47
  • Bordapapa
    #47
    Volt már sokféle telefonom, de végül kikötöttem egy BlackBerry 8800-nál, aztán váltottam 8820-ra, és azt semmi pénzért el nem cserélném...
    Maximum ha fejlesztek, és veszek egy Bold-ot. :D
    Minden szempontból tökéletes számomra, menürendszere csillagos ötös, az oprendszere szintén kiváló, könnyen buherálható, és úgy egyáltalán szeressem az egész konstrukciót.
  • krajcsovszkig
    #46
    Vannak már olyan telefonok amik simán PDA-szintűek, kinek mi tetszik (nekem a telefon, de ízlések és pofonok... :)) Windows mobile lassú, tré a kezelése és az 5.0 óta alig változott rajta valami, bár gondolom irodai cuccból több van rá, de ez engem nem annyira érint :) (meg az S60 Quickofficea is tud mindent amit kell)

    Az iPhone-featurephone dologról meg nem tudom megállni, hogy ne ez jusson eszembe:


    Bocsi :D
  • kvp
    #45
    "Azt meg senki se mondja h egy pda jobb mert ez hatalmas hülyeség :D Az érintőképernyő 2x rosszabb mint egy SE joy."

    Az a pda jobb, amiben van mindketto, es lehetoleg numerikus (telefon) billentyuzet is. A windows mobile pedig sokkal rugalmasabb mint a symbian, bar az lehet, hogy csak az irodai programok valaszteka miatt tunik igy.

    ", töltője nálam 3, havernál 5 töltést bírt ki, mielőtt elb.szódott, utána volt, hogy 5 percet kellett b.sztatni, hogy elkezdje tölteni és az első hozzáéréstől abbahagyta,"

    Sajnos rossz a design. Nem irjak a kezikonyvben, hogy tilos egyenesen kihuzni, hanem oldaliranyba kell kipattintani. Az ercisson csatlakozo tenyleg nem lett tul jo es mar a harmadik generacio ami ezt a tipust hasznalja. (12V/rs232, 5V/rs232, 5V/usb) Szerencsere az uj kinai szabvany a mini usb es az eu talan ezt is atveszi, igy vegre megoldodik a dolog.

    "az iPhonet pedig nem is nevezném smartphonenak"

