PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Wat?
Zomil
én is azt hittem, h ez vmi régi cikk, mert kb. fél éve volt egy hasonlo eset 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Calver
nem ez szerintem, hanem itt #2, még én linkeltem régebben.

EVE Online nagyon gyûlölheti a játékosai pénzét <#smile>

"The trees move. Do you not see it?"

Büdös Bohóc
Igen most néztem, hogy tegnapi xdd volt valami hasonló óriási történet eve-o-ról meg régebben

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza
Mikor ? Tegnap történt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Büdös Bohóc
Vótmá, de rég olvastam, jó mindig látni, hogy micsoda dolgokat lehet mûvelni a digitális világban is 😄

SzirmosSzisza

LasDen
a vége nagyon jóü 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Calver
á, szinte mindenben bink videot használnak (.bik), amit ha átnevezel, simán átugorja.
én inkább a konzolosokat sajnálom (háhá, nem), akiknek minden indításnál végig kell nézniük készítõk virtuális önkielégítését.

PLaci
A mai játékok olyan (xar) módon vannak megírva, hogy nem nagyon merek hozzájuk nyúlni! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Calver
Total Commander-ben intro fájlok kijelölése és CTRL+M üti. <#gonosz1>

SzirmosSzisza

tommygear
nagy figyelemmel követjeted akkor a játékokat, mondom hogy te vagy tirexi XD
Lambda

<#vigyor><#vigyor>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Komondor 64
LasDen
egész jó lett...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
Ez most valahogy releváns 😄

😄DD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

The Protector
akurvaanyád.XXDXDXDEz megy nálam megállás nélkül mikor egy új játékkal nyomom és jönnek az introk.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Aquir
Steamen: "-novid"😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza

Büdös Bohóc
szerintem ez most is gáz

flashpointer
10 év múlva meg olyan gáz lesz mint ha most hordana valaki néhány éve készült nokia tetoválást 😄

Emancipate yourself from mental slavement!

Aquir
filccel amúgyis egyszerûbb... lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

tutituti
Például hogy nem áll gyógyszeres kezelés alatt.
És persze nem azért amit belevésett a kezébe mert az én hátamon is ott van egy ipad 1:1 arányú tetoválás😄DD
( I lied)

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Narxis
<#ejnye1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

VWfan
egy pisztollyal fejbe...

Kezeltetni kellene... O_o
pxxl
csukló környékén hatásosabb, igen 😄

All hail the double x!

Plusz a 3. szempont: lehetõleg minél közelebb egy vénához, de az artéria még jobb. Az alkarjának összemaszatolása az semmi.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

pxxl
Az a baj, hogy az ilyen emberek mind rosszul csinálják. 2 szempontból is. Az egyik az, hogy nem elég mély, a másik, hogy hosszában kellene 😊

All hail the double x!

LasDen
azé egysze meglehet dugni...😄

Elnézve az alkarján a sebeket és a hegeket, ez tényleg valószínû.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Narxis
Ejnyeeee. Biztos sok problémája van.

tutituti
kár hogy nem mélyebb az a heg/seb.
vagy baltával kellene az ilyen öncsonkítókat,falcoló állatokat...

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
fujjj, az ilyeneket inkább spoilerbe pls :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
Nyugi, van emberi billog, beégetés is. A lényeg hogy megmaradjon, meg hogy magadon érezd.

Narxis
wtf<#wilting>

pxxl

All hail the double x!

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen

true dat!

Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

esgerus
hehe, nem 😄 a két szomszédról van szó (mármint mindkét oldalon 1-1), meg a kutyás Gyula is csatlakozott 😄
de ne csak off legyen.. 😊

morcosqtya
Konteósok az új munkatársak? :-))

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

GregSB

Aquir