de másnál még ilyen addont nem láttam.
szóval... ajánljatok nekem valami böngészõt, csak könyörgöm, ne kelljen még egy napig firefoxot használnom...
3-as verzió körül rá kellett volna hagyniuk, akkor még szép volt, gyors volt, stabil volt, ehhez képest ami most van... pfejj.
"The trees move. Do you not see it?"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
15 éve az Amiga vs. PC háború volt a menõ, de van még Intel vs. AMD, nVidia vs. AMD, Konzol vs. PC, Konzol vs. Konzol, Android vs. IOS, Windows vs. OSX, és még lehetne sorolni órákon át - ezeknél mind felmerülhet, hogy mire verik magukat, mégis megteszik, üdv az interneten.

- HURR DURR NEKEM ANDROIDOM VAN ÚGYHOGY AZ IOS CSAK SZAR LEHET
- NEM MERT AZ ANDROID EGY FOS MIVEL NEKEM IOS-EM VAN
Részemrõl túl van tárgyalva.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

All hail the double x!
irigylem és becsülöm akik ilyent összeraknak maguktól!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Eleinte csak egy-egy szó volt a képeken (fail, win, ilyesmik), aztán jöttek a bonyolultabb magyarázatok is, esetleg nyíllal jelölve azt a részét a képnek, ahol a felismerendõ dolog van. Komoly segítséget jelentenek a majdnem szabványossá vált különféle érzelmi reakciókat bemutató fejek is, még jobban lecsökkentik az agymunka szükségességét, egyértelmûen mutatják a szükséges reakciót.
Vajon mikor jön el az a szint, amikor már a nevetést is a számítógép végzi a nézõ helyett, és egy kép betöltésének pillanatában automatikusan küldi a kommentálási felületre a "lol"-t?

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.