PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya

wat?
   \
    \
     \
      \

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Mondom, hogy vannak droidok, akik szeretik... 😛

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Solten
lol

Saor Alba

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Jim Morrison
engem a múltkor eltántorítottatok, hogy milyen szar, nem is állítottam át és még mindig a 'régi' van. Remélem mire hozzám elér ez a hullám kijavítják 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

obama gyõzelmének titka

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
hogy legyen valami vicces is....múltkor vettem észre Black Mesaban...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
akkor már értem...viszont most minden elõzmény nélkül visszaváltott a régire....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CSOCSO
En is sokkal jobban szeretem a hanyatt egeret. Ezerszer jobb. Jatszani is tokeletes! kb 12 eve nem tudom mi az, hogy emelgetni az egeret mert kergetem az ellenseget aki elszaladt mellettem. A munkahelyen neha dizajnolok sima egerrel a fel kezem leszakad fel ora munka utan. Miota hanyatt egerem van vett a legjobb haverom, ocsem, anyam es az anyam tesoja is. Szal no comment. Felesleges vitatkozni rola. Ha nem hasznalod es nem szoktal hozza akkor fogalmad sincs mirol beszelsz.
RatBaG
ráadásul most már lapozni sem lehet a kommenteket, csak show more, hogy kilométeres legyen az oldal. így már tényleg a töredékét se látod.
meg a másik, most már nincsenek videók az adott feltöltõtõl, mehetsz mindig a channeler, ha látni akarod, miféle szarjai vannak még.
tényleg retardáltak dolgozhatnak a googlenél...

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
általában mikor a feltöltõ kommentel vmit...

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
az csak nekem van, hogy a random mód bedobál x nappal ezelõtti feltöltéseket újra??? mintha friss lenne....annyira idegesítõ...

RatBaG
na most már youtube videolejátszó része is átváltott újra. olyan használhatatlanul botrányosan fos, hogy nem is fecsérelnék rá több szót...

Per Aspera Ad Inferi.

pxxl

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Mikor felújítás volt nálunk akkor hasonló volt nekem is, csak én a padlón feküdtem és a monitor az asztal alatt volt 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
<#eljen><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

pxxl
<#nevetes1><#nevetes1>

All hail the double x!

Jim Morrison
😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem az volt a szempont, hogy jó-e, hanem hogy ne kelljen asztal. Kontroller is sima ügy természetesen, de az túl triviális.

[HUN]FaTaL
Ja, hanyattegérrel játszani, grat 😄

http://goo.gl/gd6Zi5

Kinect megy ágyból? 😄

Hanyattegérrel biztos kurvafasza _bármit_ csinálni, tekintve hogy az egész alkar/csukló helyett egyetlen ujj csinál mindent...

Ennek ellenére vannak droidok, akik képesek azt a szart használni, sõt, szeretik.

pxxl
hanyattegérrel biztos fasza lehet fps-ezni 😄

All hail the double x!

Egér helyett trackball, billentyûzet helyett egy Razer Nostromo, vagy valami hasonló balkezes rész-billentyûzet, mindkettõt a kezedre szigszallagozod, és akkor nem kell asztal. 😛

LeWyTy
Mikor nem volt helyem, én is erre kényszerültem...meg lehet szokni.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Carlos
szerintem is marha kényelmetlen.
Jól néz ki, de filmnézésen kívül semmire se jó.

Þór vígi þessi rúnar

Büdös Bohóc
nem tudom, nekem 10 percen belül szétmenne a könyököm, a nyakam, stb

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

pxxl
Hogy lehet így játszani? <#nemtudom>

All hail the double x!

LasDen

Narxis
lol

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza
OFF, Google azt dobja rá Encino Man / Kõbunkó.

OFF
Ennek az eredetijét (mármint a rendes filmbõl kivágott gifet) valaki be tudja linkelni? Egyáltalán melyik filmbõl is van? 😊
Calver
belefér? szegény kecskék <#idiota>

kommentek között: "I've always imagined the people killing me in games to be angry, shouty boys but it's nice to think that some may actually be girls singing happy songs about goat murder." <#bohoc>

"The trees move. Do you not see it?"

csokalaci

http://facebook.com/musicleander

SzirmosSzisza
Tippre elõre telepakolta C4-gyel és próbálta fegyóval robbantani.

Metalmilitiakid
van benne 1-2 dolog amit nem értek, pl amikor kiugrik a repülõbõl, rálõ a helire fegyóval, majd elõveszi a detonátort, aktiválja és felrobban a heli, az wtf ?? az elején még bf3 aztam, de ilyenre nem emlékszem.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

lololol
Rage47
tf2 topikba is mehet
SzirmosSzisza

Narxis
lol

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Büdös Bohóc

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza