PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
tõlem eddig kétszer is követelte

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
nekem továbbra is a nicket használja, de van olyan a beállításokban hogy "Begin using my full name on Youtube"

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

LasDen
én örülök, hogy válthattam, mert a felhasználó nevem nagyon fos volt :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
Nekem is szolt, de van olyan lehetöség, h nem akarom az igazi nevem használni és ne basztasson többet, na azota nem szol :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
na azt én is nagyon gyûlölöm!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

LasDen
engem nem zavar...mondjuk nem is a rendes nevem használom :D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RelakS
Én csak azt utálom, mikor megállapítja, hogy van google+ fiókom, és mindenáron a valós nevemmel akar kommentálni engedni

Zomil
lol nagyon jo :)

hol a part2?

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

tutituti
http://www.youtube.com/v/6V0R8Qpjl8Q&version=3

Dzsini
Nekem az volt a tippem, hogy könyvbeli illusztrációt próbált felismerni. De ennek örülök, piszok jó módszer a térképadatok feljavítására.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
Én se, csak beírtam Googlebe és ez volt az elsõ találat :D

Mondjuk csak nem keverik összes a könyveket és a streeview képeket véletlenül :)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Természetesen 21, de ezt a hírt nem olvastam még, köszönöm! Nem tudtam, hogy már erre is használják könyvolvasás mellett.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza
21

esetleg :|

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tommygear
21
3 szerintem
Dzsini
Most kaptam <#fejvakaras>

Desiderata
Zomil
nem vagy egyedül :D

SzirmosSzisza
Ezt nem tudom értelmezni :D

LasDen
wadda...?

Desiderata
lol
http://www.youtube.com/v/VJ8-xvBjj5E&version=3
Aquir
ez meg miféle új módi?   <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
jah, pár nappal ezelõtt már visszaállítottam, akkor ez a mostani gondolom végleges(?):)

RatBaG
na most már fixre beadta az újat, fél órája még egyszer ment a cookie törlés.
viszont van ismét uploads only gomb, szóval így már fasza.

ja, hosszabb videóknál mindig belelapoztam. nem a hsz-ok minõsége a lényeg, hanem hogy kb használhatatlan az oldal egyik funkciója. a számozott oldalakkal könnyû volt átlépni pár száz hsz-t, de ezzel a show more dologgal lehetetlen. lescrollozhatok kínáig, és még akkor is csak pár oldalnyi kommentet nyújtott ki, közben valahol fent meg had menjen a videó. egy csicskalángost kiosztanék annak a designer bandának, akik ezt így reálisnak gondolták és kiengedték a kezük közül.

Per Aspera Ad Inferi.

RedDevilsza
1. http://www.youtube.com/feed/subscriptions/u Én ezzel a linkkel érem el a youtube-ot, így csak a feltöltéseket mutatja egybõl
2. komolyan youtube kommenteket akarsz olvasni, ráadásul nagy mennyiségben? <#idiota> bõven elég szerintem a 2 top rated komment

RatBaG
nyehehe nekem is beadta megint

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG
két nagy baja van:
- show uploads only kihagyása
- a kommentek új designja full lehetetlenné teszi, hogy nagyobb mennyiségû hsz-t átfuss a videó nézése közben

Per Aspera Ad Inferi.

RedDevilsza
Szerintem ez most kivételesen egy sokkal kezelhetõbb, szebb layout lett, nekem is már régebb óta van és tetszik.

RatBaG
nálam kb egy hónapja jelent meg, szenvedtem vele vagy két hétig, már kezdtem megszokni. aztán összefosta magát az adblock, azt újraraktam meg töröltem a yt cookiekat, és azóta ismét a régi designt élvezem :)

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
igen, most ilyen nekem is....az oldalt nem üres terület, ha rákattintasz a gombra, akkor behozza az oldalsávodat, ami a fõoldalon is megjelenik.
mondjuk úgy több értelme lenne, ha eltûnteted, akkor oldalra csúszik az egész, ahelyett, hogy egy nagy üres semmi maradna.....

Zomil
Hát most ilyen fura lett, mint irtam, a kommenteknél mostmár látszodik az avatar, meg az egész felület balra el van tolva és jobb oldalt egy nagy üres semmi van.

LasDen
mi az hogy régi, mi az hogy új?? én már nem tudom...:D

Szabi
nálam még a "régi" , de remélem így is marad :D

"Nulla tenaci invia est via"

Zomil
csak tudnám, h pl. a kommentelök avatarját minek kellett kirakni...senki nem kiváncsi rá...

Zomil
Öhm ennél a videonál nálatok is egy uj kinézetü YT jön be?

szerk: omg mi történt a YT-vel...

gergely1991
PARTY TIME!
http://www.youtube.com/v/Xk_XaJ7gE4Q&version=3

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Narxis
<#eljen><#nevetes2>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

SzirmosSzisza

skinnyman

Regards,

zeli
Vótmá.

De amúgy jó. :D

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Aquir

SzirmosSzisza
:DD

LasDen
hát ez kibaszott undorító :DD

szerencsétlen állat :D
RelakS
Nem tudom, hogy humoros-e,
de végül is egér, vagy mi a szösz...

RatBaG
http://www.youtube.com/v/0W71h7NWEdg&version=3

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Nekem az esetek túlnyomó többségében "az ön régiójába sajnos nem szállítjuk ezt a terméket"-t...

Bár mostanában vannak hírek róla, hogy jövõre ez változni fog.

Jim Morrison
Egy krapek csinált egy botot, ami minden hónapban random cuccot vásárol az amazonon és elõször Ákos Rozmann CD-t "kapott" :D Tumblr oldala.
Nem is rossz ötlet, kíváncsi vagyok nekem miket venne a bot :)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Aquir
ú emlékszem amikor ezzel kellett landolni windows 3.1-en :D

tutituti
nintendo emulátor FTW