PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Meg ugy is hogy kozben tudom hogy a legtobb dologban az IE10 is biztos hogy egy rakas fos a konkurenciahoz kepest, de az talan igaz is lehet ahogy ok is mondtak: sucks...less 😊
Regards,
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
(Kane és Lynch is cameozik a játékban egyet 😄)
A másik kedvencem TheAuZZieGamer...a Hitman végigjátszását rohadt mód élveztem..Sky fuckin high...😄
A kevésbé humorosak közül megSideStrafe...attól függetlenül, hogy nem tetszik a játék, élvezem a WoT videóit, amibõl rengeteg van, mivel tank mániás 😄 Plusz a DayZ-t is nála ismertem meg. Nem a legjobb gamer, de nagyon profi kommentárjai vannak...😄
A másik pedig Totalbiscuit, aki minden steamen kapható akciós/slágergyanús címrõl csinál bemutatóvideót (talán a Valve adja neki a játékokat?<#confused>#confused>). Érdekes mód nála is a humorfaktor az ami oda tud szögezni a Tecsõ elé.
Szóval szerintem ha humoros, akkor a single-t is meg lehet nézni <#zavart1>#zavart1>
Akit érdekelne...
Totalbiscuit Youtube
Huskystarcraft - SC2 Commentary
Husky 2nd Channel
vagy pl egy-két konzolos game, amivel egyébként se tudnék játszani.
Per Aspera Ad Inferi.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szvsz nincs azzal baj ha valaki azt nézi hogy msáok játszanak.Ebbõl sokat tanulhat pl.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

"The trees move. Do you not see it?"