PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Büdös Bohóc
egyfolytában connection lost a faszomat

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommygear
ahogy a nevében is benne van... NERD
Büdös Bohóc
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Valahol volt róla kép, az alapján azt mondanám, hogy tényleg az szó szerint, mint Vass vagy kukorica.

Fura Alak
"Életkor: 18-25 között"... Vagy hazug, vagy retard... 😊

Büdös Bohóc
Te full retard vagy? :-|

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

[HUN]FaTaL
Valószínû valaki vicces kedvében volt és ezt küldte be 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Szabi
a vámpírvadász ? <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd
Csak jól tudtam-e! És tudtam hogy AZ a Lincoln. <#idiota>
(mert az elnök keresztnevére nem emlékeztem...)

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Gúgli kellett, hogy megtudd, ki az a Lincoln?

pxxl
pxxl
iSorba 😄

All hail the double x!

LoDMaSt
oroszul is ezt írja. 😊

@ Hellomarci

wollnerd
rágugliztam hogy ki az a Abraham Lincoln, és csak ezt mondhatok: <#idiota><#idiota>
Ráadásul minden nyelven (kivéve a cirill betûs s a kínai típusú nyelveket) ezt írja! 😄DDD
<#banplz>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

pxxl
<#idiota>

All hail the double x!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
nekem ebben a cikkben a legérdekesebb rész a Sugru volt, megnéztem az oldalukat meg a történetét az egésznek. Nem is hallottam róla eddig.

Aquir
im a pigeon!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
wat

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Higany
tutituti
egykét helyen seggem összeszorult annyira izgultam😊
ügyes annyi szent!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
Tiszta béna, alig van pontja ...

Büdös Bohóc
Ja ez az új nézet? Nálam már kurvarég ez van, mondjuk amióta vannak ezek a layout váltások pár éve, mindig bekerülök a tesztidõszakba, gondolom azért.

FZoleee
LasDen
én már belõttem és csak a feltöltéseket mutatja már....és videóról sem maradtam még le..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG
tudom, hogy be lehet, de úgy hallottam, hogy nem mûködik. bár ez lehet csak az elsõ napokban volt.
viszont az elmúlt két napban többször is megesett, hogy nem is tette ki az új feltöltést, bezzeg a likeot igen. szóval idõnként muszáj végigklikkelgetni az összes channelt, mert nem lehet a listában bízni.

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
de belehet állítani hogy csak feltöltéseket mutassa...csak sajnos egyesével minden csatornánál....nagyon szar lett...

Jim Morrison
Most bejelentkeztem oda ahol eddig ez az új felület volt, de bejelentkezés után a régit hozza be<#nemtudom> Bejelentkezve még egyszer sem voltam új felületen. Remélem mire nekem bekapcsolódik nem fogok emiatt anyázni 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
cserélhetnénk... ekkora egy fost. direkt szopatják az embert ezzel közösségi faszsággal. aljas módon kihagyták az uploads only-t, helyette láthatom miket like-ol, kommentel, fav-ol az több mint 100 channel, ahová subscribe-olva vagyok. kurvajó!

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Mikor lehet beállítani az új youtube felületet? tudja valaki? Otthon még a régi, most ahol vagyok itt az új felületet hozza be :o Tetszik az új, használnám már otthon is 😊

dafuq
tomsolo
hahahaahaha

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tutituti
rég nevettem ilyen jót😄D

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Rage47
beteg fantáziája van egyeseknek
LasDen
õõ talán elfér még itt 😄D elég fura...😄

SzirmosSzisza
wat

morcosqtya
Nem, komoly volt, ismerem az illetõt, hadilábon áll az angollal és bizonytalanul ejtette ki.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Büdös Bohóc
Pont tegnap láttam ezt a jelentet DZSATUBÉN, Dombóvári tolta.

Dzsini
Az lehet poén volt, egy idõben sokfelé szokás volt "dzsatubi" néven nevezni a népszerû videomegosztó TeCsövet. (valamelyik Showder Klubos figura elsütötte így a tévében, úgyhogy trendi módon poénosak akartak lenni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

morcosqtya
Amit saját fülemmel hallottam: Jelly Bean kiejtve: "zsilben"... 😊

morcosqtya
https://www.youtube.com/watch?v=U_7BHqfTah4&feature=youtube_gdata_player

Angol nyelv rulez!!
(három vájpos reset, kontinue, vájp dálvik cácce)

SzirmosSzisza

PLaci
A számok nem pontosak, pár beárazás nélküli BPC sem értéktelen... 😊)

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

hungary27