Split/Second

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
x360 controlerrel tökéletesen megy, bár a gombokat nem írja ki (billentyûket írogat csak sajna)
Szvsz gamepad-el sokkal irányíthatóbb a játék. Elõször klaviatúrával kezdtem, aztán kipróbáltam az elõbbivel is.. Félre is raktam a billt.. 😊

most azt mondjátok hogy ezzel a fos konzolporttal nem mûködnek a gamepadok alapból? 😄DDDDD

Próbálta már valaki beüzemelni az X360 controller emulatort?
Állítólag megy vele. Nekem addig sikerült, hogy felismeri a gamepadomat, mint sima gamepad.( Keyborad0 Keyboard1 és Joypad0 ) De így a menü nem használható.

Máté94
Mikor lesz Sg-s durvulás?😄
Még nem próbáltam és legalább akkor már veletek próbáljam ki, mint sem cheaterekkel😄
DarkSector
jah és még egyet a jó tulajdonságoknál.

a multi része a játéknak az az igazi erõssége a játéknak...😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
géped,OS, driverek ?

Segitsetek legyszi!!!Az exe. hibara valami megoldast nem tudtok? a jatek directx-e van fennt es megse megy!
DarkSector
egyetértek.
2 dolgot kiemelnék ebbõl:

Nem fullad unalomba (legalábbis én nem untam egy percig sem)

és

Piszkosul csal a gép (remek mikor már az adott kör elején lehagyja a mezei terepjáró a legdurvább sportkocsim. Meg oylan is elõfordul nem egyszer hogy a célegyenes elõtt kb 4m-el, húz el elõtted 3-4 autó :/)

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Kivégezve. Rövid magánvélemény:

Ami tetszett:
- Korrekt grafika
- Remek izgalmas arcade játékélmény
- A játékhoz passzoló zenék
- Elfogadható optimizáció de *
- Nem fullad unalomba (legalábbis én nem untam egy percig sem)
- Látványos filmszerû bejátszások.

Ami nem:
- Kevés autó és pálya
- Piszkosul csal a gép (remek mikor már az adott kör elején lehagyja a mezei terepjáró a legdurvább sportkocsim. Meg oylan is elõfordul nem egyszer hogy a célegyenes elõtt kb 4m-el, húz el elõtted 3-4 autó :/)
- * De a very highot, nem kell erõltetni, mert ott valami nagyon elszúrtak.. Pedig elvileg mást nem csinál mint hogy AA-t kapcsol.
- Miért csak 2 kameranézet van?
- Nincs rendes törésmodell.
- A menü nagyon átgondolatlan
- Replay hiánya
- Azért egy kilométerórát tehettek volna be. 😊
- Lehetett volna hosszabb is, ráadásul a játék végét inkább nem kommentálnám...

Összességében azt mondom nagyon kellemest csalódtam a játékban. Bár az esõ 1-2 pálya nem tetszett, de ahogy halad elõre az ember folyamatosan jobb és jobb lesz.
Végre egy oylan autós játék ahol nem csak az a cél hogy unalmasan menjünk körbe és körbe. (tény hogy ez más célközönséget is céloz meg mint mondjuk a dirt, vagy az nfs shift, de ez így van jól)
Tetszett, bár ebbõl a témából sokkal többet ki lehetett volna hozni. Részemrõl megérdemli a 7.5/10-et így is.

wesker24
Ugyanmár simán lehet benne Lanozni meg Online multizni warez verzióval is !
Tatyla
igen ha megveszed

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

hali, lehet ebben a játékban lanozni? haberommal 2en vagy akár többen?
Tatyla
nekem a nem új gépemen ha TV-n játszok 1920x1080-ban high-on vígan fut.
10. epizód jön eddig mindenhol elsõ kivéve egy-két pályabomló feladatot...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

ha arra akarsz kijukadni h melyik a legnagyobb felbontás akkor az
1920x 1080 de sztem úgy akadni fog
igen,azt írták h very high-on kifagy
de 1280x1024 ben egy radeon 4850-en megy(512 megás)
Afe
Bocs, azt elfelejtettem, hogy vsync egyikhez sem kell😊

Afe
Tudom, hogy pofátlanság, de lehetne egybõl mindjárt 3 félét kérni, mert szeretném megnézni, hogy melyik jobb<#zavart1> afegame@freemail-re
1280x720
1600x900
1920x1080
Elõre is köszönöm!

Lui76
Ma kezdtem a játékot.
- Próbálnánk fiammal osztott képernyõvel a játékot de csak a bill-en van mindkét irányítás !!
A kormányomat controlsban a gombok választásánál be tudom lõni , de semmi nem mutatja hogy lehet azt használni esetleg.És nem is indul el egyik oldali kocsi sem.
Ötlet?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

arty
külön sehol

Forza.