    Az iphone egy featurephone, amilyen a legtobb alsokategorias sony ericsson vagy a series 40-es nokiak. Az appstore-tol nem lesz smartphone, ilyen meg az se T200-as sorozatban is volt, megis alsokategoriasok voltak.
  • jeti00
    #44
    SE D750i bírta 2 évig de joystickcsere kellett meg aksicsere.. szerettem de az N95 sokkal jobban bírja. Azt meg senki se mondja h egy pda jobb mert ez hatalmas hülyeség :D Az érintőképernyő 2x rosszabb mint egy SE joy.
    Recsegni nem recseg, kopni nem kopik de a hátlapot elqrták mert mindenkinek törik :/
    Mobilnetezés meg elég elterjedt, én is szoktam minden nap mert gyors és egyszerű. (Mondjuk a flash játékokat átalakíthatnák mobilkijelzőre is:)
  • krajcsovszkig
    #43
    Egyébként mobilos tapasztalataim/ismereteim:
    - SE T100 (haveré) - lassabban kapcsol be, mint egy Windows mobile-os akármi, néha fél perc mire hálót talál és addig nem lehet a menübe se belépni
    - Siemens "strapabíró" mobilja (kódot nemtom, haveré) - egyszer kiesett a zsebéből linóleumra és kettétört a kijelzője
    - Samsung - na ENNEK bonyolult a menüje, alig lehet benne megtalálni amit kell (anyámé, először nekem kellett megtanulni használni aztán neki megtanítani, nem volt egyszerű...)
    - LG - 1 év után szétmegy a kinyithatósok kijelzője, nincs normális szervizháttér, esetleges pixelhibás készülékeket nem javítják meg
    - Sony Ericcson - (K300i-m volt 3 évig, havernak K550i-je, unokatesómnak T230-asa) - hálózatot akkor kezdi keresni, mikor már teljesen bekapcsolt, joystick nálam és havernál is 3 hónapot bírt (én nem is játszottam rajta), középkat. recseg-ropog, kopik és egyenetlen a háttérvilágítás (nem gáz, csak elég kínai fíling), töltője nálam 3, havernál 5 töltést bírt ki, mielőtt elb.szódott, utána volt, hogy 5 percet kellett b.sztatni, hogy elkezdje tölteni és az első hozzáéréstől abbahagyta, viszont a Nokia menüjét szépen lemásolták (sőt, jobb is lett), de az gáz volt K300-nál, hogy nem lehetett lepauseolni a videót felvétel közben és a kijelző is halvány, viszont olcsó, sok memória és mp3 (akkor ritka volt)
    - Nokia (Faternak kb 4-5 évig 3330(akksi meghalt, más baja nem volt), azóta 6070(hátlapot nehéz leszedni és ocsmány a kijelzője), nekem bő egy éve 6120 classic) - egyszerű, jól használható menü (bár SEkhez képest sok almenü és nem mindig logikus, ill. a "hozzáértők" számára belőtt beállításrendszer, ami az egyszerű halandóknak qrva bonyolult, de én értem:)), gyors(abb, mint a K300i-m volt), Symbian jobb, könnyebben kezelhető és gyorsabb mint a windows mobile (az iPhonet pedig nem is nevezném smartphonenak), az olcsóbbak elpusztíthatatlanok, az 5800 olcsóbb és jobb mint az iPhone (iPhone kártyafüggetlenül 130-150 körül kapható néhány országban de még úgy is olcsóbban jösz ki belőle, mint a Tré-mobile "uzsoraelőfizetésével", az egy vicc. 5800 meg kártyafüggetlenül 90-100)
    Ja, és a Nokiának van a világon a legjobb szerviz- és terméktámogatási hálózata az összes fajta céget együttvéve és nem megy az egész olyan giccsbe mint manapság szinte minden más
  • krajcsovszkig
    #42
    Divatmajmok Samsungot vagy iPhonet vesznek, tapasztalat ;) ("Elit" iskolába jártam világ életemben, ami azt jelenti, hogy a "diákság" 90+%-a divatmajom buzeráns :D)
  • acdc
    #41
    Nokia 3-4 eve meg minoseg volt.A gyarban levo dolgozok tobbsege samsungot,se hasznal nem veletlen.Szinte mingegyik selejtes mostanaban.Japanbol mar kivonultak teljesen senki nem vette.Az utolso nokiamat amikor vettem mert regen szerettem a 6. nem volt pixelhibas es a haverjaimnak tobbet van a szervizbe mint naluk.Persze biztos ki lehet fogni abbol is a jol sikerult peldanyt de koszi 100 rugoert nem lutrizok.Memori kartya atcimkezett 10szeres aron,rds radio meg a luxus valtozataiban is mint a feher hollo ami se alap az olcso szegmensben.A fenykepezoik a dragabb modellekben jobbak a konkurenciahoz kepest de le@zarom a nikonomat jobb szeretem:)
  • scnad
    #40
    SE buzi ? Ezzel kicsit mellélőttél. Én nem vagyok márkafüggő ( pl. mindenáron SE ), nekem van egy spec, amit tudnia kell, s mellé van egy blacklistem pár márkával. Ha pl. egy Motorola annyiért tudna többet, vagy kevesebbért annyit, mint az éppen kinézett SE, habozás nélkül váltanék ( feltéve hogy nem cserélhetetlen előlapos hyperpink az egész ).

    Symbian és a gyorsaság, stabilitás ? Na ne ... Amúgy abban igazad van, hogy Symbiant nem nyúztam hónapokig, de ahányszor csak láttam a havert, mindig küzdött vele. Vagy lassú volt, vagy reset, vagy csak szimplán nem ment vmi feature. Egy alkalommal pár percnél hosszabb időre ( kb. fél óra ) megkaparintottam, de mit ne mondjak, nem volt vmi nagy élmnény .

