Műanyag
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
😄
Voltam zárás előtt. _______________
egyszerûbb ha megállítod, nem visszafele pörgeted.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
ezen felnevettem 😄
és anyádék tudják h lopod az áramot?<#wow3>#wow3>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
mondjuk tehetnél vmit az ellen, h ne kelljen megélhetési bûnöznöd, nem hiszem, h egy 12 órás mûszak után bárkinek is lenne energiája hajnalban fórumozgatni
vagy mit szólnál, h ha egy bodzaszedõ 200 ftért késelne meg, mert kell a megélhetésre?
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha meg nem😞
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
u dont have to listen anybody else but me
Trolling is a art.
Attól, hogy még spórolok havonta 8-10 ezret nem mondanám, hogy " aljas bûnözõ " vagyok..
Megszüntethetném a netet.. de anyám hogy dolgozzon? Amit így össze tud hozni annak is csak töredéke lenne meg.. amúgy meg nem cigizünk nem iszunk nem kávézunk nem bulizunk nem " basszuk a pénzt "... most így állunk, volt jobb is..
#54 nem kell megsajnálnod nem azt mondtam, hogy sajnálj.. nem vagyok senki sajnálatára rászorulva.. csak azt mondtam, hogy valamely emberek nem tudják azt, hogy nincs mindenkinek havonta milliói a számlán.. és nem abból kell kifizetni 100 ezret, hanem 100 ezerbõl kell 90 ezret..
Attól, hogy nem sajnálsz, amit nem is várok el, nem kívánom, hogy neked valaha legyen ilyenhez tapasztalatod😉
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
kössz Suna
Molnibalage..csak gondoltam hátha itt tudnak valamit rá..
komolyan mondom, ilyenért 50 hozzászólást ellõni és emberek tucatjainak figyelmét elvonni...
itt esgén egyre több az idióta
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Távolról mindig könnyen beszél az ember
De, sajnos pont hogy miattad, és a pár millió kis haverod miatt fog meghalni az ország.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mert ez mûanyag <#idiota>#idiota>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Trolling is a art.
XD 😄😄😄
nem a számlap, ez csak a kapcsoló része
#37 csak próbálok megélni.. hamár tisztességesen nem lehet!!!^^ és csak 1 kis segítséget vártam...!
mert amúgy ha azt mondtam volna, hogy igen a fater kocsiját meghúztam, akkor jobb lenne a helyzet..^^ ( szerintem nem )
vannak akik sokkal de sokkal többet lopnak csalnak össze.. nem rajtam fog az ország meghalni!!
Egyébként, ha jól sejtem, a számlap átlátszó mûanyag fedelérõl van szó, igaz? Opó a négyzeten. 😄