PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
Büdös Bohóc
oszt a BF 1942 ugyan mióta 2004-es?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Fura Alak
ILYET AKAROK!!! 😄

Bobber
hehe ez ötletes
Kockának kötelezõ bútordarab😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Jim Morrison
új apple maps reklám

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Adaaam

everything's better with music

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

skinnyman
Legalab van onkritikajuk, talan az elso MS reklam ami valamennyire tetszett. 😊
Meg ugy is hogy kozben tudom hogy a legtobb dologban az IE10 is biztos hogy egy rakas fos a konkurenciahoz kepest, de az talan igaz is lehet ahogy ok is mondtak: sucks...less 😊

Regards,

Dzsini
És természetesen a http://karaokewebstandard.org/ szépen fel is van építve.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis
IE SUCKS

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Büdös Bohóc
lol, évszázad IT-s reklámja, mekkora önkritika és még ezt is a poénra fordítják 😄

Zomil
lol 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison
fasza internet explorer reklám 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
nem túl rossz....AuZZie végigjátszását várom....az biztos király lesz 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SzirmosSzisza
😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Narxis
loooool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Lambda

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
például azt, hogy a vonat örökké menni fog?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
Érdekli, hogyne érdekelné, de nem az egyéné, hanem a bevételt jelentõ tömegé, amit a részletes statisztika elárul neki. Az, hogy ezt kerek perec leírja, az pedig - ahogy írtad - az emberi része, de ha valaki egy picit is elgondolkodik rajta, az ezzel tisztában van, és nem fogja a sértõdött hercegnõt játszani amiatt, mert neki külön nem járnak kedvében.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mit kell nézni ezen?

LasDen
😄D

(Kane és Lynch is cameozik a játékban egyet 😄)

HunnernesKonge
Nyilván üzleti érdekbõl csinálja, és nyilván nem saját maga találja ki mirõl kell beszélnie, és nem is saját maga veszi a játékokat amikrõl beszél, így valahol érthetõ amit ír a kommentekben, viszont tényleg szar látni, hogy mennyire nem érdekli a subscriberek véleménye. Ettõl függetlenül jókat derülök a videóin, amikor meg olyat tesztel, ami nem érdekel, azt nem nézem meg. Emberileg nem foglalkozom a sráccal, viszont szórakoztat, és ez számít valahol... nem?
LasDen
ausztrál...pöppet messzebb van 😄

Büdös Bohóc
ja auzziegamer volt akit említettem, sorry, nem Ír, valamiért arra emlékeztem mikor írtam lejjebb a kommentet 😄

Büdös Bohóc
a borzalmas esetében azt jelenti, hogy az elõzõ részekben full ugyanaz volt, erre volt pofájuk azt finomítani és változtatni, ami persze már nem adja azt az ismerõs érzést a fanoknak és most köpködnek

Büdös Bohóc
tirexi külföldi kiadásban

LasDen
Ha humor, akkor Criken viszi nálam a pálmát...amit õ meg a haverjai csinálnak az fantasztikus...meghalok a videók alatt 😄DD

A másik kedvencem TheAuZZieGamer...a Hitman végigjátszását rohadt mód élveztem..Sky fuckin high...😄

A kevésbé humorosak közül megSideStrafe...attól függetlenül, hogy nem tetszik a játék, élvezem a WoT videóit, amibõl rengeteg van, mivel tank mániás 😄 Plusz a DayZ-t is nála ismertem meg. Nem a legjobb gamer, de nagyon profi kommentárjai vannak...😄

Meg borzalmas irányítás, legalábbis amit hallottam róla...

vrtg
Ha már totalcunt szóba került

HunnernesKonge
Husky-t szoktam nézni, régen csak a Starcraft2 kommentálásért, most már a másik channelje elõrébb van nálam. Végignéztem ahogy kijátsza a Black Mesa-t, most a HL2-t tolja, és annyira balfék néhol, hogy hangosan röhögök rajta.

A másik pedig Totalbiscuit, aki minden steamen kapható akciós/slágergyanús címrõl csinál bemutatóvideót (talán a Valve adja neki a játékokat?<#confused>). Érdekes mód nála is a humorfaktor az ami oda tud szögezni a Tecsõ elé.

Szóval szerintem ha humoros, akkor a single-t is meg lehet nézni <#zavart1>

Akit érdekelne...
Totalbiscuit Youtube
Huskystarcraft - SC2 Commentary
Husky 2nd Channel
Büdös Bohóc
silent hill 2 szerintem mai napig még ehetõ akár grafikai szempontból is (a köd miatt kis látótávolság volt, ezért sokkal nagyobb poligonszámmal tudtak dolgozni, mint akkor egy halom másik játék, csak néztem ki a fejembõl emlékszem, hogy hogy nézhet ki ilyen jól egy játék). Hangulatban meg áááá utolérhetetlen. Ja és kegyetlen jó történet, több befejezés meg egy halom jó fejtörõ.

RatBaG
én pl már sosem fogom a régi silent hill játékokat végigtolni, de ízelítõnek pont elég volt, mikor streamen néztem egy ideig.
vagy pl egy-két konzolos game, amivel egyébként se tudnék játszani.

Per Aspera Ad Inferi.

tutituti
Azt én se értem mondjuk.De az esetek nagy részében multis stream van,a simát senki se nézi😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Zomil
Multis játék stream-jét megértem, mert abbol lehet tanulni. De hogy végignézzem, h vki egy single játékot végigtol...semmi értelmét nem látom, ennyi erövel végigtolhatom én is...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
pár hónapja belestem twitchbe.Azóta csúnyán rákaptam a streamek nézésére.
szvsz nincs azzal baj ha valaki azt nézi hogy msáok játszanak.Ebbõl sokat tanulhat pl.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Mondom ezt úgy, hogy múlt héten streameltem egy kis Dwarf Fortresst... Volt is egy nézõm! 😄

SzirmosSzisza
Hányszor kell még belinkelni a Batman + fánnidzsánkról nem linkelünk kombót ? 😞

Büdös Bohóc

Büdös Bohóc
azért van kivétel, egyrészt ha érdekel, hogy milyen a játékmenet, akkor úgyis ilyen videót találsz, másrészt van pár szórakoztató egyén a neten, akiknek a videóin jókat lehet nevetni 😄 Nem ugrik be most melyik fazon, van asszem egy ír gyerek, aki pl az elõzõ hitmanbõl felrakott egy végigjátszást, minden héten jött kb 1 videó az egyik pályáról, akár több módon is végigvitte azokat és jó volt a duma benne 😄 meg a hülyeségei

vrtg

SzirmosSzisza
Szinte biztos vagy, hogy ez streamen volt, csak vicces volt ezért fel lett rakva YouTube-ra is 😊

Büdös Bohóc

Büdös Bohóc
dat feeling, amikor már másodjára baszod el a bejelentkezési jelszót

Calver
nem tudom ki a kép eredeti alkotója, de alsó hangon is megnyerte az internetet. <#eljen>

"The trees move. Do you not see it?"

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Õt biztos szeretnéd akkor :3

Szerintem amúgy is balfaszság youtubeon nézni ahogy más játszik...

vrtg
Csak szerintem nem vicces és mellesleg rohadtul irritáló, mikor az ilyen emberek random elkezdenek visítozni/ordibálni a videóikban?