PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

benőmenő
Calver
Suda51/Grasshopper... kicsit... "érdekes" figurák.
killer7 és No More Heroes, ha ezek bármelyike mond valamit. elõbbirõl még mindig fogalmam sincs pontosan mirõl is szólt, utóbbit nem játszottam, de legszebb tudomásom szerint minden fétis képviselõje szerepel benne, és legfõbb feladatuk, hogy késõbb brutálisan lemészárolhasd õket egy fénykaszával.
szóval...

Tara Strong hangja meg ász, Drawn Together óta imádom.

"The trees move. Do you not see it?"

Guren
gotyay

LasDen
pedig nagyon is az...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
mi a LÓFASZ EZ????? ugye most ez nem komoly, kérlek mondd, hogy ez nem komoly

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

w77d
kurva jó, kell!!! 😄

LeWyTy
LOOOOOOOOL<#guluszem1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

pxxl
NEEEEEED <#nevetes1>

All hail the double x!

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
Errr, what ? o_O

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
trükkös <#hawaii>

SzirmosSzisza
Citromail 3 hónap után törlõdik, ha nem lép be az ember (imap/pop3 se számít!), szóval ahogy elveszítettem, úgy vissza is szereztem az e-mail címet, aztán jött a jelszó emlékeztetõ 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Calver
beugrott\elõkerült régi reged jelszava?

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

morcosqtya

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya

Aquir

http://atomicrose.blogspot.com

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

morcosqtya
Baby Boom.. 😊)

Zomil
én is csak az évet állitom át 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

SzirmosSzisza

-Te mit vársz a mass effect 3tól?
-Alig várom hogy leszopjon a...
-Ok itt hagyjuk abba!

😄DDDD
Büdös Bohóc
hallgasd meg mit mond a faszi, akitõl a mikrofont elveszi gyorsan az emberünk

Mirõl van szó? Nevetni akarok én is! <#ravasz1><#ravasz1>
:ASDASDASD
Hegi90
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
beteg az a faszi

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

OFF: nem sok minden történt az órán <#idiota>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SzirmosSzisza

Büdös Bohóc
köszi a videót, tanulságos volt

amúgy nem hiszem, hogy teljesen általános mindenkire az egész, nekem is ott a választás millió lehetõsége, de én soha nem csalódtam a választásaimban. De maga a rendkívül sok választási lehetõség probléma. Kétélû dolog. De ha valakiben ott az intuíció meglátni a kiemelkedõ dolgokat a sok közül, akkor megéri a fáradozást, hogy sok idõt töltsön az ember keresgéléssel

Aquir
uh, ezt már megnéztem😊

SzirmosSzisza

Aquir
😄

Büdös Bohóc

😄DDDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

jogos 😄
SzirmosSzisza

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Fresh Duke
Szerintem nagy volt. Fejhallgatóval a fejemen nagyon ütött... 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

LasDen
ez nagyon szar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir
detto😊

Zomil
nemtudom engem idegesitenek ezek az eröltetett izék... :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

RedDevilsza
BPM upgrade kapja be 😄

tutituti
Csak megemlíteném hogy mióta belinkelted a PewDiePie videót azóta minden este várom hogy feltöltse az újabbakat.Hihetetlen addiktív.ÉS hatalmasakat kacagok rajta!
még egyszer köszi

És az új:

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Aquir
az elõde tanácsa alapján akkor le kéne szavaznom ezt a játékot?😊

Fresh Duke
Nyáron könnyû: "Melegem volt."

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
Már csak azt kell letisztázni miért ülsz a gép elõtt kivont karddal ...

Dzsini
A második részben van 3D is 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Sajnos...
Meg multi sincs, pedig most hogy kiköltöztünk a vadonba lett 80 megás net is.. 😊)
Meg csend.
Végre...

Aquir
3D upgrade nincs? 😞