842
A Pure készítőinek új játéka
  • Fpocok
    Single.

Egyszerűen gyorsabbak nálam alapból, hiába megyek a leggyorsabb kocsival
  • DarkSector
    szingle vagy multi?
    mert mutiban csitelnek mint az állat.
  • Fpocok
    Baszki. Ez a játék kurva nehéz. Van olyan verseny, ahol a rajtnál ott hagy első kettő, és soha nem látom őket. Annyira de annyira nehéz. Vagy nem tudom. Azért ennyire bénának nem gondolom magam.
  • CamelX
    A Pagani-szerű verdához nyerj meg minden döntőt aranyra!
  • DarkSector
    egyetértek, bár megintcsak más-más embereknek más tetszik, röviden erre ennyit tudok mondani, és ezzel nincs is baj...:)
  • Fpocok
    Mi a fene gondotok van a grafikával? Szép... ráadásul a robbanások a lényegek, amik nagyon odabaxnak. Régen csalódtam pozitívan ennyire :D
  • balint1111
    HD4670el nincs semmi gond very hihgon is viszi. De nekem valahogy nem jön be ez a játék sorry.
  • arty
    "azért szebb grafot adtak sztem"

ok, akkor maradjunk annyiban, hogy a grafika ilyen szinten szubjektív ;) ergo neked nem tetszik, nekünk viszont igen.
  • arty
    bocs, de 4670-en mit vársz? örülj neki, hogy a gépeden, high-on elfut (kiváncsi lennék melyik autós csoda néz ki a gépeden ennél szebben, miközben jól is megy)

ha ezen elgondolkoztál, a következő agyalnivaló: melyik játékban változik dinamikusan a pálya... ;)
  • balint1111
    Hát nekem a Pure az bejött. Ott azért szebb grafot adtak sztem. Meg az valahogy jobban tetszett.
  • RYO21
    NFS shiftnél szebb, az biztos!
  • DarkSector
    gondolom biztositani akarták sz fps-t, a gyors tempóhoz, illetve nekem meglepő a pure név után mert nekem pl a pure alap esetben egy béna játékot juttat eszembe, ahhoz képest jobban elvagyok ezzel...:)

nemtuom nem egy nfs-shift a grafika az biztos.
  • balint1111
    De hát 2010-ben ilyen grafra van csak lehetőség???
    Kicsit gyenge sztem.
    Multit még nem próbáltam.
    Firerock privbe írok.
  • DarkSector
    nem a garfika a lényeg hanem a multi.
  • Firerock
    hogyan sikerült elindítani?
  • balint1111
    Sajnos idáig nekem is csak highon megy. Kicsit ronda sztem, nekem nem tetszik.
  • Fpocok
    Kipróbáltam én is.

+Azt olvastam, hogy szarul van optimalizálva. Mindenesetre nekem max felbontáson, highon tökéletesen megy. Nagyon örülök neki.
    +Grafika... nagyon szépen néz ki.
    +Hangok. Amikor mész az oszlopok között és süvít a szél. Vagy a helikopter rotor... epic!
    +Baromi látványos. Ha egy szóval kellene jellemezni, akkor az, hogy látványos. Robbanások, minden dől össze... remek.
    +Nehéz. Vagy csak én vagyok nagyon béna (amit talán nem hiszek). Volt olyan verseny, hogy harmadiknak kellett lenni minimum... a verseny során nem is láttam az első kettőt, szóval örültem neki, hogy beértem harmadiknak.
    +Következmények. Ha crashelsz, akkor sok idő megy el. Van olyan játék, ahol egyből ugyanott rak ki, de nem itt, szóval ez is tetszik. Utsó körben a vége felé crashelsz, akkor tuti megelőznek, szóval csak óvatosan.
    +Nincs benne alapból nitro. Én gyűlölöm az ilyen nitros baromságokat. Ezért sem szerettem bizonyos NFS részeket. Nem kell ide nitro... csak jól meg kell csinálni a draftot. Mint ebben a játékban.
    +Minimál HUD. Nem csak hogy ritka, de baromi jól néz ki.

-Nincs radar. Nekem hiányzik.
    -Sokat kell várni egy verseny után, míg lehet menni a következőre.
    -Kevés és noname autók.

Nagyon nem akartam kipróbálni, mert baromságnak tartottam. Nagyot csalódtam pozitívan. Ez egy baromi jó játék szerintem.

