842
A Pure készítőinek új játéka
-
CamelX #442 Szomorú ha ez a gondolat az autós játékokról NFS-ekben merül ki :) -
Zoliz #441 Viszont azt is meg kell jegyezni, hogy ez a játék iszonyat processzorfüggő. Az én kis "gyenge" 3.06 GHZ-es procim sokszor kevés olyan robbanások és effektorgiák vannak. Mikor felhúztam 3.57 GHz-re a Core2 Duomat akkor érezhetően, sokkal, de sokkal simában futott a game.
Szóval kijelenthető, hogy a CoreI5-7 tulajok nagyon jól járnak ezzel a gammel, mert zabálja a processzort, a videokártya MOST annyira nem számit, ez csoda. -
Zoliz #440 A Split Second az utóbbi idők legjobb (alternatív) autós játéka a Dirt 2-n kívül. Szerintem. De tudom nem vagyok ezzel az állásponttal egyedül.
Ez egy kiváló arcade játék. -
Vlado #439 többi kocsis játék se több 6 gombnál...Az nfs World ön kívül tudsz olyta mondani ami több mint 6 gombos?pl. összes nfs wasd az 4 gomb.nfs world meg 9 gomb nahát... -
#438 Sziasztok!
Van valami megoldás arra hogy split screenben joy-yal is lehessen játszani? -
#437 nálam az ATI-ra nem sikerült (de nálam jól megy Very Highon is)
nvidián nem próbáltam, havernál a kis méret/nagy pixelszám miatt annyira nem is hiányzott -
CamelX #436 Nem lehet ráerőszakolni videókártya driverrel, vagy nvidia esetén nhancerrel? -
#435 (ma láttam havernál 22" 1680x1050-ben, a 8800gt-jén csak HIGH-ban ment, de ehez a mérethez/felbontáshoz szinte felesleges a VERYHIGH - nagyon szép játék. nálam az 1360x768-hoz viszont kell az AA, továbbra is tartom) -
#434 Jó napot. Igen, igen.
Eszetlen 6 gombos gondolkodásmentes kikapcsolódós marhulás. Semmi több. De arra tökéletes. -
#433 win7 en indul?
-
#432 Jó napot.
Érdemes letölteni a játékot és időt száni rá vagy nem jó játék.
-
storm181 #431 Konzolhq-s teszt - 7,5 pötty -
#430 Nálam a legújabb Avast Professional edition virusirtó van fent és egyáltalán nem reklamál semmiért se . -
#429 töröld az avirát...:D -
#428 Hát nem tudom, Avirát nem lehet kikapcsolni, vagy,hogy azt mondani nekik, hogy vírus. Amint települ és kitömöríti a cracket azonnal törli is. -
#427 mert olyan aktivitást mutat, mint ha virus elnne, de nem az.
de ha akarod ne használd, nekem eddig még egyetlen 1x se történt semmi a gépemmel.
nem használok semmit kivéve ruter tüzfal oszt már 4-5 éve egy virus se blockolta a rendszerem ha volt is mp3-akban meg szar letöltéskeben, de töröltem és nem volt hatása.
meg amugyis le van védve a rendszerem nem is klehetne benne kárt okozni... -
#426 Azta kegyetlen.7-es epizódban már igen kemény "harcok" zajlanak.
Utolsó kanyar előttig első vagyok,valami ökör ránkrobbantja a reaktort leelőznek 3-an 4. vagyok utolsó kanyarban a célegyenes előtt kb 100 méterre még tudtam 1-etrobbantani triple wreck-el a roncsokat magam előtt betolva első lettem! HUH kurva jó ez a game! Az elején még nem hittem volna de szerintem messze jobb mint a Blur! -
#425 Nekem mindegyik vitality crackje vírusos:D -
#424 nem virusos.
blur az kicsit összetettebb, nehezebben emészhető.... -
#423 Az vírusos:D -
#422 Blur se jobb megnyugtatlak... -
#421 -
#420 Hát ez egy kalap kaka!
-
#419 hát nem egészen...menj pár mecset neten és majd rájösz, hogy ez közel sem elég.... -
#418 Igen. -
#417 Ebben a játékban amúgy mit kell csinálni?
Nyomkodom a Ctrl-t azt kész amikor felvillan az a kis ikon az autók felett... ennyi? -
#416 ja, en is aktivan dodzsemeztem a bucsuban 6-12 eves koromig, de meg se latszik a sok eves tapasztalat, legalabbis hasznot nem huzok belole...
A jatek szerintem nem nehez, inkabb picit a fortunara van bizva nehol a vegkimenetel. -
#415 ne légy naiv :) -
#414 Ezért kell trackmaniát játszani, ott csak a vezetési tudás érvényesül. pedig ingyenes game, mégis védett a csalóktól. -
#413 most már csak ugy tudsz talán esetleg érvényesülni, ha egy bizonyos segédprogramot viszel magaddal...nem mondom miről van szó, aki játszott már így az tudja miről beszélek, de ennek igy kurvára semmi értelme!!!! -
#412 hát valami ien jutott eszembe. -
#411 Gondolom már megjelentek a cheaterek akik arra élvezkednek ha csalhatnak a játékban ! -
#410 Basszátokmeg ami ma este volt egy hostban, bejöttek a tagok, és engem előztek vazze 14-20másodpercekre le, holott bukás nélkül mentem ugyanazzal az autoval, és még röviditeseket is kihasználtam....itt valami kibaszottul nem kóser!!!
WTF van? -
#409 Lassan agyhúgykövet kapok ezen a pályán. 1:10:86 a legjobb időm.
-
CamelX #408 Valami miatt megvan varázsa. Asszonnyal vakulásig toltuk múlt héten ráadásul mind2en bill-en, full kényelmesen! ugyanez kéne Blur-be :) -
#407 egyébként az egyik legjobban belátható/játszható splitscreen, amit valaha láttam - talán a lapos kocsik miatt?
-
#406 nekem a 6. epizod elit versenye volt brutál - ott jött ki, hogy én se nyertem meg a versenyeket, ezért a pontjaim ugyan megvoltak a továbbjutáshoz, de nem volt elég jó a kocsim - ugy elhuztak, hogy esélyem se volt robbantani, mire feltöltődtem :/
szal visszamentem, felhoztam a pontjaimat, kaptam jobb kocsit, azzal már könnyebb volt (nem könnyű! csak könnyebb :) )
utána nem volt gond, egészen a 11. elite versenyig... ott ugyan az volt a helyzet, mint a 6. esetén :( hálistennek 1-2 versenyt kellett pótolnom és lett uj kocsi, továbbmentem és a 12. epizod már nem volt annyira vészes, mint vártam
---
amugy az online most működik -
RYO21 #405 Nah ha ezzel megnyitom akkor szépen megy! THX -
#404 Sokszor a robbantás nem előny hanem hátrány, mert sokszor pont elém vágódnak és crash / kikerülni luxus / -
Zoliz #403 Azért néhol szerintem indokolatlanul nehéz, igaz nem kell mindenhol elsőnek lenni, hogy tovább haladjunk a játékban, de azért idegesítő, hogy huszadjára próbálunk egy pályát, beleadunk mindent, nem hibázunk nagyokat és csak 2. vagy 3. helyre futunk be. Kár, hogy nincs nehézségi fokozat állítás. El se tudom képzelni milyen nehéz lehet már a 12. szint..
Na mindegy így kihívás is van a játékban rendesen, nemcsak látvány.