83
Bármi, ami műanyaggal kapcsolatos
-
#43 Aha, szóval ha más többet lop, csal, akkor az feljogosít téged is egy kisebb értékű lopásra, ugye?
De, sajnos pont hogy miattad, és a pár millió kis haverod miatt fog meghalni az ország. -
Mert ez műanyag
-
#41 De, sajnos pontosan, az ilyen felfogású emberek miatt jut/jutott oda ez az ország, ahol van. De be is felyeztem, mert ezen csak felidegesítem magam, ugyhogy inkabb nem is irok többet. -
#40 majd délelőtt elmondom mert alvás..
XD :D:D:D -
#39 ebben semmi mágnes nincs. áram vs. áram. és nem tudnak csak velem kitolni, mert város mellett lakok nem túl nagy településen családi házban.. tehát különálló óra.
nem a számlap, ez csak a kapcsoló része
#37 csak próbálok megélni.. hamár tisztességesen nem lehet!!!^^ és csak 1 kis segítséget vártam...!
mert amúgy ha azt mondtam volna, hogy igen a fater kocsiját meghúztam, akkor jobb lenne a helyzet..^^ ( szerintem nem )
vannak akik sokkal de sokkal többet lopnak csalnak össze.. nem rajtam fog az ország meghalni!! -
#38 Minek lopsz áramot, ha szüleiddel élsz és iskolába jársz ?!
-
#37 Aha, szóval lopsz, és azt várod, hogy mások asszisztáljanak is hozzá. Nem vagy te egy kicsit faszari? :) -
#36 ...csak éppen lesz. Neodímium mágnes, vagy valami hasonló okosság, mi? Ha a műanyagot valami csoda folytán meg is operálod, a mágnesezettséget ki fogják szúrni. Ha jót akarsz magadnak (meg mellékesen, nem kibaszni a többi ottani, böcsülettel fizetővel), akkor bezúzod az órát, aztán kihívod a majmokat, hogy cseréljék le, mert véletlenül nekimentél széklábbal, vagy feszítővassal. Kapsz újat, probléma megoldva, nem trükközöl a továbbiakban. :D
Egyébként, ha jól sejtem, a számlap átlátszó műanyag fedeléről van szó, igaz? Opó a négyzeten. :D -
#35 Meghúztad apu kocsijának lökhárítóját és félsz, hogy kikapsz? -
#34 csak 1 óra van:D a trükköt lehet tudják, de ha nincs bizonyíték akkor: -
#33 semmi hack nincs benne csak egy kis józan ész:D csak erre nem gondoltam^^ de itt az sg:D:D -
#32 mérőórákkal baszakodni nem érdemes, mert ha eltérés van a főóra, s a fogyasztók órái közt, akkor jönnek ellenőrizni, s nem hinném, h nem ismernék a trükköket.
sztem már úton vannak a kommandósok -
pinnacle #31 aha, szal megvan hekkelve vagy a gázóra vagy a villanyóra:D
-
#30 az nem lényeg, de így rakat pénz megmarad:D
#28 pihizzél^^ -
#29 NEEEEEEEEEEEE!!44 mai napig bennem van ez a hulye refren! "mertezmuanyag"
AAAAAAAAAAAAAAA :DDDD -
geo91 #28 Bármi? Nesztek: Mert ez műanyag (Reklám) -
#27 mit hekkeltél meg? pléjsztéjsön, villanyóra, rakéta porszívó? -
#26 jó az nem lehet a neve hogy: hogy lopjáá h ne basszanak meg érteXD -
#25 Na jó:D ez egy billenőkapcsoló ami alá ha nedugsz egy bizonyos dolgot akkora amit forgat órát az visszafelé forog..és amit bedugsz alá az ugye hőt termel és a kapcsoló alatt lévő műanyag egy nagyonpicit elkezdett sárgulni.. ezzel akkkora baj nincs is, mert egy " átlagos " ember csak úgy ha ránéz nem vesz észre semmit.. de ha egy hozzá értő kijön az egyből vágja a szitut.. -
#24 egyébként rohattjó ám, hogy így indul egy ilyen nagy témával rendelkező topik ... :D -
#23 én motorra tippelek. Gyerünk, jöhetnek a tétek!!!4 -
#22 Hallod, baromi kíváncsi vagyok arra, hogy mi az a műanyagdarab, aminek a flambírozásáért valakinek államosított szinten rúgják szét a seggét. Na, ide a bökőt. :D -
pinnacle #21 háát egy műanyag és 2x2 cm es folt miatt bajod lesz, azt élőbe akarom megnézni:D
Videó és mehet sg-re:D -
#20 nem, habár 2 napja 38.7 fokos lázam van^^ ithhon döglök, agyamra ment az sg:D:D meg még vagy 5 napig:D
amugy holnap tolok róla 1 képet..:D -
Verseghy #19 Fogadok betéptél valamiből:D -
#18 dehogy nyom -
#17 #14,15 nem mondhatom el:D mee felnyomnak itt valakik^^ és akkor nekem annyi -
#16 XD egy hello kittis matricát:D:D -
#15 mondd el miről van szó, hogy tudjunk segíteni -
#14 mondd má el micsináltál :D -
#13 valld be -
#12 fesd be -
#11 tegyél oda egy matricát
am sztem sem lehet kijavítani sajnos, műanyagot nem is igazán lehet. -
#10 Ha az anyagában szövetszerkezeti változás jött létre (az égés pedig néha csinál ilyen baromságokat, mivel a műanyagok "olvadás"pontja többnyire pofátlanul alacsony...), akkor azt Te onnan már nem nagyon fogod levakarni. Hacsak nem a műanyaggal együtt. A festés meg gondolom, kissé feltűnő, tehát azt mondom, ha az egy alkatrész, cseréld le. A csiszolás meg - ha az anyag kicsit is átlátszó - szintén nem a legjobb ötlet, mert gyönyörűen mattulni fog (olyan felületi érdességet, amilyen az eredeti alkatrészen volt, pláne, ha fröccsöntött, komplikáltan fogsz tudni elérni). A műanyagnak sajnos van egy olyan érdekes tulajdonsága, hogy baromi nehezen javítható. ...ha egyátalán.
Persze, próbálkozz! Sosem lehet tudni. Max. mégjobban hazavágod. -
#9 kössz a tanácsot..csak utánad;) -
#8 sajna kis felület kb 2x2 cm , és már 10éves tehát megszürkült műanyag és amint mondtam semmi maradandó " nyom" nem maradhat, se a sárgaságból se abból, h hozzányúltak..^^ -
#7 Szerintem kend be szarral. Abbol baj nem lehet. ;> -
#6 az szerintem az ugynevezett folyasztoszer, amit visszavarazsolni nem fogsz tudni...
szepen ki kell glettelni, aztan becsiszolni es lefesteni akkor ugyan olyan marad. -
#5 arra gondolsz, hogy pl csiszoló vászon vagy hasonlóval meg dörzsölni -
#4 Ha megégett a tárgy, akkor nem rárakódott valami, ami valahogy leszedhető, hanem magából az anyagból 'alakult át', megégett. Szerintem legalább anyagveszteséggel jár a megégett rész eltávolítása.