    Ha jól rémlik, anno nálam is landolt egy 5110 -es, adva neki egy esélyt új akkut is vettem bele, de a menürendszere eléggé illogikus volt, a cserélhető előlapot ( citromságra ) nem tudtam ugyan leoperálni, de cserébe recsegett mint a fene. Kb. 3 hónapig használtam mint 2. telefont, végül eladtam egy nokia vérpistikének.

    De ha már így belekezdtünk, kíváncsi lennék a nokiafanok hasonlóan mély egyéb ( nem feltétlen SE ) készülékkel kapcsolatos élményeire.
  • tucky1
    #39
    Na figy te igen igényes SE bzi, a telefont használók hány százaléka is tartozik az általad definiált minden más userba??? :) .."gyors működés, szolgáltatások"?? Egy pillanatig azt hittem Nokiáról beszélsz, látom közöd nem volt még Symbian rendszerhez, max a kezedbe vettél 1-et nem találtad a menüt és letetted hogy ez szar... Ja és volt SE-m is, többet inkább nem is írok róla... (Korábbi megnyilvánulásaidra: van működő 5110-em és 3330-asom.)
  • asysoft
    #38
    "Próbakápp oda kéne adni átszabott menüvel, kasznival..."
    Hm, s akkor mi marad?

    Amúgy múlt héten lettem életemben először Nokia készülék tulajdonosa (sok év (Sony)Ericsson után), s azt kell mondjam, egész pozitívan csalódtam a Symbian S60-ban (évekkel ezelőtt 6600/Siemens SX1-ben nem nyerte meg tetszésemet). Többek között a jó ár/tudás aránya miatt vettem 5800-t (ok néhány HTC modell versenyezhet vele, de azok a WinMo miatt szóba sem jöhetnek), ennyit a drágaságról. Ami az összeszerelési minőségét illeti, ott valóban vannak gondok (de messze jobb, mint a SE K550i-m volt), többek között recseg; szoftverében is vannak hiányosságok (pl kétkarakteres betűkkel nem tud mit kezdeni telefonkönyvben keresésnél), de hát melyik Nokiával nem volt probléma ilyen téren, mikor kijött?!
  • scnad
    #37
    A Linuxos ASUS PDA telóból nincs véletlen dupla SIM -es ?
  • scnad
    #36
    Hmmm ... Az igénytelen ( Nokia ) tulajok ritkán szidják a sajátjukat, de köszönöm, hogy te legalább egyetértessz velem.

    Csak érdekességképp :
    Nokia tulajok szava járása :
    - Drága, de NOKIA
    - Sokat vesznek belőle ( konkrétan ? )
    - Symbian fut rajta
    - ...

    Minden más user mintha inkább a minőség, megbízhatóság, kezelhetőség, gyors működés, szolgáltatások, ... irányába menne el.

    A NOKIA célközönsége inkább az ált. isk szellemi szintű divatmajmok, akiknek látatlanban egy jó marketingszöveggel bármit el lehet adni.

