35806
IWimv2m.jpg
  • SzirmosSzisza
    Annyira nem vicces, de leakhez indavideot használnak, mert úgyis basznak a copyrightra :D
  • SzirmosSzisza
  • Pio
    ...még 2 nap! ;-)

• Pio
    Új trailer, január 23-án jön a film.

Vicces látni benne a LoL-t, a legtöbb LoL játékos még ovis lehetett, amikor a Pure Pwnage sorozat készült... :D Bár ha jól jön le, csak azért kényszerülnek rá, mert abban van a pénz, ez egy jó és jogos kritika, én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy az RTS-t, mint műfajt teljesen visszaszorították. Persze a sorozat se arról szólt, hogy mivel játszanak, szóval igazából mindegy.
    De Dave és T-Bag mindenképp hiányozni fognak... :(

Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.12.20. 09:10:06
  • tutituti
    GUNSLINGER mod stalker mellé.pipboy pripyat edition
  • kissssss
    om nom nom
  • sz4bolcs
    sg chatből:

xD
  • Rage47
    ja hát nem csodálom, nem akkora élvezet újrajátszani az első részt :D
  • BEAST #33229
    Az első fele nekem is, de utána meguntam.
  • Rage47
    Én is. Pedig nekem tetszett.
  • Jim Morrison
    SQL claus is coming to town
  • LasDen #33226
    Egyszer játszottam Kojima játékkal (MGSV), de úgy látszik ez volt az utolsó is....
  • broman191
    Helyénvalóbb mint az eredeti... :D Az eredeti elején jót mosolyogtam, amikor Kojima mondja hogy 'új független stúdiót alapított', majd a következő mondatban hogy Sony & Playstation 'együttműködéssel' készül a következő játéka... :)
  • Pio
    A napi hírekre reagálva:

• morcosqtya
  • RatBaG #33222
  • RatBaG #33221
    https://gfycat.com/CheeryNaturalArrowworm
  • Jimmyke
    Voltam süllyesztékes kovácsoló üzemben, ott is csak azok használtak fülvédőt, akik közvetlen a gép mellett álltak, pedig a 2 tonnával csapkodó gépektől az egész teremben nem hallani. Ilyen ez a popszakma :c
    Utoljára szerkesztette: Jimmyke, 2015.12.12. 02:37:35
  • akyyy
    Félre érthető egy picit. Azért nem viselünk, mert nincs is előírva. bár tán egykét helyen kötelező, (a füllvédő is) de hirtelen azt sem tudom, hogy a gyárban hol is van ilyen. nekünk védőszemüvegünk van, amit viselni kell egy-két állomásnál.
    viszont szar ESD köpenyünk az van. az is nem azért van, hogy magunkat védjük hanem ne menjen tönkre a motor és alkatrészei xD

anno ventilátor se lehetett, mert bele megy a por a motorba, de fönökségváltás óta legalább már az van.
    ene

Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.12.11. 18:03:23
  • Jim Morrison
    ha szarabbak a körülmények legalább halljá' is bele alapon ? :c vagy csak azért nincs szájmaszk mert nem kell? (ergó kis részecskék nem mennek tele a tüdőddel?
  • akyyy
    érdekes hogy itt milyen jól meg tudják csinálni, mi meg "szopjuk a f..t a gyárba" :\ de legalább szájmaszkot meg hajhálót nem viselünk xD
  • Jim Morrison
    úgybiz!
  • LasDen #33215
    Aperture gépek? :DDD
  • Jim Morrison
  • RatBaG #33213
  • Dzsini
    Erről 1 legendás sztori van, egy koreai játékosról és az ő kedvenc játékáról, amibe bekerültek a kedvenc sportcsapatának a színei.

