Műanyag

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi0323
semmi hack nincs benne csak egy kis józan ész😄 csak erre nem gondoltam^^ de itt az sg😄😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

David2
mérõórákkal baszakodni nem érdemes, mert ha eltérés van a fõóra, s a fogyasztók órái közt, akkor jönnek ellenõrizni, s nem hinném, h nem ismernék a trükköket.

sztem már úton vannak a kommandósok<#eplus2>

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

aha, szal megvan hekkelve vagy a gázóra vagy a villanyóra😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

matyi0323
az nem lényeg, de így rakat pénz megmarad😄
#28 pihizzél^^

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Lammer
NEEEEEEEEEEEE!!44 mai napig bennem van ez a hulye refren! "mertezmuanyag"

AAAAAAAAAAAAAAA 😄DDD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bármi? <#idiota> Nesztek: Mert ez mûanyag (Reklám)
David2
mit hekkeltél meg? pléjsztéjsön, villanyóra, rakéta porszívó?

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

matyi0323
jó az nem lehet a neve hogy: hogy lopjáá h ne basszanak meg érteXD<#idiota><#taps>

matyi0323
Na jó😄 ez egy billenõkapcsoló ami alá ha nedugsz egy bizonyos dolgot akkora amit forgat órát az visszafelé forog..és amit bedugsz alá az ugye hõt termel és a kapcsoló alatt lévõ mûanyag egy nagyonpicit elkezdett sárgulni.. ezzel akkkora baj nincs is, mert egy " átlagos " ember csak úgy ha ránéz nem vesz észre semmit.. de ha egy hozzá értõ kijön az egybõl vágja a szitut..

Aquir
egyébként rohattjó ám, hogy így indul egy ilyen nagy témával rendelkezõ topik ... 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
én motorra tippelek. Gyerünk, jöhetnek a tétek!!!4 <#idiota>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

PrasCo
Hallod, baromi kíváncsi vagyok arra, hogy mi az a mûanyagdarab, aminek a flambírozásáért valakinek államosított szinten rúgják szét a seggét. Na, ide a bökõt. 😄
háát egy mûanyag és 2x2 cm es folt miatt bajod lesz, azt élõbe akarom megnézni😄
Videó és mehet sg-re😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

matyi0323
nem, habár 2 napja 38.7 fokos lázam van^^ ithhon döglök, agyamra ment az sg😄😄 meg még vagy 5 napig😄
amugy holnap tolok róla 1 képet..😄

Fogadok betéptél valamibõl😄
tommygear
dehogy nyom
matyi0323
#14,15 nem mondhatom el😄 mee felnyomnak itt valakik^^ és akkor nekem annyi

matyi0323
XD egy hello kittis matricát<#idiot>😄😄

LES FORZA INTER
mondd el mirõl van szó, hogy tudjunk segíteni <#hehe>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Shifter
mondd má el micsináltál 😄

&#3232;_&#3232;

Frosty01
valld be

practitioner of the forbidden arts of death

passatgt
fesd be

Rockynhooo
tegyél oda egy matricát <#idiota>
am sztem sem lehet kijavítani sajnos, mûanyagot nem is igazán lehet.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

PrasCo
Ha az anyagában szövetszerkezeti változás jött létre (az égés pedig néha csinál ilyen baromságokat, mivel a mûanyagok "olvadás"pontja többnyire pofátlanul alacsony...), akkor azt Te onnan már nem nagyon fogod levakarni. Hacsak nem a mûanyaggal együtt. A festés meg gondolom, kissé feltûnõ, tehát azt mondom, ha az egy alkatrész, cseréld le. A csiszolás meg - ha az anyag kicsit is átlátszó - szintén nem a legjobb ötlet, mert gyönyörûen mattulni fog (olyan felületi érdességet, amilyen az eredeti alkatrészen volt, pláne, ha fröccsöntött, komplikáltan fogsz tudni elérni). A mûanyagnak sajnos van egy olyan érdekes tulajdonsága, hogy baromi nehezen javítható. ...ha egyátalán.

Persze, próbálkozz! Sosem lehet tudni. Max. mégjobban hazavágod. <#hehe>
matyi0323
kössz a tanácsot..csak utánad😉

matyi0323
sajna kis felület kb 2x2 cm , és már 10éves tehát megszürkült mûanyag és amint mondtam semmi maradandó " nyom" nem maradhat, se a sárgaságból se abból, h hozzányúltak..^^

daemonervosa
Szerintem kend be szarral. Abbol baj nem lehet. ;>

Trolling is a art.

VRSDM
az szerintem az ugynevezett folyasztoszer, amit visszavarazsolni nem fogsz tudni...

szepen ki kell glettelni, aztan becsiszolni es lefesteni akkor ugyan olyan marad.

u dont have to listen anybody else but me

matyi0323
arra gondolsz, hogy pl csiszoló vászon vagy hasonlóval meg dörzsölni

CattiBrie
Ha megégett a tárgy, akkor nem rárakódott valami, ami valahogy leszedhetõ, hanem magából az anyagból 'alakult át', megégett. Szerintem legalább anyagveszteséggel jár a megégett rész eltávolítása.

[/spam]&#8482;

matyi0323
azt nem mondhatom el..^^ ( nem teljesen legális )de nem amiatt kellene, h nem legális hanem más okból😄

Szabi84
inkább azt áruld el mit csináltál?😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

matyi0323
Hali, nem találtam topikot.. lehet zárják is..^^ de mindegy, az lenne a kérdésem ha egy mûanyagon sárgás égés nyoma van( úgy értem ha belül ég valami és kivül ilyen sárga csík van rajta, gondolom már láttatok olyat..) azt mivel tudom leszedni?? Próbáltam erõs arcszesszel, de semmi. Ja és lényeges lenne, hogy ne látszodjon a mûanyagon semmi nyom, hogy hozzá nyúltak! köszi

← ElőzőOldal 2 / 2