    Próbakápp oda kéne adni átszabott menüvel, kasznival mondjuk egy K850i -t a nokcsifanoknak 1 hétre, majd miután ódákat zengtek róla, s mindenkit beoltottak, a képükbe vágni, hogy "SE vazzze'"
  • DjDano
    #35
    A Nokiát mindig is divat volt leszólni, már azok körében akik igénytelenek... Lehet itt papolni, hogy a SE mennyivel jobb, de a tények nem ezt mutatják, az eladási számok meg még inkább nem.
  • DjDano
    #34
    Akinek ilyen igényei vannak, az PDA-t vesz ennyi....
  • scnad
    #33
    Pl. te ezt most másodszorra is ... 2 éves hír. Most kotorjak egy én is egy 10 éveset, miszerint a tökömtudja márka a legkirályabb . Nooblet ...
  • CybeRick
    #32
    Van egy olyan érzésem itt sokan el vannak kissé borulva. A Nokia már korábban is gyártott/fejlesztett olyan eszközöket amik konkrétan nem mobiltelefonok voltak. ITT NOKIA ha még emlékszik rá valaki. Hálózati megoldások (NOKIA-SIEMENS). Annyira tehát nem idegen számukra a téma. Valószínűleg nem kell komoly minőségre számítani, hiszen a mobil szférában is a mennyiségre megy a gyártó. Remekül meglesznek úgy is ha elérik azt amit anno a 5110-3310 szériás telefonokkal. Akkor jött be a fogalomba a néptelefon kifejezés. És igenis tudnak minőséget produkálni (ha akarnak-pl:6310i). Valószínű hogy a már meglévő beszállítóit fogja felhasználni a laptopgyártás során is. És ezek közt akad olyan is, ami éppen a számítógép komponensek gyártásával tett szert névre.
  • Eleskanyar
    #31
    Ennyit arrol, hogy ki mit nézett be:

    http://www.sg.hu/cikkek/55003/a_nokia_a_legertekesebb_europai_marka
  • kvp
    #30
    A nokia telefonok hiresek a rossz menurendszerukrol. Van egy felso szint amit konnyu hasznalni, ezt hasznalja az emberek 90%-a (hivas, sms, ebreszto, snake). A maradek 10% pedig inkabb elviszi egy szerelohoz, aki tudja, hol van bennuk a keresett beallitas.

    A sony-ericsson telefonokkal azota van baj, amiota a sony vegzi a szoftverfejlesztest es nem az ericsson. A minoseguk pedig nagyon gyenge, de azert jobban altalaban birjak mint a nokiak. Az en 5 eves se telefonom mostanaban kezt tonkremenni (kopott hatlap, karcos kijelzo, gyengulo aksi, repedt toltocsatlakozo), de annyi elejtes meg veletlen ralepes utan ez nem meglepo. Ismerosom ugyanakkor vasarolt nokiaja sokkal kedvezobb korulmenyek kozott mar 3 kijelzot elhasznalt, pedig altalaban a taskajaban tartja eddig ha 4-5-szor ejtette el. De ugyanez igaz a laptopok eseten is, a regi ibm thinkpad-em meg mukodik, pedig egyszer a de gaulle repteren kinyitva es bekapcsolva esett 1 emeletet, mig egy kollegam fusi-ja mar attol meghalt, hogy valaki becsukott allapotban az autoban rault.

    Viszont ha mar laptop, meg nettop, meg intenet, akkor ott van az asus a windows-os pda telefonjaival es ezek melle akar meg linux-osakat is kihozni. A windows-os valtozatot hasznalom (ceges telefon). Van rajta erintokepernyo (megy ujjal es stylus-al is), joystick, jogdial, numerikus billentyuzet es persze kepernyo billentyuzet es kezirasfelismeres is. Szoftverbol gyarilag van rajta office, internet explorer, media player es mas egyeb szoftverek (filekezlo, vezerlopult, startmentu, stb.) Mindehez 3G-s, 2 kameras (2mp-es hatlapi, elolapi vga a videotelefonalashoz), szabvany microsd-s, usb-s csatlakozoju/toltoju, tovabba van rajta analog fules dugo es beepitett gps is.

    Mindez az olcsobb valtozatnal kerul haloztfuggetlenul es husegesku nelkul itthon 60 ezerbe (nincs gps, kisebb kijelzo), a dragabb valtozatnal 100-ba. A kisebbik keszulek kb. annyibol jon ki, mint egy atlagos nokia vagy sony ericsson, viszont cserebe rendes operacios rendszert, desktop bongeszot es irodai csomagot kapunk. A nagyobb tudasu nokia es se telefonok lisaara pedig joval foljebb van a dragabbik asus keszuleknel is.

