IWimv2m.jpg
  • broman191
    Szerintem a legutóbbi Far Cry kitérő Blood Dragon ezeregyszer fílingesebb 'citromos sör' volt mint ez a - már a címével is a játékmenetének sivárságáról árulkodó - Primal...én elég nehezen tudom értelmezni ezt a 'Far Cry csak király fegyverek nélkül' irányzatot, vonzódni méginkább nehezemre esik hozzá...tehát maradt a Far Cry receptből a szép tájak, fegyverek helyett van mellé kőbaltás agyalás, meg arconnyilazás...és persze egyetlen gombos vadszelídítés - még a sokak által utált QTE receptet is lusták voltak bevetni...bráfó szkuvi zsépfolt. A 'gépházban' meg fut alapjaiban a régi kód - természetesen abból is sok mehetett a kukába, mert ugye 'primal' fíling - csak átszínezték & átcímkézték szépen a húst, nehogy lejártnak hasson...de csak büdösebb lett.
    Más oldalról nézve viszont értékelem a f4szagyerekségüket, hogy magasról tesznek a manapság virágzó high-tech korszakú játékvilág trendre és pont az ellenkező irányba mennek el nagyban, ahová inkább csak a budget avagy indie arcok merészkedtek...talán jó okkal. Rengeteg sebből vérzik ez a jelenlegi formában, de csak nem alaptalanul adják bizonyos emberek kezébe a cuccot, remélhetőleg átgondolják a visszajelzéseket, aztán csak kihoznak belőle valami élvezhetőt a megjelenésre...már ha eleve lehetséges, a recept alapjait tekintve kételkedem...