PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zomil
jujj... 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Carlos
IKSZDÉ!!!NÉGY!

Þór vígi þessi rúnar

😄DDDDDDDD
:ASD
SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Adblock/Plus van Opera bõvítményként
Custom CSS/rendszerszínek van Operában beépítve
Flash(plugin) blokkolás van beépítve

Egy próbát megér, ha kérdés van az Opera topicban szívesen látunk, talán tud valaki segíteni.

#23769: Tvtropes-t olvasok 😊

...és ha egy oldalon van 50-60 link, ami érdekel, akkor azokat megnyitom a háttérbe, késõbbi olvasásra. A probléma ott van, hogy az elsõ megnyitott linkrõl is találok még 20-at, és ez nagyon hamar kezelhetetlen mennyiségû tabot eredményez 😊 ekkor jön a duplikátumok kipucolása (van hozzá bõvítmény), és a session elmentése, késõbbi olvasgatásra.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Calver
és ha már itt tartunk...

könyörgöm, ajánljatok nekem valami használható böngészõt, mert lassan firefox-nak hála átmegyek Charles Whitman-be - ma a drágaságom benyomta, hogy kívánom-e a lassan futó scriptet letiltani, ami lelassítja a böngészést... a lassan futó script az adblock része volt. nem lehet visszakapcsolni, legalábbis google nem talált rá választ, hogy hogyan...

szóval a firefox volt olyan kedves, és szétbaszta Adblock Plus-omat. nice.

összesen két dolog kell nekem: valami reklámblokkoló, és az, hogy egy klikkel ki tudjam nyomni ha akarom oldal alapszíneit (rendszerszíneket használja), valamint esetleg képek/js/flash sem árt. erre tûzrókánál ott a prefbar, de másnál még ilyen addont nem láttam.

szóval... ajánljatok nekem valami böngészõt, csak könyörgöm, ne kelljen még egy napig firefoxot használnom...

3-as verzió körül rá kellett volna hagyniuk, akkor még szép volt, gyors volt, stabil volt, ehhez képest ami most van... pfejj.

"The trees move. Do you not see it?"

Lehet,hogy tudatlan vagyok,de csak megkérdem...200tabnak miért kell nyitva lenni? Mit csinálsz olyankor? <#fejvakaras>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dzsini
...és nem próbálta még ki az Operát, esetleg azzal más gondja van, pedig az bírja a legjobban a rengeteg tabot. Nálam még 1 giga memória mellett a régi laptopomon is gond nélkül kezelte a 200 körüi tabot, most 4 gigával még nem sikerült ilyen módon megborítani, pedig a tvtropes nagyobbik fele nyitva volt már 😊.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Van olyan aki azért használt Firefoxot, mert csak az bírja kezelni az 500 tabját, Chrome behal 100-200 után 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Igen, de az nem a PC Humor topic 😊 (bár ha .jpg vagy .avi típusú vörösekrõl és szõkékrõl van szó, akkor stimmelhet)

Carlos
szõke vs barna vs fekete vs vörös vs egyéb...

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
Mindenkinek kell egy hobbi - van, aki a fanboykodásból csinált magának egyet 😊

15 éve az Amiga vs. PC háború volt a menõ, de van még Intel vs. AMD, nVidia vs. AMD, Konzol vs. PC, Konzol vs. Konzol, Android vs. IOS, Windows vs. OSX, és még lehetne sorolni órákon át - ezeknél mind felmerülhet, hogy mire verik magukat, mégis megteszik, üdv az interneten.

Guren
ugyanez megy most a telefonoknál is:

- HURR DURR NEKEM ANDROIDOM VAN ÚGYHOGY AZ IOS CSAK SZAR LEHET
- NEM MERT AZ ANDROID EGY FOS MIVEL NEKEM IOS-EM VAN

benőmenő
Okés vágom, csak amint valahol szóba kerülnek a böngészõk, mindig vannak fanboyok, pedig ezek szerint az összes böngészõ ezt csinálja, és saját tapasztalatból már észre vettem, hogy ahol az egyik összeomlik, ott a többi is. Akkor most mire verik magukat néhányan? Mert "az enyém jobb a tiéd meg szar" flame meg ott van az összes böngészõ hírben/cikkben/topikban.
Részemrõl túl van tárgyalva.
Guren
azért van a ram, hogy használjuk.

Dzsini
A bõvítmények, a flashek, minden külön-külön folyamatban futna, errõl szól a Chrome - és minél több szabad memóriád van, annál bátrabban fogja belakni, az Opera sok-sok éve így csinálja, ezért fut 64 megától 4 gigáig mindenféle gépen.

benőmenő
direkt rámentem arra a nyomorult ikonra, hogy 1 db szerencsétlen oldal volt megnyitva, de máskor sem nyitok meg 3-nál többet.
Aquir
érdekes egy chromeod van😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Nekem ha nincs megnyitva Chrome akkor is fut 2-3-4 chrome.exe, szóval irreleváns a tabszám 😄

dante3
Csak a szõlõt lecserélték fûre! 😊

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

tommygear
gondolom 150 tab meg volt nyitva
Dzsini

nem is gondoltam, hogy tényleg létezik

Büdös Bohóc
ez a komment meg most csak azért, hogy tudd, hogy a rendszermemória méretétõl és telítettségétõl függõen nyomja fel magát a chrome - ha van mire vernie magát, akkor telenyomja cachel, stb, hogy gyors legyen, ha nincs, akkor nem. De annyira nagyon értetek ti hozzá, hogy csak na!

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Szerintem meg te vagy selejt.
gergely1991
A hiba nálad keresendõ.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

extensionök (csak, hogy egy normális választ is kapj😊 )
FZoleee
derp 😊))
Aquir
ha van üres mem, akkor használja ki azt a chrome

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

benőmenő
Ezt most azért, mert mindig szidják itt a firefoxot, hogy sok ram-ot fogyaszt:
SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Mari0, Portal és Mario keverék :o

én még a nem kikapcsolható ledeket is leragasztom 😄
*villódzást
SzirmosSzisza
Ha jól láttam kikapcsolható, de amúgy true, én pl mindig kikapcsolom a Num lockot is 😄

pxxl
*villodzást

All hail the double x!

pxxl
nem rossz, ügyes. sokáig nem bírnám ezt a techno takony zöld villogzást este 😊

All hail the double x!

Ez igen! O.O
tutituti
ez igen!
irigylem és becsülöm akik ilyent összeraknak maguktól!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
lol

Zomil
a második részre reagálva, sok ember már most is igy müködik 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir

Dzsini
Igen, az utóbbi néhány év szomorú tapasztalata, hog feliratozni kell a képeket, hogy a közönség nagyobbik fele egyáltalán megértse, hogy mirõl szól, és tudja, hogy nevetni kell-e rajta vagy szörnyülködni.

Eleinte csak egy-egy szó volt a képeken (fail, win, ilyesmik), aztán jöttek a bonyolultabb magyarázatok is, esetleg nyíllal jelölve azt a részét a képnek, ahol a felismerendõ dolog van. Komoly segítséget jelentenek a majdnem szabványossá vált különféle érzelmi reakciókat bemutató fejek is, még jobban lecsökkentik az agymunka szükségességét, egyértelmûen mutatják a szükséges reakciót.

Vajon mikor jön el az a szint, amikor már a nevetést is a számítógép végzi a nézõ helyett, és egy kép betöltésének pillanatában automatikusan küldi a kommentálási felületre a "lol"-t?

én inkább azt írtam volna alá hogy "you're doing it wrong"... 😄
ez...
zeli
loál!

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

fájdalmas