Split/Second
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Szóval kijelenthetõ, hogy a CoreI5-7 tulajok nagyon jól járnak ezzel a gammel, mert zabálja a processzort, a videokártya MOST annyira nem számit, ez csoda.
Ez egy kiváló arcade játék.
Van valami megoldás arra hogy split screenben joy-yal is lehessen játszani?
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
nvidián nem próbáltam, havernál a kis méret/nagy pixelszám miatt annyira nem is hiányzott
Forza.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Forza.
Eszetlen 6 gombos gondolkodásmentes kikapcsolódós marhulás. Semmi több. De arra tökéletes.
[merlinw.org]
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Érdemes letölteni a játékot és idõt száni rá vagy nem jó játék.
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
de ha akarod ne használd, nekem eddig még egyetlen 1x se történt semmi a gépemmel.
nem használok semmit kivéve ruter tüzfal oszt már 4-5 éve egy virus se blockolta a rendszerem ha volt is mp3-akban meg szar letöltéskeben, de töröltem és nem volt hatása.
meg amugyis le van védve a rendszerem nem is klehetne benne kárt okozni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Utolsó kanyar elõttig elsõ vagyok,valami ökör ránkrobbantja a reaktort leelõznek 3-an 4. vagyok utolsó kanyarban a célegyenes elõtt kb 100 méterre még tudtam 1-etrobbantani triple wreck-el a roncsokat magam elõtt betolva elsõ lettem! HUH kurva jó ez a game! Az elején még nem hittem volna de szerintem messze jobb mint a Blur!
Next PC upgrade: 2022
blur az kicsit összetettebb, nehezebben emészhetõ....
Nyomkodom a Ctrl-t azt kész amikor felvillan az a kis ikon az autók felett... ennyi?
A jatek szerintem nem nehez, inkabb picit a fortunara van bizva nehol a vegkimenetel.
szerintem
Arab money
WTF van?

A grafika nem minden, de grafika nélkül minden semmi.

Forza.
szal visszamentem, felhoztam a pontjaimat, kaptam jobb kocsit, azzal már könnyebb volt (nem könnyû! csak könnyebb :) )
utána nem volt gond, egészen a 11. elite versenyig... ott ugyan az volt a helyzet, mint a 6. esetén :( hálistennek 1-2 versenyt kellett pótolnom és lett uj kocsi, továbbmentem és a 12. epizod már nem volt annyira vészes, mint vártam
---
amugy az online most mûködik
Forza.
Na mindegy így kihívás is van a játékban rendesen, nemcsak látvány.
a nálam bevált taktika: rajtnál a csapat mögött megyek, amig a "draft"-olástól összegyûlik elég cucc a robbantásokra, feltöltöm a pirosat is... ezután lehet ésszel robantgatni, de sose merülj le teljesen, hiszen az utolsó kanyarig szükség lehet pl egy helirõl ledobott hordóra a megfelelõ pillanatban :)
Forza.
ezzel le tudod játszani jól (rad tools)
Forza.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
ez a két videót pl. tök egyformának látom <#hehe>#hehe> /hol akad <#nemtudom>#nemtudom>/
Mér' ilyen nehéz?
Amúgy így akadozik nálam az intro:
És így kellene mennie:
Várjuk a 2. évadot.
sztem sokkal jobb lett mint a blur