Szerintem nem általános gyakorlat.
  • pajti
    : D
  • Pio
    Némileg releváns, egyszer valahol olvastam, hogy a free2play játékokat gyártó cégek külön figyelik, hogy ki költ náluk abszurd módon sokat (százezreket) és akkor az illetőt lecsekkolják alaposan, megnézik teszem azt facebookról a kedvenc dolgait és annak megfelelően dizájnolt/szinezett/kialakított, drága, fizetős tartalmakat tesznek az adott játékba.
    A drágát itt úgy értjük, hogy szoktak lenni néha ilyen sokszázezerforintos nagyonexkluzív textúrák is. Na azok általában emiatt születnek meg.
  • Jim Morrison
  • CSOCSO
    ja a Titanfallt megvettek az emberek full aron akkor ezt is meg fogja mindenki venni. Pedig a Titanfall maximum egy DLC nek menne el. annak a jateknak max 39 dollaros aron kellett volna boltokba kerulnie. De inkabb 29...
  • tutituti
    új black hawk down játékot a népnek
  • broman191
    :DD
  • Pio
    Megjelentek a Holiday Sale 2015 badge-ek, PREPARE YOUR WALLETS!

• Palinko
    Las: ja a respawnolás idegesítő, remélem hamarosan leszoknak róla :)

én sztem a kisebbséghez tartozok, akik szerint jó volt a Gothic utolsó része is. hangulatos volt , jó kis sztori elszórakoztatott.

bioshocból elsőnek a infinitybe vágtam bele, majd láttam kellenek az elődök is. sztem az infinity sokkal jobb lett mint az első 2 rész, de ízlések és pofonok, kreatív emberekkel ütni a folytatás is.

• akyyy
    Gothic-ot folytathatnák valami ütős storyval. de tán ez eléggé esélytelen :(

meg a bioshockot. (bár itt is max olyasmi lenne, mint a második rész. új rész, de ki fog lógni a sorbóol (
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mert ugye tudjuk mi hova vezetett az infinitybe, de az elhagyatott Rapture ott van a víz alatt azóta is.
  • LasDen #33202
    én csak arra emlékszem belőle hogy volt egy választható magyar karakter meghogy egy idő után idegesítő volt, hogy jösz mész és táborok amiket kiírtottál folyton respawnolnak....:D
  • Palinko
    igaz, most ránéztem gameplayre és afrika :D pedig megesküdtem volna hogy ez az amiben lezuhanó repülőben vagyunk és hajókba bemászhatunk. ezek szerint az 1. rész tehette bennem ezt a mély benyomást. szerintetek érdemes újrajátszanom a 2. részt, ha ennyire nem emlékszem rá? :D

Rage47, köszi a képet, még ilyet előtte nem láttam (igaz nem érdekelnek a konzolok), jó kis bill.-nek néz ki. mint a régebbi telefonoknál :)
  • SzirmosSzisza
    Azért a Far Cry 2 minden volt csak trópus nem :D
  • broman191
    Szerintem a legutóbbi Far Cry kitérő Blood Dragon ezeregyszer fílingesebb 'citromos sör' volt mint ez a - már a címével is a játékmenetének sivárságáról árulkodó - Primal...én elég nehezen tudom értelmezni ezt a 'Far Cry csak király fegyverek nélkül' irányzatot, vonzódni méginkább nehezemre esik hozzá...tehát maradt a Far Cry receptből a szép tájak, fegyverek helyett van mellé kőbaltás agyalás, meg arconnyilazás...és persze egyetlen gombos vadszelídítés - még a sokak által utált QTE receptet is lusták voltak bevetni...bráfó szkuvi zsépfolt. A 'gépházban' meg fut alapjaiban a régi kód - természetesen abból is sok mehetett a kukába, mert ugye 'primal' fíling - csak átszínezték & átcímkézték szépen a húst, nehogy lejártnak hasson...de csak büdösebb lett.
    Más oldalról nézve viszont értékelem a f4szagyerekségüket, hogy magasról tesznek a manapság virágzó high-tech korszakú játékvilág trendre és pont az ellenkező irányba mennek el nagyban, ahová inkább csak a budget avagy indie arcok merészkedtek...talán jó okkal. Rengeteg sebből vérzik ez a jelenlegi formában, de csak nem alaptalanul adják bizonyos emberek kezébe a cuccot, remélhetőleg átgondolják a visszajelzéseket, aztán csak kihoznak belőle valami élvezhetőt a megjelenésre...már ha eleve lehetséges, a recept alapjait tekintve kételkedem...
  • RatBaG #33198