    "Emlékszem úgy 10 éve még a Siemens volt itthon a piacvezető márka, én már akkor is egy fosnak tartottam, de hát a magyar ember árérzékeny és az olcsót veszi meg, mert az áruk kétség kívül alacsony volt, most meg hol a Siemens? Csődbe mentek..."

    Ezzel szemben a regi 10 eves ronda es buta siemens telefonok azota is mukodnek. Ugy latszik tartos keszuleket gyartani nem eri meg anyagilag. Ennyi eselye meg van a nokianak, csak az a kerdes, hogy mennyire tudnak a microsoft-al az internet explorer kompatibilitasban versenyezni. Internethez hasznalt telefonok eseten a bongeszo hasznalhatosaga a legfontosabb szempont.
  • scnad
    #29
    30 mobil ? Tied ? Aktívan használtad legalább fél évig mindet ?

    Mert ha nem, nekem is volt vagy 200 telóm ... bocs, a haveré ... illetve csak megnéztem pár percre ....

    Ennyi erővel a Samsung telók mind fosok, me' nem tudtam elsőre kinyitni a billzárat mikor a kezembe adta a rokon, holott a SE telómon 2 gombnyomás
  • scnad
    #28
    Nem szétcseszni, használni kell a joy -t. Érdekes módon a K500i -m a repcsiszimulátor játék ellenére ( heti 10-30 perc ) mégis mindent bevesz, pedig kb 4 éves a teló. Igaz, nem ejtegetem poénból a huszadikról hogy túléli e, valamint a pöcköt se izomból nyomom
  • asddsa0147
    #27
    Csak egy dolog a nokia s40-es menüjéről: csak én vagyok ilyen béna vagy tényleg teljesen beállíthatatlan az internetkapcsolat a telefonon??? Többször próbáltam, de nem ment, mert nem igazán vágom ezt a sok oda vissza hivatkozgató beállítás menüsz@rt. am. egy 6300 van, és amúgy teljesen szuper, csakhát az aksi nyenge benne....
  • vasziszdasz
    #26
    A nokia, meg úgy általában az összes telefon lejárt dolog, egy alsó kategóriás pda-nak se érhetnek a nyomába. De még egy iphonenak se.
  • scoorn
    #25
    FlyingV te retard apple fan... sajnállak :)
  • jaspercry
    #24
    nem mindenki olyan elkényeztetett hülyegyerek,mint te
    kb 30 mobilom volt,de a Nokia soha nem hagyott cserbe,most egy4 éves telom van nokia 6230i,telefonnak szuper,bírja mint állat ,játszani pc -n szoktam netezni van laptop-om,na most akkor ki Buzi
  • FlyingV
    #23
    ja és a recsegés-ropogáshoz még hozzátenném a lötyögést és kopást is.
  • FlyingV
    #22
    amennyiben az egyszerűnek számít (menü), hogy a legtöbb funkciót 2 percnyi böngészés-almenüzés után lehet megtalálni, igazad van. Szerintem már rég nem igaz a Nokiára, hogy övék a legegyszerűbb menürendszer (se S40, se S60), pláne nem a legjobb..
  • DjDano
    #21
    "SMV-Recsegni/ropogni fog az egész
    -Cserébe legalább nem lesz olcsó
    -Valami saját berhelt os fut rajta
    -Csak billentyűzettel lesz kezelhető
    -Egy egyszerű program indításhoz 30 almenüt kell végigjárnod, de cserébe win3.1 ablakokkal találkozhatsz mindenütt
    -Lesz rajta Snake:D
    -Az előre telepített programok között az összes nokia sync program megtalálható lesz, így a képernyő teljes tartalmát nokia ikonok töltik ki.
    -Képernyő masszív hármas."