8/10
  • skyli991
    Egyelőre azt csinálom :D És örülök neki hogy így megy, de mégis jobb lenne ha mindent kézzel be lehetne állítani :)
  • balint1111
    Jó tipp próba szerencse, de a windows 7 az dx11 akkor mit problémázik ha ugyis max 10-be tudom nyomni?
  • Diezel
    A mostani játékok nagyon problémásak én hasonlóképp jártam az AVP-vel, Metro2033 is. Szerintem frissítsétek a directx dll fájljait, és a drivert is legújabbra ez lehet megoldás, mert amúgy nem gondolom hogy a játékban bármilyen hiba is lenne amiért nem indulna. nekem simán megy
  • Diezel
    Egy fasza kis unfer dolog a játékban: végigmentem a célig a nyolcadik helyen Elit versenyben és lám: Se robbanás, se semmi. az ellenfelek b*sszák zúzni egymást. Ha a 8dik helyen vagyok az egész nem más mint egy sima körverseny. Tehát csak engem zúznak. No comment. Amúgy végigjátszottam. Hány kredit kell ahhoz a full lapos elit verdához ami a Torpedónak meg a Live Wire-nek van??
  • balint1111
    Egyszerű a megoldás:D
    Játszasz highon.
    Én örülök a highon vinni fogja.
  • skyli991
    Nem lehet valahol a config file-t szerkeszteni?
  • skyli991
    Very highon szaggat valamennyire :( :D
    Az lenne a legjobb ha mindent kézzel kapcsolhatnánk, pl nem kell elmosódás, de élsimítás azért nem lenne rossz és úgy már lehet hogy szépen futna :) High-on viszont nem szaggatott kicsit se (HD5650).
  • Firerock
    nekem is pont ugyanez a heylzet
  • balint1111
    De az a baj hogy alapból el se indul de nem tudom miért.
  • DarkSector
    Very High-ról szedd vissza High-ra a grafika minőségét.
  • balint1111
    Sziasztok.
    Nekem valahogy nem indul el a játék kilép hibával. Mitől lehet?
  • Vlado
    ja hát azok ketten nagyon elhúznak amikor nem látod akkor úgy elhúznak hogy nem tudod utolérni, mindegyik pályán van taktika hogy hogy lehet nyerni.ha akkor nyomod el a powerplayt amikor kell akkor nem bírnak megelőzni,de ha máskor akkor tuti hogy bukta.
  • Diezel
    Sziasztok!
    Na én most tartok a 9es ep-nél fasza a játék, néhol kicsit nehéz, a kamionos mód egy jó nagy hülyeség szerintem amúgy a többi az nemrossz. A helis küldikhez nekem annyi lenne a hosszáfűznivalóm - aki tudja annak sorry - hogy ha úgy megyünk át a heli által megcélzott területek közt hogy "nem koszosodik és mozdul be a kamera" hanem tisztán átmegyünk akkor több power jár érte.
    11 ponttal vezetem a bajnokságot a második RAPTOR előtt az jó? amúgy ez a 2 gépi jómadár a RAPTOR meg a VIXELT vagy micsoda, mindig akkora előnyt autóznak ki hogy alig lehet utolérni őket. És hiába Wreckelem le őket akkor sem lesznek sosem utolsók, pedig rájuk borul a fél autópálya meg hasonlók Jó játék nekem tetszik.
  • Firerock
    és arra mi a megoldás hogy el sem indul a játék?
    krekkeltem és ahogy indítanám kilép a windowsba hogy hibát észlelt
    5let?
    rendszergazdaként,más kompatibilitási módban próbáltam már de ugyanúgy szar
  • CheAteR88 #491
    srácok pls help
    mitől lehet az hogy game közben elmegy a hang?
  • zsotesz
    kivégeztem én is, az utolsó elit versennyel kicsit megszenvedtem
  • Murder3
    nagyon tetszik ez a játék szivesen megvenném a multi miatt ha lejjeb megy madj az ára egyzer..
    Bár mondjátok h teli csíterrel:D
    De kár h ebbe is benne van az a ellenfelek betonkcosik:(

dlc-k amibe új pályák vannak jön vagy létezik hozzá?
  • DarkSector
  • zsotesz
    hétvégén haverokkal nyomtuk lan-ba, nagy fun volt.
  • DarkSector
    igen erről írtam régebben: bebasszák a trénert, és ennyi semmi tudás...meglesz nekik az összes auto végtelen póver....én ezért csak haverokkal játszom...
  • cash888
    Nekem meg mindegyiket (minél több) speed/acceleration kocsikkal sikerült teljesítenem 1.helyezésre... :P
  • tmisi
    Hát pedig pont a terepjáróval sikerült megcsinálni, egy kivételével mindegyiket 2. helyezésre (most értem el a 11.epizódhoz). Szép lassan komótosan kerülgettem a bombákat, és csak úgy osztotta a powerplay-t. :D
  • Prince23
    Csalók gyülekezete? Rögtön a kezdésnél mi??

Egy jó oldala volt: piszok látványos volt :SD