842
A Pure készítőinek új játéka
  • cash888
    végülis nekem tökmindegy, végvittem a játékot... :P
  • zsotesz
    hát azért nem hátrány ha egy-két rakétától nem száll szét az autó
  • cash888
    a magas strength semmit sem ér... szerintem.
    ügyesség kérdése az egész
  • Prince23
    Áhh emberek, kikkle találkoztam multin az előbb. Legalább 2 cheater jelen volt a pályán. pont felvettem videóra. majd megosztom később veletek is az élményt. A pályát szó szerint szétrobbantottuk. Kő kövön nem maradt. szánalmas csíterek:P
  • CheAteR88 #478
    multizni lehet vele vhogy?
    mármint hamacsicsi vagy vmi hasonló megoldással
  • tmisi
    Thx, én hülye meg egyenként szenvedtem. :D
  • arty
    meg kell várni, amig pirosig töltődsz és akkor egyszerre több rakétát küldesz a helire. 3-4 kör alatt vége.
  • Vlado
    Én driftes kocsival csináltam. 1 perc 40 sec alatt elintézem a heliket általában.
  • zsotesz
    olyan autóval menj aminek magas a sthrengt-je, és max-os támadásokat csinálj.
  • tmisi
    Arra van valami trükkötök, amikor a helit kell elintézni? Mindig utolsó leszek. A driftes kocsikkal is alig lehet driftelni, bezzeg versenyben sokkal jobban megy. Ha kerülgetem a bombákat azzal sem ad sok power play-t.
  • zaki
    ehhez minek magyarítás? :d
    alan wake típusú játékokhoz szükséges, de autóversenyes játékokhoz sok értelme van lefordítani :D
  • grebber
    Nincs hozzá.
  • Petyuska25
    Nem tud valaki magyarítást a játékhoz?
  • Edem 7
    Hát ha logikusan következtetsz akkor látod hogy a többi módnál is vannak bőven üres helyek.Ott vagy azért van egy üres négyzet mert így szép :D vagy pedig esetleg a DLC miatt, de ehez én nemértek. Szoval nincs több pálya.
  • Eftörsokk
    engem az érdekelne hogy quickplaynél mikor pályát választok, a canyon után van még egy képernyő amin nincs kép, canyon az utolsó map vagy nem nyitottam meg mindet?
  • Edem 7
    Hello mindenki !
    Akit érdekelnek milyen kocsikat fog még kapni és mik az adatai akkor nézzétek meg a videómat. All cars , MAX Credit
  • cash888
    mindenki egyenlő, csak vannak egyenlőbbek... :S
  • MerlinW
    Mondatot meg nagybetűvel kezdünk. Egyébként be lehet fejezni a flémet.
  • cash888
    kell az a vessző még máskor is, nem csak nyelvtan dogában. pl. megnézném, hogy mit szólnának hozzá, ha csupa vessző nélkül adnád le az önéletrajzodat... mindegy!
    az episode-season dolog meg igazán nagy segítség volt, valószínűleg nem ennek az infónak a segítségével fogom túlvinni a pályát.
    itt is érvényes a mondás: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna!
  • Vlado
    lesz egy olyan mód még hogy air revenge,olyan mint a helikopteres csak nem az a cél hogy túléld hanem az hogy a helit legyőzd.van 3 csík mint a versenyeknél csak amikor ledobná a rakétát akkor tudsz powerplayezni és az összes rakétát visszaküldöd a helinek.Itt nem pontra megy a játék hanem arra hogy minél gyorsabban legyőzd a helit.
  • goso
    sziasztok a kérdésem az lenne hogy van olyan rész amikor helikopterről bombákat dobnak rád illetve amikor kamionok mennek azt dobálják kifelé a cuccokat és hogy van e még ehhez hasonló játékmód?
  • Vlado
    minek vessző?az csak nyelvtan dogában kell, amúgy meg többet mit tudnék segíteni hogy tájékoztatlak hogy episode és nem season?Ez nem olyan játék amivel lehetne segíteni hogy hogy csináld meg.maximum csak techinkai gondokba lehet segíteni.
  • cash888
    meg az a baj, hogy tele van a fórum ilyen önjelölt okoskodó és szőrszálhasogató egyénekkel...
    szerinted az segít valamit a pálya teljesítésében, ha odaköpöd, hogy az episode és nem season?
    meg az is baj, hogy a kibaszott mondatodba alig tettél vesszőt, pedig kellene néhány, na az a baj... :S
  • Vlado
    az a baj hogy 1 kocsis játékban nem bírjuk elmondani hogy kell megcsinálni mer csak annyi hogy menj minél gyorsabban minél tökéletesebben és akkor megtudod csinálni,amúgy big rig boom az 1 episode és nem season!
  • Mayday
    Az nem jó, arra nem lehet kocsit választani, a kocsi hozzá van a pályához rendelve!
  • arty
    "jobb kocsi, tökéletesebben vett ívek :)"
  • cash888
    A Big Rig Boom seasonnak van egy olyan pályája, hogy Airplane Graveyard - Detonator. Hogy a fenében lehet azt a megadott idő alatt végigvinni? Valaki tudna segíteni?
  • CamelX
    Sztem szard le őket, én is azt tettem. Fölösleges az a rengeteg kiölt ideg és valóban közel lehetetlen némelyiket első helyezettként megcsinálni
  • Lui76
    Én is ezzel kínlódok , single-ben működik a Logitech Rumblepadom , de splitben mindkettő csak a bill-en őrület.
  • arty
    jobb kocsi, tökéletesebben vett ívek :)
  • wesker24
    Hát jah a detonator pályák nem könnyüek nekem se jött össze mindig az első hely volt olyan hogy csak 0,4 sec-el maradtam le. Egyszerűen csak be kell gyakorolni a pályát jól kell driftelni nem nagyon szabad kicsuszni és nem nagyon lehet hibázni. Persze nekem is csak 20-dik vagy 30-dik próbálkozásra lett meg de akkor már 2 seccel elöbb is beértem a célba.
  • Mayday
    Detonator versenyeken lehet bármit okoskodni? Útrövidítés, vagy hasonló power playre gondolok.

Egyszerűen már vagy 25-30-szor nekiestem, de nincs meg az első hely, 1-2 másodperccel legalább lecsúszok. Már minden akadályt becsukott szemmel is látok pedig előre :)

És most már 2 detonator pályán is ugyanez a szitu.
  • arty
    kisebb felbontásban viszont elmegy 4870-en is :)
  • CamelX
    Sztem a very high nem is lehetséges, valami miatt elqrták, mert ekkora minőségi ugrás lehetetlen sztem high és vhigh között. High graf-on full hd-ba majd bealszik a vga-m meg a procim egymás vállán, pedig már 2 éves a konfigom :)
  • arty
    high-ban valóban inkább proc függő, de very highoz viszont erős vga kell - nem is tudom, fullhd-t elviszi-e valami very high-ban
  • felony
    Nem kell ide (se) CoreI, az én Core2 Quad Q9550-es procim is vígan elboldogul vele.
  • Rage47
  • FSpofon
    elmeséljük a történetet??
  • grebber
    Na a végére értem én is ,jó volt.
  • MerlinW
    TDU, Live for Speed, GTR, rFactor/Race On, meg úgy, minden autós játék amiben kell pl sebességet váltani, kéziféket használni, körbenézni, stb.