    1. Ember nem tudom te mikor használtál utoljára Nokia telefont, de úgy nagyjából a 3410-es korszakban recsegett utoljára a Nokia

    2. A Nokia nem olcsó, de a minőséget meg kell fizetni, lehet hogy sok telefonban kevesebbért több funkció van, de a minőségük csapnivaló

    3. A Nokiánál egyszerűbb menüje egyik telefonnak sincs, amugy meg a Symbian nem Nokia fejlesztés

    A többi csipkelődésed szót se érdemel, de az látszik rajtad, hogy megrögzött Nokia utáló vagy és fogalmad sincs a Nokia telokról

    scnad: SE és a megbízhatóság? ezt ugye viccnek szántad, a SE joystick atomhamar tönkremegy, nem egy haveromnál előjött ez pár hónap használat után, a Nokia évek alatt de megy tönkre...

    Ui: Emlékszem úgy 10 éve még a Siemens volt itthon a piacvezető márka, én már akkor is egy fosnak tartottam, de hát a magyar ember árérzékeny és az olcsót veszi meg, mert az áruk kétség kívül alacsony volt, most meg hol a Siemens? Csődbe mentek...
  • FlyingV
    #20
    Igen, van számomra más telefon is az iPhoneon kívül: HTC Touch HD, LG Prada, nagyon várom a Palm Pré-t és a megdöbbentően jónak tűnő Gigabyte cuccosokat.

    E51 kategóriájában a legjobb? Én örülök, hogy így gondolod, de én az iPhoneom 24+1 ezer magyar forintért vettem (a plusz egy egy akciós sim kártya, amivel havonta 10 percet tok beszélni), havi 10-et fizetek az eddigi 15 helyett és még van mobilnetem is rajta...

    Nokia mint legértékesebb európai márka? Ez most vagy az évszázad poénja, vagy valamit nagyon benéztél.. És ezt most nem úgy értem, hogy nekem nem jön be a márka (elfogadom, hogy vannak tájékozatlan/más ízlésű emberek), hanem gazdaságilag/egyéb megfontolások alapján.

    Amúgy egy dolgot nem vitatok el a Nokiától: a legalsó kategóriába pozícionált telefonjaik tényleg bírják a strapát. N95je havernak kb ugyanolyan magasságból esett le, mint az én iPhoneom 6x7x, előbbi kaputt, utóbbi (legnagyobb megdöbbenésemre) 100%os. Persze lehet, hogy csak szerencsém volt/a barátomnak volt pechje és ez egy elszigetelt eset. Mindenesetre a régi, kék háttérvilágítású 6310-es óta nem csináltak olyan telót, ami miatt (na jó, max E50-en gondolkodtam egy hetet, ez igaz) olyan 'vennék
    egy ilyet' érzésem támadt vóna.. Mondjuk lehet az én bajom, de egy telefonvásárlás nálam minimum 2 hónap, az iPhone előtt 6 hónapot gondolkodtam :)
  • fade2black
    #19
    komolyan mondom ha nem értesz hozzá ne szólj bele.

    csak egy kis pl:
    "Akkor vázolom a történteket. Nokia bekebelezte Symbiant, többi telo gyártó bevágta a durcit, Nokia örült magának."

    evvel szemben a valóság itt olvasható: http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian_Foundation

    akkora nagy a durci, hogy japók még a !MOAP-ot! is bedobták ami ugye az ő "szent tehenük" és enélkül ugye pl a japó piacon senkinek sincs esélye.
  • fade2black
    #18
    "hiszen ezekben a napokban is több százmillió ember merészkedik fel első alkalommal az internetre mobiltelefonjáról."
    ezt azért erős túlzásnak tartom. sacc/kb tízezernél kevesebben vannak.

