PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Per Aspera Ad Inferi.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
int getRandomize(int randMax)
{
srand ( time(NULL) );
int randNum; = rand() % randMax + 1;
return 2;
}

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
kipróbálta 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amúgy leginkább velem egykorú, vagy idõsebb haverokkal játszogattam, ott tényleg tudtuk egymásról, hogy nem csal senki, de ez volt az elismerés.
Nekem abból lett elegem, hogy a sok ovis játszani nem tud de a másikra aki tud az egybõl csaló mert nem olyan béna mint õk.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

elõre nem látható következmények, és nem nem látott következmények 😊
Pio:
És még "lopnak" is 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Dehát amíg ez a helyzet, minek törjék magukat? 😄

Commentary módban
Egy csomó említést tettek róla, hogy majd így meg úgy az Episode 3-ban <#rinya>#rinya><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Am faxa kis progi, csak kevesen használnak ilyesmit.
Ha pedig tud róla, hogy van róla kép, akkor azt is tudja, hogy beazonosítható, így esetleg vissza juttatja a készüléket a tulajnak...
ui: Cerberus am is rendszer alkalmazás, szal ha simán töröl mindent és nem tudja hogy ez is rajta van, akkor nem fog törlõdni.... sõõt ha rootolt a telefonod és recoverybõl telepítetted akkor sehogy sem tudja törölni még akkor sem ha más ROM-ot telepített rá.