Guiness Játék Top 50
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit tudok ehhez hozzáfûzni:
FIFA, SIMS, WOW😊
Ja, és egy tekken van fenn? az is csak 24.
Illetve egy cod? az is csak a 14.
na ne hülyéskedjünk...
FIFA, SIMS, WOW😊
Ja, és egy tekken van fenn? az is csak 24.
Illetve egy cod? az is csak a 14.
na ne hülyéskedjünk...
Emberek ez a lista nagyon komolytalan! Elhiszem hogy szubjektív, de akkor ne már Guiness rekord legyen.
Nézzük csak:
6. Halo ? Rendben, a Halo egy igazán jó kis FPS, és a 2. résztõl fölfelé már a sztorira is odafigyeltek. De egy szempontból kiemelkedõ összesen, mégpedig hogy az Xbox éllovasa, egyébként összehasonlítva igazán stílusteremtõ, kiemelkedõ FPS ekkel sehol sincs (pl Half Life 2)
8. Final Fantasy XII : Na nálam ez verte ki a biztosítékot 😄 Ha Final Fantasy, akkor 7, vagy 8, de biztos nem 12. A 12 egy remekbeszabott játék grafikailag, és csúcs a harcrendszer. Azonban ez kevés egy Final Fantasy-hoz! A Sztori rendkívül gyenge, a szereplõk kidolgozatlanok és alig tudunk meg róluk valamit. A játékmenet nem hálálja meg a belefektetett ~80 órát, kevés átvezetõ animáció, semmi történet, csak dungeon dungeon hátán. A Final Fantasy a történetrõl szól, és a szereplõkrõl, ebbõl a szempontból a 7-8 a legerõsebb az egész szériában, a 12. meg szinte a leggyengébb.
Na most kb ennyi, még bele lehetne kötni, de a szubjektivitás miatt nem teszem 😊 Azonban ez a kettõ még így is gáz 😊
Nézzük csak:
6. Halo ? Rendben, a Halo egy igazán jó kis FPS, és a 2. résztõl fölfelé már a sztorira is odafigyeltek. De egy szempontból kiemelkedõ összesen, mégpedig hogy az Xbox éllovasa, egyébként összehasonlítva igazán stílusteremtõ, kiemelkedõ FPS ekkel sehol sincs (pl Half Life 2)
8. Final Fantasy XII : Na nálam ez verte ki a biztosítékot 😄 Ha Final Fantasy, akkor 7, vagy 8, de biztos nem 12. A 12 egy remekbeszabott játék grafikailag, és csúcs a harcrendszer. Azonban ez kevés egy Final Fantasy-hoz! A Sztori rendkívül gyenge, a szereplõk kidolgozatlanok és alig tudunk meg róluk valamit. A játékmenet nem hálálja meg a belefektetett ~80 órát, kevés átvezetõ animáció, semmi történet, csak dungeon dungeon hátán. A Final Fantasy a történetrõl szól, és a szereplõkrõl, ebbõl a szempontból a 7-8 a legerõsebb az egész szériában, a 12. meg szinte a leggyengébb.
Na most kb ennyi, még bele lehetne kötni, de a szubjektivitás miatt nem teszem 😊 Azonban ez a kettõ még így is gáz 😊
Én nagyon Final Fantasy párti vagyok de a 8. a Final Fantasy XII
?
?
Vagya Doom I. Fiatal koromban nem volt olyan gép amin szinte ne lett volna rajta. Csak eladásokat vizsgáltak? Mert akkoa a japók és távol kelet teljesen torzítják a listát.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Nekem is a Civilization hiányzik, az tényleg stílust teremtett.
Durva hogy nincs a listan a Quake1 😮. Na az volt igazán fontos játék, kb. amiatt terjedt el minden ami multi.
Ez a lista tuti szar. Sehol egyetlen CIV sem? Sem Mortal Kombat? Mit vizsgáltak ezek?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Én mondjuk több mint a felét csak hallomásból ismerem, de az eddig felsoroltak kivételével (azokkal is egyetértek, csak minek mégeccer) vannak a nagy stratégiák, mint pl a CnC, a Warcraft+Starcraft, Age of Empires sorozatok, nem beszélve a Heroes of Might and Magic-rõl. Szerinem 50 helyezés kicsit kevés ehhez, mert akkor néhány tuti kicsúszik még, pedig benne lehetnének. 50 legjobb közül is olyan nüansznyi különbségek lehetnek, mint kb az IMDB top 250 listásai közt.
