PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha eseleg valakit érdekelne: http://www.youtube.com/watch?v=iCCVhbDkHHI
Zomil
Hát igen ugy kicsit nehéz megérteni a poént, h a kezemben összesen kb. 1szer volt kézikonzol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pxxl
écsük má 😄

All hail the double x!

SzirmosSzisza
Jaa, ja. Csináltam kiváló képeket gyors róla 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Büdös Bohóc
ja játékban volt ok 😄 nem vágom

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Narxis
omg 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza
Eddig se volt baj a konzolos tartalommal 😊

Amúgy annyi, hogy akárhányszor rossz helyen akarsz kerékpárra pattanni, feljön egy ablak, ahogy Oak azt mondja, hogy itt nem használhatod ezt a tárgyat.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pxxl
pc-n írták rá a poént 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
na rákerestem a neten, valami pokemonhoz köthetõ hülyeség, azonban ennek MI KÖZE A PC HUMORHOZ?

Narxis
+1

Büdös Bohóc
ezt nem vágom

Aquir
😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

SzirmosSzisza
😄

vrtg

pxxl

All hail the double x!

Solten

Saor Alba

LasDen
egy rendes vadászjáték unalmas lett volna, ezért az activision megreformálta a mûfajt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
De ez nem is "vadász" játék, hanem valami Jurassic Park dinók nélkül 😄

LasDen
azért nem csak ilyen autós lövöldözés van...bár ahogy veszem észre van elégszer 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

norbi4567
Se RPG se gránát? De még csak gépfegyver se? Milyen vadászat ez?<#idiota><#idiota>

Aquir
én a régi deer hunter 2005 után próbáltam ki a Cabela's Trophy Bucks-t, akkor mondtam wtf? 😄 A Cabela's játékoknál semmi keresés, meg egyéb, minden odajön hozzád, visszaszámlálás van, és minél többet lõj le. Mondjuk ehhez képest nem volt rossz aranyra teljesíteni a pályákat, valahogy élvezetesre csinálták, hogy mindent jó ütemben kell lelõni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

pxxl
ide elég egy auto clicker progi, néha mozgatod az egeret (célozni nem nagyon kell ahogy látom), meg reload aztán kész a játék 😄

All hail the double x!

LasDen
attól függetlenül, hogy nekem nem jött be, egy nagyon is játszható játék...nem gagyi....

bajgunar
Azt pedig régóta reklámozzák. Na de olyan is a game.
A Hunter sz@rság két percet bírt ki a gépemen. Uninstall.
RatBaG
az elõbb nagyban döglök az ágyon, szemem csukva, hallgatom a cool tv-t, aztán egyszer csak reklám:
"játssz ingyen.... játssz ingyen! (itt nyitottam ki a szemem) world of tanks! akármi.hu"
na ilyet se láttam még magyar csatornán 😄

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
ez max játékterembe jó lövöldözõs játéknak 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Ez most komoly ? 😄

LasDen
tiszta COD...lõjj le mindent ami mozog 😄

pxxl

All hail the double x!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
Solten

Saor Alba

pxxl

All hail the double x!

Aquir
so I herd u like woopers?

SzirmosSzisza

tutituti
Én akkor nevettem fel amikor olyasmi kiírás volt, hogy "nincs többé internet így értelme sincs élni" vagy valami ilyesmi😄

De kb tele van ilyenekkel.Imádom😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

kifli
lõdd le magad, meg az is aki kitalálta 😄D
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RelakS
'azzmeg <#falbav>

Én meg itt olvasgatom a kódot, hogy mi a szar ez, majd meglátom a kép alját...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

SzirmosSzisza

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

morcosqtya
Csak szimulál szerintem... 😊

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Narxis
😄DDDD

pajti

morcosqtya
Az alsó pedig Orcinus orca assassinus ha alfaj.
Fordítva értelmetlen.

morcosqtya
(napi Delta, Kudlik nélkül) / OFF:

Helyesen: "orca" nem "Orca".
A generikus nevet (Orcinus) nagy kezdõbetûvel tüntetjük fel, a specifikus nevet (orca) kicsivel. Binomiális nomenklatúra szabályai szerint, Linné 1753, Species plantarum.
Az állatok binomeneit a Zoológiai Nevezéktan Nemzetközi Kódexe (ICZN – International Code of Zoological Nomenclature) szabályozza.

ON

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Büdös Bohóc
😄