PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
shit...
Gondoltam, keresek egy videót róla ... viszont még csak az 5 jött ki <#idiota>#idiota>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:DDD
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Magamban rávágtam, hogy Victor, de azért meg kellett néznem, nehogy beégjek. :)
(és akik tudják, azok közül hányan ismerik a doktor keresztnevét, ha a történetet amúgy nem is :) )
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A képsoron az látszik, hogy (mondjuk apuka) táblagépét a kiskölyök próbálja felnyitni, kevés sikerrel ("Wrong unlock code"), és egyre több elkeseredéssel.
A csajnak meg alaposan utána járt, meg úgy intézte hogy sokat "dolgozzon" mellette, de ez önmagában qrvára nem elég ahhoz hogy felszedj egy csajt. Vagy síkhülye a csaj és könnyen manipulálható, de akkor meg annyira nem irigylem a srácot, mert ez a fagyi vissza fog még nyalni még késõbb :D
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
A heavy cost. I pay it gladly.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár