PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG
ennek minden egyes részen könnyezek a röhögéstõl. a szart is kipofozom az xbox controllerembõl ha majd egyszer kijön online multival 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison
nem nézek xkcd-t (too mainstream :$) <#alien2>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
http://codecrap.com/content/best/

int getRandomize(int randMax)
{
srand ( time(NULL) );
int randNum; = rand() % randMax + 1;
return 2;
}

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Gondolom steam achievement managerrel behazudta. 😊
Dzsini
500 nap, az Universe Sandbox egyik achievementjéhez elég csak 1 év 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison

kipróbálta 😄

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

A Super Mario Bros. találkozik a Telltale-féle The Walkin Deaddel

SzirmosSzisza
german gamer 😄

pxxl
<#nevetes1>

All hail the double x!

Ezt át kell emelnem az IDDQD blogról.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Teleki Blanka

Narxis
lol de durva

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Jogos, rosszul emlékeztem 😛 Na meg ennyit az emelt angolról 😄

GregSB
Hehe, gmail reklám hack / prank:

RatBaG
LasDen
Nem sok cheaterrel találkoztam online pályafutásom alatt, de szerencsére engem soha nem rágalmaztak meg ilyesmivel. Ebben közre játszhat, hogy teljesen átlagos vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

benőmenő
cod 2 pubon nem volt ilyen gond, ott tényleg cheateltek 😄
SzirmosSzisza
Baráti légkörben kell játszani. Én anno mindig a klán szerverén toltam, ott nem nagyon szólogattak be 😊

kifli
ja, hát ovisokat bealázni a legjobb 😄

Amúgy leginkább velem egykorú, vagy idõsebb haverokkal játszogattam, ott tényleg tudtuk egymásról, hogy nem csal senki, de ez volt az elismerés.
😄
LeWyTy
Nekem is.. de egy idõ után unalmassá válik nem?
Nekem abból lett elegem, hogy a sok ovis játszani nem tud de a másikra aki tud az egybõl csaló mert nem olyan béna mint õk.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

kifli
természetesen nem használtam semmit. Ez egyfajta elismerésnek számít. Csak sokan nem azt mondják, hogy de jól játszol, meg de szép lövés volt, de ezek csak a kurvaanyád, meg a csííííter szinonimái 😄
kifli
dagadt a májam mindig, mikor lecsítereztek, vagy kurvaanyáztak 😊
LeWyTy
Más is van úgy vele hogy szinte mindig így játszott? Én ekkor éreztem úgy hogy az efféle játéknak így nincs értelme.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza

RelakS
Prepare fore unforeseen consequences...

elõre nem látható következmények, és nem nem látott következmények 😊

Pio:
És még "lopnak" is 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ahogy Nihilanth barátunk mondotta volt a Half Life 1-ben: "Deceive you... Will deceive you..." 😞

Dehát amíg ez a helyzet, minek törjék magukat? 😄

Prepare for unseen consequences!

RelakS
A hétvégén fejeztem be újra az episode 2-t
Commentary módban
Egy csomó említést tettek róla, hogy majd így meg úgy az Episode 3-ban <#rinya><#boxer><#gun>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zeli
Jaj de felsírtam. <#idiota>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Jim Morrison
😄

The Protector
loooooooooooooool

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tutituti
Legnagyobb arc!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Nekem azonnal ez ugrott be róla. Megártott a sok half life, már mindenrõl half life quote-ok jutnak eszembe... 😊

naddki asheggem
MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Aquir
Hát én jobban aggódnék azon ha nem lenne jelszó a telefonon, mert akkor a kettõs jelszóvédelmen rögtön átjutott és onnan azt módosítja és abba néz bele amibe akar..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RAZOR27
nálam ez csapta ki a biztosítékot 😄

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

NandorHUN
Akkor már egyszerûbb üzenni a "becsületes" megtalálónak, lehet azt is. De ha én okos tolvaj lennék, akkor én kidobnák az elsõ kukába a telefont, vagy nagyon gyorsan lepasszolnám egy ismeretlen arab telefonosnak és akkor õt kapják el. Ha meg okos mobilgazda akkor meg begyûjtenék róla minden infót pár nap alatt, kiket hív, mi a neve, fotók, hol lakik stb.. aztán úgy hívnám ki a rendõrséget (ugye sajna a GPS-e kb. 50m pontos csak kivéve ha mozog, szóval kb. csak ugy tudod elkapni, ha 1-2 napig figyeled, hogy mikor megy haza vagy suliba, és aztán kapd el fotó alapján).
Am faxa kis progi, csak kevesen használnak ilyesmit.
kifli
nem olyan nagy gond ha látja, a kép már megvan róla, ha tudja, ha nem.
Ha pedig tud róla, hogy van róla kép, akkor azt is tudja, hogy beazonosítható, így esetleg vissza juttatja a készüléket a tulajnak...
NandorHUN
Igen, de ha meg teszel jelszót, akkor meg ráköti a gépre alapból is nyom egy factory reset-et rögtön, anno legjobb megoldás, ha nem teszel jelszót és reménykedsz hogy a tolvaj elégedett a szerzeményével és nem töröl semmit
ui: Cerberus am is rendszer alkalmazás, szal ha simán töröl mindent és nem tudja hogy ez is rajta van, akkor nem fog törlõdni.... sõõt ha rootolt a telefonod és recoverybõl telepítetted akkor sehogy sem tudja törölni még akkor sem ha más ROM-ot telepített rá.