Sziasztok! Hol lehet beállítani a játékba a elsimitást meg a af-ot?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

DarkSector
jah very high az baszott bugos nálam kifagy a játék rá.

Magnum PI
Nem tudom mit kapcsol be a veryhihg de nekem a [email protected] + 5850 -en nagyon szaggat. Highon meg tökéletes. Igazából nekem csak az AA kéne, amit a veryhigh be is kapcsol viszont manuálisan nem tudtam ráerõltetni a high-ra az AA-t CC-bõl 😞

Nekem is ez a baja 9800gtx-el. Nálam is az új driver van fenn.
DarkSector
sima támadás is több ellenségre van, a piros attack csak arra kell, hogy nagyobb létesitményeket rombolhass össze, ez erõsebb támadást szolgál...😄

Tatyla
r shift az melyik parancs mert gamepaddal játszok?

Nem (kimerítõ nagyon hosszú válasszal élve).<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Ki lehet lõni valahogy a 30fps limitet?? 2010-ben azért ez röhej....

fotográfik kolomp edisön :D

Máté94
Várd meg míg piros nem lesz a sáv és Rshiftet nyomj.
Tatyla
kéne kis segítség ,azokon a pályákon amikor már én is lõhetem a helikoptert mindig utolsó vagyok ,mi a titka hogy gyorsabban sebzõdjön a heli?

Multi nektek se jó? valami marhaságot ír ki exhcanging player data!

Köszi! Egyszerû és mégis bonyolult játék ez 😊 De csak a gyengébbeknek 😊

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

arty
Esetleg mondd meg milyen felbontás kellene, beállitom magamnál és elküldöm a konfigfájlt 😊 (ami sajnos nem szöveges, nem szerkeszthetõ notepaddal)

Forza.

wesker24
A piros jel jelenti a tömeges pusztitást na ott lehet egyszerre töbszörös ellenfelet kinyirni. Ahhoz hogy legyen piros jeled maxra fel kell driftelned magad van ott lent egy állapotjelzõ na az amint maxon elkezd villogni hogy fullon van és amint lehetöség adodik rá megjelenik a piros jel és az adott billel lehet aktiválni !

Amikor nekem fullon volt egy lezuhanó repülögépe ment bele a többiekbe egyböl 1 lettem ! 😄
Heló! Az miért van, hogy csak kéken villan ki a jel az autók felett? piros sosem volt még! 4. episodnál tartok! A piros jel miben különbözne? Milyen robbantást vagy mit tudnék csinálni vele?

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

valaki nézte már a split screen módot? ha igen rájött hogy hogy kell gamepad-ra konfigolni? mert alapból mindkét player billentyûzettel van

Afe
197.45-ös van fent amitõl nincs frissebb 64bites win7-hez az nvidia.com-on. DirectX-et meg a játékról telepítettem, úgyhogy ezek rendben vannak.

DarkSector
minek hamachi. ez a krekkelés után megy neten meg lanba privátmeccsnél is, nem kell hamachi.
bemész csinálsz egy privátmeccset és meghivod a haverodat....😄
mi is akarunk majd nyomni kellenének emberek...

attila2323
Hy!
Hamachival megy ez a game? Csinálok szerót ha igen.

semmi

arty
uj driver, uj directx fent van?

Forza.

Afe
Az miért van, hogy ha átakarom állítani a felbontást vagy a vsync-et, akkor kilép egy fekete képpel a játék? Alapbeállítás viszont zavaró, mert aránytalanul lapos így a kocsi. (9800gt, win7 64)

arty
a pécé másik rákfenéje 😞

Forza.

DarkSector
jah nem is állitottam hogy mindenkinek fontos vagy lényeges, mindössze van akinek kikapcsolodást nyujt, és jobban elvan kicsit ien stilussal, mikor tombolnak az efpées multik, mert azok kicsit uncsik má...😄

Máté94
<#szomoru1>
Nah megjelentek az elsõ csíterek... valami divodance nevû paraszt már a futam legelején átalakította a pályát. Miért kell trainert csinálni egy játékhoz? Aki annyira hülye, az meg haljon meg.

Prince23
Ez jobb amúgy, Blurra kob 78%-ot adok 😊)

Máté94
28.-ig ki kell vinnem mert akkor jön a Blur😄
Prince23
Kritikai átlag is ennyi , amúgy, egyébként jah egyetértek, én 88%-ot adok rá.

Shep
Egyébként összességében nem rossz játék és ha objektív próbálok maradni akkor szerintem olyan 80-85%-ot meg is érdemel.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na jó de az ilyen pontgyûjtés már 15 éve sem hozott lázba (kivéve a flippert, mert ott ugye az a lényeg), most meg már pláne nem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Az nekem is kedvencem a detonator.

DarkSector
jah ha egyedül nyomod akkor szar...de survivalban a pontok a fontossak.