35806
-
Annyira nem vicces, de leakhez indavideot használnak, mert úgyis basznak a copyrightra :D -
-
Pio #33235 ...még 2 nap! ;-)
-
Pio #33234 Új trailer, január 23-án jön a film.
Vicces látni benne a LoL-t, a legtöbb LoL játékos még ovis lehetett, amikor a Pure Pwnage sorozat készült... :D Bár ha jól jön le, csak azért kényszerülnek rá, mert abban van a pénz, ez egy jó és jogos kritika, én a magam részéről nagyon sajnálom, hogy az RTS-t, mint műfajt teljesen visszaszorították. Persze a sorozat se arról szólt, hogy mivel játszanak, szóval igazából mindegy.
De Dave és T-Bag mindenképp hiányozni fognak... :(
Utoljára szerkesztette: Pio, 2015.12.20. 09:10:06 -
GUNSLINGER mod stalker mellé.pipboy pripyat edition
-
kissssss #33232 om nom nom
-
sg chatből:
xD -
ja hát nem csodálom, nem akkora élvezet újrajátszani az első részt :D -
Az első fele nekem is, de utána meguntam. -
Én is. Pedig nekem tetszett. -
SQL claus is coming to town -
Egyszer játszottam Kojima játékkal (MGSV), de úgy látszik ez volt az utolsó is.... -
Helyénvalóbb mint az eredeti... :D Az eredeti elején jót mosolyogtam, amikor Kojima mondja hogy 'új független stúdiót alapított', majd a következő mondatban hogy Sony & Playstation 'együttműködéssel' készül a következő játéka... :) -
Pio #33224 A napi hírekre reagálva:
-
-
-
https://gfycat.com/CheeryNaturalArrowworm -
Jimmyke #33220 Voltam süllyesztékes kovácsoló üzemben, ott is csak azok használtak fülvédőt, akik közvetlen a gép mellett álltak, pedig a 2 tonnával csapkodó gépektől az egész teremben nem hallani. Ilyen ez a popszakma :c
Utoljára szerkesztette: Jimmyke, 2015.12.12. 02:37:35 -
Félre érthető egy picit. Azért nem viselünk, mert nincs is előírva. bár tán egykét helyen kötelező, (a füllvédő is) de hirtelen azt sem tudom, hogy a gyárban hol is van ilyen. nekünk védőszemüvegünk van, amit viselni kell egy-két állomásnál.
viszont szar ESD köpenyünk az van. az is nem azért van, hogy magunkat védjük hanem ne menjen tönkre a motor és alkatrészei xD
anno ventilátor se lehetett, mert bele megy a por a motorba, de fönökségváltás óta legalább már az van.
ene
Utoljára szerkesztette: akyyy, 2015.12.11. 18:03:23 -
ha szarabbak a körülmények legalább halljá' is bele alapon ? :c vagy csak azért nincs szájmaszk mert nem kell? (ergó kis részecskék nem mennek tele a tüdőddel? -
érdekes hogy itt milyen jól meg tudják csinálni, mi meg "szopjuk a f..t a gyárba" :\ de legalább szájmaszkot meg hajhálót nem viselünk xD -
úgybiz! -
Aperture gépek? :DDD -
-
-
Erről 1 legendás sztori van, egy koreai játékosról és az ő kedvenc játékáról, amibe bekerültek a kedvenc sportcsapatának a színei.
Szerintem nem általános gyakorlat. -
: D -
Pio #33210 Némileg releváns, egyszer valahol olvastam, hogy a free2play játékokat gyártó cégek külön figyelik, hogy ki költ náluk abszurd módon sokat (százezreket) és akkor az illetőt lecsekkolják alaposan, megnézik teszem azt facebookról a kedvenc dolgait és annak megfelelően dizájnolt/szinezett/kialakított, drága, fizetős tartalmakat tesznek az adott játékba.
A drágát itt úgy értjük, hogy szoktak lenni néha ilyen sokszázezerforintos nagyonexkluzív textúrák is. Na azok általában emiatt születnek meg. -

-
ja a Titanfallt megvettek az emberek full aron akkor ezt is meg fogja mindenki venni. Pedig a Titanfall maximum egy DLC nek menne el. annak a jateknak max 39 dollaros aron kellett volna boltokba kerulnie. De inkabb 29... -
új black hawk down játékot a népnek -
:DD -
Pio #33205 Megjelentek a Holiday Sale 2015 badge-ek, PREPARE YOUR WALLETS!
-
Las: ja a respawnolás idegesítő, remélem hamarosan leszoknak róla :)
én sztem a kisebbséghez tartozok, akik szerint jó volt a Gothic utolsó része is. hangulatos volt , jó kis sztori elszórakoztatott.
bioshocból elsőnek a infinitybe vágtam bele, majd láttam kellenek az elődök is. sztem az infinity sokkal jobb lett mint az első 2 rész, de ízlések és pofonok, kreatív emberekkel ütni a folytatás is.
-
Gothic-ot folytathatnák valami ütős storyval. de tán ez eléggé esélytelen :(
meg a bioshockot. (bár itt is max olyasmi lenne, mint a második rész. új rész, de ki fog lógni a sorbóol (SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mert ugye tudjuk mi hova vezetett az infinitybe, de az elhagyatott Rapture ott van a víz alatt azóta is. -
én csak arra emlékszem belőle hogy volt egy választható magyar karakter meghogy egy idő után idegesítő volt, hogy jösz mész és táborok amiket kiírtottál folyton respawnolnak....:D -
igaz, most ránéztem gameplayre és afrika :D pedig megesküdtem volna hogy ez az amiben lezuhanó repülőben vagyunk és hajókba bemászhatunk. ezek szerint az 1. rész tehette bennem ezt a mély benyomást. szerintetek érdemes újrajátszanom a 2. részt, ha ennyire nem emlékszem rá? :D
Rage47, köszi a képet, még ilyet előtte nem láttam (igaz nem érdekelnek a konzolok), jó kis bill.-nek néz ki. mint a régebbi telefonoknál :) -
Azért a Far Cry 2 minden volt csak trópus nem :D -
Szerintem a legutóbbi Far Cry kitérő Blood Dragon ezeregyszer fílingesebb 'citromos sör' volt mint ez a - már a címével is a játékmenetének sivárságáról árulkodó - Primal...én elég nehezen tudom értelmezni ezt a 'Far Cry csak király fegyverek nélkül' irányzatot, vonzódni méginkább nehezemre esik hozzá...tehát maradt a Far Cry receptből a szép tájak, fegyverek helyett van mellé kőbaltás agyalás, meg arconnyilazás...és persze egyetlen gombos vadszelídítés - még a sokak által utált QTE receptet is lusták voltak bevetni...bráfó szkuvi zsépfolt. A 'gépházban' meg fut alapjaiban a régi kód - természetesen abból is sok mehetett a kukába, mert ugye 'primal' fíling - csak átszínezték & átcímkézték szépen a húst, nehogy lejártnak hasson...de csak büdösebb lett.
Más oldalról nézve viszont értékelem a f4szagyerekségüket, hogy magasról tesznek a manapság virágzó high-tech korszakú játékvilág trendre és pont az ellenkező irányba mennek el nagyban, ahová inkább csak a budget avagy indie arcok merészkedtek...talán jó okkal. Rengeteg sebből vérzik ez a jelenlegi formában, de csak nem alaptalanul adják bizonyos emberek kezébe a cuccot, remélhetőleg átgondolják a visszajelzéseket, aztán csak kihoznak belőle valami élvezhetőt a megjelenésre...már ha eleve lehetséges, a recept alapjait tekintve kételkedem... -