    Magadból indulsz ki meg EUból, mondhatni szüklátókörű vagy. Nézz már át egy Indiába.
  • Eleskanyar
    #17
    Nokia forever! Csak Nokia telefonom volt eddig, de soha semmi gond nem volt velük, nem véletlenül a legértékesebb európai márka...
  • Rexhawk
    #16
    "Akkor vázolom a történteket. Nokia bekebelezte Symbiant, többi telo gyártó bevágta a durcit, Nokia örült magának."
    pontosítsunk! A többi gyártó adta el a részét a Symbian Ltdből. A nokia pedig nyiltá tette a Symbian. Többek közt ezért használnak pl. samsungos innovó telok symbiant
  • Rexhawk
    #15
    "Nokia és megbízhatóság ?"
    pontosan:D
  • Rexhawk
    #14
    "-Recsegni/ropogni fog az egész"
    az én e51esem sohase recsegett, se ropogott. persze ha kalapáccsal vered tényleg recseg :D

    "-Cserébe legalább nem lesz olcsó"
    e51et 45000ért vettem novemberben, szerintem kategoriájában a legjobb ér/tudás aránnyal rendelkezik

    "-Valami saját berhelt os fut rajta "
    http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian_OS
    olvass mielőtt hülyeségeket írsz. Tudom hogy az olvasás már nem divat, de azért próbáld meg:D

    "-Csak billentyűzettel lesz kezelhető"
    ez most nem értem?

    "-Egy egyszerű program indításhoz 30 almenüt kell végigjárnod, de cserébe win3.1 ablakokkal találkozhatsz mindenütt"
    általába 2-5 almenübe szoktam belépni, de legygyakrabban egy be se mert állíthatóak a gombok funkicióji

    "-Lesz rajta Snake:D"
    helyes:D

    "-Az előre telepített programok között az összes nokia sync program megtalálható lesz, így a képernyő teljes tartalmát nokia ikonok töltik ki."
    vagy nem:D

    "-Képernyő masszív hármas."
    ezt megint nem értem
  • Rexhawk
    #13
    "minőségre szuper egy Nokia termék? :D:D:D Hiszem, ha látom!"
    Mért?Nálad az iphone-on kivűl van más telefon ami nem szar? :D
    "Van már elég szar a notebook piacon, először tanuljanak meg telefont csinálni."
    miről beszélsz te?nokia e51,n95,5800 xpress music,3310 (:D)...
  • acdc
    #12
    Csak felenk ilyenek am a mobilszolgaltatok.Van x100 perced meg korlaltlan neted, ha elofizeteses vagy kulfoldon es rohogve kifizeted.Ja es persze masodperc alapu a levonas.Ami nalunk van az nem szolgaltatas hanem lopas.
  • GregSB
    #11
    Jaja, én is pont ezt néztem. Mily meglepő, hogy pont pár nappal azután jött ez a hír a Nokia-tól, miután az ASUS elnöke bejelentette hogy év végén jön Android alapú netbook-juk...
  • scnad
    #10
    Lehet, hogy régi, de minden tekintetben kifogástalan. Amennyiben íly korlátolt vagy, kívánom hogy ne is láss telefont, csak és kizárólag nokiát .

    Na jó, szemét voltam ... a haverok természetesen vehetnek SE telót
  • Inquisitor
    #9
    "... ám nagyon valószínű, hogy a cég a laptopok gyártásába szállna be, mégpedig a Symbian operációs rendszerre alapozva a szoftveres hátteret."

    Akkor vázolom a történteket. Nokia bekebelezte Symbiant, többi telo gyártó bevágta a durcit, Nokia örült magának.
    Stáció kettő.
    Google Android telo invázió, Nokia arcára fagyá a mosoly.
    Stáció három.
    Google Android netbook-ok fű alatt. Csóró ázsiaiak kiadnak Windows CE-s "notebook"-okat. Nokia hirtelen feltalálja a langyos vizet a Symbianos notit.

    Egyenlőre ennyi. Most hátradölhetünk, foghatjuk a patogatott kukoricát, és nézhetjök a Fightot.
  • uniu
    #8
    Azt a Pana telcsit önvédelemre is használhatod!:) Vagy ha hiányzik egy tégla valahonnan.... :) a Nokiáknak híresen egyszerű és kezelhető a menürendszere. Eddig csak Nokiáim voltak és lesznek is.