Akkor most mondjaok olyan címeket, mint: Turrican, Rick Dangerous, Puzznic, Creatures 2, Pong, Alien Breed, Fifa sorozat és a többi. Nevetséges.
Az Orange Box a HL2-õt és kiegészítõit tartalmazza, nincs benne az eredeti Half-Life.
Amúgy (nem neked szól) a sikeres és a fontos messze nem ugyanaz.
Amúgy (nem neked szól) a sikeres és a fontos messze nem ugyanaz.
Az azért elég nagy piac. Ráadásul ázsiaiak masszívabb játékosok, mint akár az amerikaiak, akár az európaiak - csak azok a játékok általában nem hagyják el az ország területét, le sem fordítják más nyelvekre.
A DooM-ot vagy a Wolfentenstein 3D-t én is hiányolom belõle, az stílusteremtõ volt. A GTA-t viszont minek x-féle verzióban felrakni... háát. Hagyjuk.
A DooM-ot vagy a Wolfentenstein 3D-t én is hiányolom belõle, az stílusteremtõ volt. A GTA-t viszont minek x-féle verzióban felrakni... háát. Hagyjuk.
Teli van olyan címmel, amire max. ázsai játékosok verik a nyálukat. Õk mondjuk elég nagy és masszív bázis, elég csak gondolni a japánokra, dél-koreaiakra, kínaikra. Ott arányaiban sokkal többször vannak halálos áldozatai a játéknak, annyira a rabjai lettek, egyszerûen képtelenek abbahagyni.
Kinek van ideje ilyen idióta listákat összeállítani?
Vagy aki többet fizet az jobb helyezést kap a listán?😊
Vagy aki többet fizet az jobb helyezést kap a listán?😊
Én csak annyit mondok, hogy FIFA...
Egyébként a Half-Life ottvan <Orange Box néven fut a projekt>
Egyébként a Half-Life ottvan <Orange Box néven fut a projekt>
Csak annyit mondok röhej.Van egy csomó hülyeség a listán, de az egyik legmegdöbbentõbb, hogy mi a fenét keres az ffXII a VII elõtt, amikor se játéktörténeti szempontból se kritikaileg de még csak eladásilag se múlta felül.
Es a Starcraft, Diablo, na meg a tobbi Blizzard termek?
Ez a lista röhely. Hol vannak a VALÓBAN stílusteremtõ játékok? Spektrum, C64, Amiga, valaki? Ja, hogy azok idõsebbek, mint 10 év? Ehelyett kapunk Call of Duty 4-et, Resident Evil IV-et, mittoménmég mi 4-et, hát ezek valóban teljesen eredetinek és fontosnak hangzanak...
Halo 1-2-3?
Ez nem igazi eladási lista, csak amolyan Guiness szerinti "top 50 fontos játék" lista, vagyis kb. annyit ér mintha én írtam volna.
Egyébként elég konzolközpontú a dolog, összesen ha 2-3 PC-orientált, és 0 pcexkluzív játék van rajta.
Egyébként elég konzolközpontú a dolog, összesen ha 2-3 PC-orientált, és 0 pcexkluzív játék van rajta.
http://myanimelist.net/animelist/Alterego-X
Pac-man, Mortal Kombat?
Chrono Triggert feltették, én már ettõl a szívembe zártam õket 😄
na jó viccen kívül egy-két dolgot én is máshogy raktam volna, pl. Guitar Hero mi a faszt keres itt?
na jó viccen kívül egy-két dolgot én is máshogy raktam volna, pl. Guitar Hero mi a faszt keres itt?
Na igen. De ezekbe a konzolos eladásokat is beleszámítják. :-)
Azért nincs ott a StarCraft sem. CSAK PC-sre kíváncsi lennék.
Azért nincs ott a StarCraft sem. CSAK PC-sre kíváncsi lennék.
Na igen. De ezekbe a konzolos eladásokat is beleszámítják. :-)
Azért nincs ott a StarCraft sem.
Azért nincs ott a StarCraft sem.
half-life, ut, doom, counter-trike? de régebbi klaszikusok közül is mondhatok neveket: Elite,impossible mission,prince of perzsia,saboteur??? Ezek hol lehetnek a listán?? Szerintem bunda van a dologban😄
Ez már most nem igaz! Hol a Sims? Akármennyire utálják is egyesek, sokkal több fogyott belõle PC-n, mint bármibõl a világon (GTA sehol sincs mellette).
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...