PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
#define if while

A kód többi részében a debughoz, meg sok szerencsét 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Lehet, hogy a kefehasználat addig tart, amíg van shit.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

igen, már javítási javaslatként azóta jött az, hogy if helyett while 😄
és kellene mellé egy try-catch is ugye? 😄

PLaci
Én nem csak egyszer ellenõrizném azt, hogy wc.Contains(SHIT). <#email><#vigyor5>

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Carlos
LoL

Þór vígi þessi rúnar

zeli
Neee. 😄DD

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

nálunk is van agymenés

Hogy még a vécén se felejtsem el, hogy szoftverfejlesztõ cégnél dolgozom... 😊

Aramir
H betû nélkül meg agyarországnak fordítja 😊

SzirmosSzisza
lan party program 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
játék lényege, hogy ki kell rakni 1 pohár bort és megpróbálni pattanásból 20-ast beledobni, akinek sikerült megissza, újratölt, elölrõl 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Megpróbált bejutni a kocsiba, de hibát dobott a rendszer...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

w77d
ha pontot raksz a végére csak akkor fordítja félre.

Szerintem valamit elgépelhettél, mert nálam még ezt írja.
RelakS
Nagy H-val írtad? pontot raktál a végére?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

wollnerd
Nálam (már?) Jól fordít (vagyis "Magyarország".

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szabi
passz, írtam egy mondatot angolul és kíváncsiságból ráküldtem a fordítóra, hogy minek fordítja, erre a Hungary-t mondatba foglalva tartozásnak fordította

"Nulla tenaci invia est via"

a.carkey
Ez most hogy? Valaki beküldte és még nem moderálták? 😄

A medve nem játék.

SzirmosSzisza
úristen 😄

wollnerd
XDDD
Hát, sajna ez van manapság. :/

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Szerintem vicces. Fõleg, hogy orbán lakatos lajos érdeme.
Narxis
loool

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Szabi
<#fejvakaras>

SzirmosSzisza
https://www.facebook.com/notes/h%C3%ADrcs%C3%A1rda/tan%C3%A1csok-xp-felhaszn%C3%A1l%C3%B3knak/10153981812215004

ha nincs fb
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Tanácsok XP-felhasználóknak
April 13, 2014 at 5:13pm
A Windows XP frissítéseinek leállításátkövetõen is biztonságosan szöszölhetünk az információs szupersztráda hazai leállósávjában, ha betartjuk az alábbi ésszerû tanácsokat.

- Váltson Windows 95-re! Igaz, hogy ennek a verziónak már 2001-ben megszûnt a hivatalos támogatása, de 2004 májusa óta vírust se írt rá senki. Ráadásul alig 81 év múlva megint teljesen aktuális lesz a neve is, miközben a Windows 8.1 esetén erre még 94,1 évet várni kell.

- Erõsítse meg számítógépe immunrendszerét. Egy friss operációs rendszer installálás után vírusirtó nélkül menjen fel egy torrentoldalra, és kattintson rá minden (lehetõség szerint villogó) reklámra. Az ezáltal összeszedett vírusok megerõsítik számítógépe ellenállását a késõbbi fertõzésekkel szemben.

- Semmiképpen ne kapcsolja be a gépet péntek 13-án, locsolja le vízzel, vagy adjon neki áramot éjfél után. Ne kérdezze miért. Csak egyszerûen ne tegye.

- Internetezzen más számítógépérõl. Szinte mindenki ismer valakit, akinek van valamilyen internetképes eszköze. Miért tenné ki magát a vírusok és adathalászok fenyegetésének, ha kitehet másokat is?

- Használja ki az offline lehetõségeket! Unja, hogy ismerõsei a Wikipediára alapozva ledorongolják? Füllentsen, találjon ki tényeket, csapjon a hasára és ne hagyja magát. Az ilyen emberek 41%-a jelentõs politikai karriert fut be. Látja? Csak kitaláltam egy számot, és máris hihetõ, amit mondok. Erre ön is képes lehet!

- Töredezettség-mentesítsen naponta! A vírusok az fájlok közti apró repedésekben megtelepedve kezdenek szaporodni, majd a merevlemezek legaljáig, akár a g:/könyvelés/1997/datasheets/k3cskp0rn könyvtárig is eljuthatnak. Ne hagyja!
- Marassa le savval az ujjbegyét! Egyre több elektronikai eszköz képes eltárolni ujjlenyomatunkat memóriájában, valamint a képernyõjén. Sõt, erre már egy szimpla bögre is képes. Ugye nem akar egy bögre által elkövetett kiberbûntény áldozatává válni? Akkor cselekedjen azonnal!

- Helyettesítse banki átutalásait pénzmentes barterügyletekkel. Egyre több közszolgáltató és állami hivatal fogad el pénz helyett benzint, sertéslapockát, ablaktisztítást vagy akár villanytolvaj szomszédokról szóló bejelentést is. Keresse meg a legjobb ajánlatot!

- Ne felejtse el, hogy az inkognitó-módban való böngészés nem véd a feketemágia ellen! Bûbájoskodó hackerek ellen tegyen a CapsLockra egy varánusz-szemet. Ha pislogni kezd vagy elgurul, akkor hagyja abba aznapra az internetezést és erõsítse meg az asztrális védelmét.

- Változtassa meg a jelszavát "1234"-rõl "12345"-re. Ezt követõen változtasson meg, adjon hozzá, vagy töröljön egy véletlenszerû új karaktert minden 15. percben. Ha ezzel a módszerrel elõállt új jelszóként a "lazackrémes_szendvics", hagyja abba. Ez már elég biztonságos, 10 biztonsági szakember közül 8 ezt használja. Én is.

/ Tode Ti újabb gyöngyszeme, köszönjük

pajti

w77d
"Egy gyûrû mind felett, egy, amivel a faszt vered"

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

GregSB
356,200 a rekordom eddig 😄

SzirmosSzisza

RAZOR27
könnyeket csalt a szemembe <#rinya><#violent><#sir><#shakehead>

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

GregSB
SzirmosSzisza

Dzsini
Heartbleed közérthetõen:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Narxis

RatBaG
a trendet nézve idén ez ez várható...

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza
Már ez is 😄 (érdemes második kommentet is elolvasni amire válaszolt)

autós játék és 2011-es: Blur
Van benne 4 játékos split screen (PC-n is).

Crokin
dyna blaster-t kihagytad 😊

Repatarurgyán

legalabb hang lesz 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

"The system requirements for Goat Simulator"

Szabi
-.-

Narxis
lol

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

SzirmosSzisza

akyyy
Heroes , Worms World Patyk, jajjj de jóis volt. meg valamelyik autósban akár4-en is lehetett tán, nem emlékszem pontosan ( jó ezek körökre osztottak, naés 😄 ).

Legjobb a Settlers 2 volt osztott képernyõn 😄 csak 2 egér kellet hozzá

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

SzirmosSzisza

#30437: oupsz, akkor csak nekem maradt ki, mondjuk azok pl steamboxon pont faszák is lesznek!

Fresh Duke
Régebben minden autóversenyzõs játékban volt. (Még a Terep2-ben is.) De még FPS-bõl is van. (Serious Sam Second Encounter.) De nem feltétlen kell osztottnak lennie a képernyõnek. (Mortal Kombat) Olyan négyszemély játékot 2-t tudok, ahol (egyszerre) lehet 4-en játszani: Fracas, Little Fighter 2

A heavy cost. I pay it gladly.